780. 4,5 ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
* Η Όλντενμπουργκ έχει 9 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια

ΘΑ είναι σοβαρή η Όλντενμπουργκ που έχει φόρμα , κίνητρο και είναι καλύτερη ομάδα ή η ζημιάρα και ομάδα μέρας Μπρεμερχάβεν αν και αδιάφορη θα κάνει την ζημιά; Η φόρμα και η εικόνα δίνει 6-7π προβάδισμα στην Όλντενμπουργκ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην μπουντεσλίγκα έχοντας 9 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια αλλά είναι και ομάδα με μεγάλες παραδοσιακά διακυμάνσεις και κάτι δεν μας πείθει για να βάλουμε το διπλό με -4.

Πάντως έχει και ψυχολογία καθώς πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με την Μπάγερν στην έδρα της αν και έχανε με 36-51 και 52-61 στο 31′! Και πλέον θέλει την 2η θέση τουλάχιστον. Η Μπρεμερχάβεν είναι αδιάφορη πλέον καθώς έχασε εύκολα εκτός έδρας από την Βούρτζμπουργκ και είναι άγνωστο τι κίνητρο θα έχει αν και έχει κάνει ζημιές όπως στην Μπάγερν

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νo Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

781. ΟΥΛΜ – ΑΡΤΛΑΝΤ 9,5

Ομάδες του όβερ κλασικά και οι δύο και αν και ψηλά στο 164π πάμε με το όβερ και πιθανός και ο άσος της Ουλμ με -9 αφού είναι άλλο επίπεδο όχι σαν αξία ρόστερ αλλά σαν απόδοση. Η Ουλμ πολύ καλή ομάδα με τρομερή έδρα και χημεία αλλά όχι πάγκο και πλέον θέλει να κρατήσει την 3η θέση καθώς γνώρισε την συντριβή στο ντέρμπι με την Μπάμπεργκ εκτός έδρας μιας και δέχθηκε 17τρ αφού γενικά δεν παίζει άμυνα!

Η Άρτλαντ έχει μια ακριβή ομάδα αλλά χωρίς χημεία και άμυνα και πλέον θέλει την 5η θέση. Πάντως με την εμπειρία και την ποιότητα έχει ήδη 7 διπλά ενώ γύρισε ο ηγέτης της ο Μάλετ και νίκησε εύκολα εντός έδρας την μέτρια Μπεϊρόιτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οβερ και μετά άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

782. ΤΡΙΕΡ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ    5,5

Πονηρό ματς σε όλα τα επίπεδα με την Τούμπινγκεν να έχει και μεγαλύτερο κίνητρο και φόρμα και πάμε με τους 5π στο διπλό αφού μπορεί να κάνει και καθαρή νίκη. Σε κάθετη πτώση η Τρίερ εδώ και 2 μήνες με πρόβλημα στο σκορ και δεν παίζει πλέον και την άμυνά της και έχασε και τα πλέι οφ και πλέον θέλει και μια νίκη ακόμα για να εξασφαλίσει την παραμονή της!

Ομάδα του αντερ με πρόβλημα στην έδρα της αφού έχει ήδη 7 ήττες και έρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες, καθώς έχασε εύκολα στο δεύτερο μέρος εκτός έδρας από την Μιτελντόιτσερ. Η Τούμπινγκεν θέλει και πλέι οφ καθώς νίκησε δίκαια εντός έδρας την Βόννη αν και πήγε να αυτοκτονήσει αφού προηγήθηκε με 31-10 και έχανε μετά με 56-58! Αλλά το πήρε…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ