ΧΑΓΚΕΝ – ΟΛΝΤΕΝΜΟΥΡΓΚ
*Ομάδα του όβερ η Χάγκεν που έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία
*8 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια έχει η Όλντενμπουργκ

Ανοιχτό και περίεργο ματς με ομάδες με διακυμάνσεις. Πάντως λίγο προς τον άσο πάμε ζητώντας και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ νικητή ουσιαστικά. Η Χάγκεν που έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία κάνει τρομερή σεζόν και θέλει δικαίως πλέι οφ. Ομάδα ραν εντ γκαν και του όβερ αλλά με τρομερές νίκες εντός τον τελευταίο μήνα με την πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ, την Ουλμ και την περασμένη αγωνιστική και την Άλμπα που είχε διαφορά 17π (28-11), βρέθηκε να χάνει με 70-74 αλλά καθάρισε και εύκολα στο τέλος!

Η Όλντενμπουργκ εντυπωσιάζει με 8 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια αλλά είναι ομάδα με διακυμάνσεις και που θέλει βέβαια την 2η θέση αλλά κάτι δεν μ αρέσει.  Περίπατος στο Τούμπινγκεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχουμε το όβερ, Νο Bet ή λίγο άσο

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
*Η  Φρανκφούρτη έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία

Ματς δύσκολο αλλά πάμε με το διπλό με τους 5π στην Μπρεμερχάβεν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη και πιο ποιοτική. Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα αλλά με πολλά προβλήματα φέτος  και κινδυνεύει αφού έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία αλλά πήρε τρομερή νίκη με την πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ εντός και εύκολα. Η Μπρεμερχάβεν είναι ομάδα του όβερ και θέλει πλέι οφ. Έκανε καλή εμφάνιση στο Ουλμ που είχε διαφορές και 10π αλλά έχασε στο τέλος  στο 77-78 στο 39′. Ματς κλειδί λένε στην ομάδα για πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό