ΟΥΛΜ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
*Ομάδα του όβερ η Ουλμ

Οριακό παιχνίδι με 10π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η Ουλμ είναι ομάδα του όβερ με τρομερή επίθεση και γεμάτο πάντα γήπεδο και η Μπεμερχάβεν είναι ομάδα μέρας, έμπειρη και πονηρή και εκτός.  Η Ουλμ θέλει τίτλο πλέον χωρίς τον γιούροκαπ  που πλέον δεν ε΄χει υποχρεώσεις αφού έχασε εύκολα με 101-78 στο Μπιλμπάο στην ρεβάνς των “8” και αποκλείστηκε. Με την Φρανκφούρτη το πήρε εύκολα στο τέλος με την έδρα  από 31-41 ημ. Η Μπεμερχάβεν είναι έμπειρη και πονηρή ομάδα εκτός με στόχο τα πλέι οφ. Κάκιστη εμφάνιση και ήττα εκτός με την Λούντβισγμπουργκ και νίκη μετά εύκολα εντός με την Μπεϊρόιτ σε εξ αναβολής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΑΡΤΛΑΝΤ – ΒΟΝΝΗ
*Έξι ήττες εντός έχει η Άρτλαντ
*Ομάδα του όβερ η Βόννη

Kλασικό Νο Bet αφού η Άρτλαντ είναι καλύτερη ομάδα αλλά αλλοπρόσαλλη και η Βόννη πονηρή και έμπειρη ομάδα. Συνεπώς με τους 5π Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.  Η Άρτλαντ είναι ακριβή ομάδα αλλά δεν αρέσει και φέτος έχει ήδη 6 ήττες στην έδρα της. Η Βόννη είναι ομάδα του όβερ κλασικά. Με την Τρίερ έχασε στο τέλος καθώς κόλλησε στην επίθεση αλλά το έκανε ντέρμπι από -10!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
*8 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια έχει η Όλντενμπουργκ

Και εδώ κλασικό Νο Bet καθώς η Τούμπινγκεν  είναι φιλόδοξη μεσαία ομάδα που νίκησε πρόσφατα και την Μπάγερν και η Όλντενμπουργκ σε φόρμα με 8 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια αλλά δεν μας πείθει. Η Τούμπινγκεν θέλει και πλέι οφ και μετά την νίκη εντός με την Μπάγερν από -10 έχασε εύκολα εκτός από την Βούρτζμπουργκ την Τετάρτη κουρασμένη. Η Όλντενμπουργκ δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο, έχει πολύ καλό ρόστερ αλλά μεγάλα νεκρά διαστήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΠΕΙΡΟΙΤ – ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
*Την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία έχει η Βούρτζμπουργκ και έξι διπλά

Παιχνίδι που κανονικα και εδώ είναι Νο Bet αλλά εμείς πάμε με την καλύτερη Βούρτζμπουργκ που έχει και την  καλύτερη άμυνα στην Γερμανία και έξι διπλά και είχε μείνει πίσω από το γιούροκαπ. Περίπατος εντός με την Τούμπινγκεν την Τετάρτη. Η Μπεϊρόιτ είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα, με μεγάλες διακυμάνσεις και ικανη για όλα αλλά θέλει και πλέι οφ ακόμα. Με την Μπεμερχάβεν μεσοβδόμαδα έχασε εύκολα εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet