ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΓΚΕΝ

*Η Βούρτζμπουργκ έχει την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία αλλά και 6 ήττες εντός! Ομάδα του άντερ
*Η Χάγκεν είναι ομάδα του όβερ, έχει 5 διπλά και την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία

Παιχνίδι περίεργο στοιχηματικά αλλά εμείς πάμε με τον άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με την έδρα και την άμυνα της Βούρτζμπουργκ και το -6 που δεν είναι μεγάλο. Έστω και αν είναι ζημιάρα η Χάγκεν. Η Βούρτζμπουργκ έχει την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία αλλά και 6 ήττες εντός. Παλεύει για τα πλει οφ μετά το κακό της ξεκίνημα. Ομάδα του άντερ γενικά. Στο Όλντενμπουργκ έχασε εύκολα. Η Χάγκεν είναι ομάδα του όβερ, έχει 5 διπλά και την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία. Παίζει ραν εντ γκαν και κάνει ζημιες αφού δεν έχει άγχος μιας και βλέπει πλέι οφ αλλά βασικά ξεκίνησε για παραμονή. Έχασε δίκαια από την Φρανκφούρτη εντός σε ματς θρίλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζουμε κάπου τον άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ

*4 συνεχόμενες νίκες η Μπραουνσβάινγκ

Κλασικό No Bet με δύο ομάδες πάνω κάτω ίδιο επίπεδο και λίγο καλύτερη την Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη που έχει και την φόρμα αλλά η νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ έχει την έδρα. Ανοιχτό ματς και δύσκολο στοιχηματικά. Η Μιτελντόιτσερ είναι συμπαθητική ομάδα. Με την Τούμπινγκεν πάντως ήταν απογοητευτική καθώς έχανε με 20π από το ξεκίνημα και δεν μας έχει συνηθίσει! Η Μπραουνσβάινγκ έφτασε στις 4 συνεχόμενες νίκες καθώς βρήκε μετά τις αλλαγές χημεία και νίκησε δίκαια και εύκολα την δυνατή Άρτλαντ εντός με το εκρηκτικό της ξεκίνημα με 20-4 στο 9′. Πάντως έχει και πολλά μπλακ άουτ και προσέχουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: No Bet

ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΛΜ

*8 διπλά η Ουλμ

Με τους 6π δύσκολη πολύ η πρόβλεψη καθώς η Λούντβισγμπουργκ είναι έμπειρη και μαχητική και η Ουλμ άλλη κλάση αλλά παθαίνει ζημιές φέτος. Ματς που μπορεί να πάει 10π στην Ουλμ αν τρέξει και πάει στην επίθεση και αν είναι κλειστό μέχρι που κερδίζει η Λούντβισγμπουργκ που με την αλλαγή προπονητή παίζει και άμυνα και δείχνει ικανή για παραμονή. Αναμενόμενα συντριβή στο Μπάμπεργκ. Πήρε τον έμπειρο πλέι μέικερ Ζίμερμαν από την Ντνιέπρο της Ουκρανίας και ειναι καλή επιλογή. Η Ουλμ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Γερμανία και θέλει τίτλο. Παίζει φουλ επίθεση και έχει τρομερή χημεία αλλά όχι βάθος και με την καλή πορεία στο γιούροκαπ έπαθε ζημιές στην πατρίδα της. Ομάδα του όβερ και 8 διπλά . Περίπατος εντός με την Μπεϊρόιτ την περασμένη αγωνιστική. Δεν είχε γιούροκαπ και ξεκουράστηκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: No Bet

ΜΠΕΙΡΟΙΤ – ΤΡΙΕΡ

Και άλλο περίεργο ματς αλλά βάζουμε τον άσο σε κάποια δελτία μας με -2 καθώς η Τρίερ είναι ντεφορμέ και η Μπεϊρόιτ έχει καλή έδρα σχετικά . Η Μπεϊρόιτ θέλει πλέι οφ και ποντάρει στην έδρα αλλά έχει διακυμάνσεις και με την Ουλμ εκτός έχασε εύκολα μετά το 38-33 στο 17′. Η Τρίερ είναι έμπειρη αλλά μέτρια ομάδα που φέτος στηρίζεται στην άμυνα αλλά έχει πρόβλημα στο σκορ και παλέυει για τα πλεί οφ. Μάλιστα δυσκολεύθηκε με την ουραγό και διαλυμένη Γκίσεν εκτός έδρας καθώς έχανε και με 12π(!) και είναι κουρασμένη και ντεφορμέ. Αδύναμη και εκτός γενικά

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο σε κάποια δελτία μας

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΡΤΛΑΝΤ

*7 διπλά έχει η Άρτλαντ

Παιχνίδι για όβερ που δεν το έχουμε και με τους 5π απλά πάμε προς άσο αν και πάλι κάτι δεν μας πέιθει στην φορμαρισμένη όμως Όλντενμπουργκ που όμως έχει μεγάλες διακυμάνσεις και αυτό μας προβληματίζει αφού δεν έχει την διάρκεια που πρέπει για ομάδα με καλό ρόστερ και στόχο τον τίτλο ακόμα! Η Άρτλαντ είναι ποιοτική αλλά σοφτ και με τα φεγγάρια της. Με 5π προς άσο απλά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ! Η Όλντενμπουργκ έκανε περίπατο με την Βούρτζμπουργκ και έχει καλή έδρα και 8 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Η Άρτλαντ είναι ακριβή ομάδα και έχει 7 διπλά αλλά δεν αρέσει και δεν παίζει άμυνα ενώ δεν είναι ομάδα με την σημασία της λέξεως! Με την Μπραουνσβάινγκ ξεκίνησε πολύ άσχημα με 20-4 στο 9′, μείωσε μέχρι 6π αλλά έχασε δίκαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -5 ή άσο