ΟΥΛΜ – ΜΠΕΙΡΟΪΤ

Δύσκολο ματς στοιχηματικά καθώς η Ουλμ είναι άλλο επίπεδο και μπορεί να ξεσπάσει στην μέτρια Μπεϊρόιτ αλλά έχει την κουρασή της και μικρό πάγκο. Η Ουλμ που είναι στις καλύτερες ομάδες στην Γερμανία με τρομερή επίθεση και στόχο ακόμα και τον τίτλο και τρομερή πορεία στο γιούροκαπ που πήρε την πρόκριση αφήνοντας εκτός τη Γαλατά! Γεμάτο πάντα γήπεδο. Αλλά δεν έχει πάγκο και βγάζει κούραση και γι αυτό έχει ήττες εκτός προγράμματος τελευταία όπως με την Χάγκεν που έχασε εύκολα και απλά μείωσε στο τέλος από 74-55 όταν πήγε στο 79-74 στο 37′ αλλά δεν μπόρεσε την ανατροπή. Πήρε τον σέντερ Σαχμάν που είχε περάσει πέρσι από την Ζαλγκίρις. Η Μπεϊρόιτ είναι ομάδα που θέλει πλέι οφ και έχει κλειδί το τρίποντο στην τρίποντο αλλά είναι με την μέρα της και έχει μόλις δύο διπλά φέτος. Με την Μπραουνσβάινγκ το γύρισε από -12 (46-58, 64-63 στο 31′) αλλά μετά κατέρρευσε με επιμέρους 8-28 στην 4η περίοδο (64-63, 65-79)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει τύχη ο άσος με -10 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αλλά δεν είναι δυνατό σημείο. Προς οριακό

ΧΑΓΚΕΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

*Η Χάγκεν έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία
*Η Φρανκφούρτη έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία και μόλις δύο διπλά

Δύσκολο και περίεργο ματς. Η φόρμα δέιχνει άσο όπως και η απόδοση των ομάδων αλλά η
Φρανκφούρτη είναι το μεγάλο όνομα και η Χάγκεν μια μικρούλα ομάδα που παίζει με ενθουσιασμό και πάει καλά με την καλή της χημεία και επιλογές αμερικανών! Με 4π μάλιστα στην Φρανκφούρτη στο κουπόνι του ΟΠΑΠ μάλλον λέμε Νο Bet καθώς είναι ματς ή για 15π στην έδρα ή για καθαρό διπλό! Η Χάγκεν είναι μια μέτρια σαν ρόστερ ομάδα αλλά παίζοντας ραν εντ γκαν και παρά το ότι έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία βλέπει καθαρά πλέι οφ και έχει κάνει μεγάλες μπόμπες και ας ξεκίνησε για παραμονή. Εκπληκτική εμφάνιση με την Ουλμ εντός έδρας που όμως κινδύνεψε όταν έχασε διαφορά 20π (74-55, 79-74 στο 37΄). Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα αλλά κινδυνεύει φέτος αφού έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία και μόλις δύο διπλά. Πάντως πήρε ανάσα με την Τούμπινγκεν εντός εύκολα στο τέλος (62-61 στο 31΄, 79-74 στο 37′) με την εμπειρία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Βet

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ – ΑΡΤΛΑΝΤ

*Tρεις συνεχόμενες νίκες η Μπραουνσβάινγκ
*Ομάδα του οβερ και με 7 διπλά η Άρλαντ

Και εδώ δύσκολο και περίεργο ματς καθώς έχουμε την μαχητική Μπραουνσβάινγκ και την ακριβή αλλά αλλοπρόσαλλη και με μέτρια ως κακή βάση ρόστερ εικόνα Άρτλαντ που όμως έχει τα διπλά της. Ματς που με 4π στην έδρα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ το βάζουμε κάπου στον άσο αφού περιμένουμε ντέρμπι. Άλλωστε η Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και πλέον βλέπει την παραμονή. Μαζεύει 5000 κόσμο και κλειδί στο παιχνίδι της είναι το τρίποντο. Πήρε μεγάλο διπλό με την Μπεϊρόιτ αν και έχασε 12π(46-58,64-63 στο 31′) αλλά έκανε ένα 8-28 στην 4η περίοδο (64-63, 65-79). Της έφυγε το μεγάλο άγχος. Η Άρτλαντ είναι ακριβή ομάδα αλλά δεν ξέρει τι παίζει και έχει ακραίες διακυμάνσεις. Σοφτ αλλά κερδίζει εκτός πλάκα πλάκα. Μπερδεμένη όμως ομάδα που δεν παίζει άμυνα. Χτύπησε και ο βασικός Τέιλορ. Θέλει τετράδα, έχει 7 νίκες εκτός. Περίπατος με την διαλυμένη πάντως Γκίσεν που είχε 16τρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο άσο με +4 στην έδα

ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ

*Η Τούμπινγκεν έχει 6 ήττες στην έδρα της

Πονηρό και δύσκολο ματς και σωστό το -6 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αλλά δεν μπλέκουμε αφού είναι δύσκολες ομάδες στην εκτίμηση γενικά. Η Τούμπινγκεν είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει και πλέι οφ αλλά στην έδρα της έχει 6 ήττες! Στην Φρανκφούρτη έμεινε από δυνάμεις στο τέλος (62-61 στο 31′, 79-74 στο 37′). Η Μιτελντόιτσερ αν και νεοφώτιστη έχει καλή πορεία και παλεύει για την παραμονή. Πονηρή και εκτός καθώς παίζει την αμυνά της. Με την Όλντενμπουργκ έχασε αναμενόμενα εντός αν και πάλεψε (60-58, 60-69).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ

*Η Μπάγερν έχει 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια

Παιχνίδι που πάμε στον άσο καθώς η Μπάγερν μάλλον θα κερδίσει και είναι και καλό το όβερ που δεν το έχουμε, αλλά δεν θα κάνει και περίπατο με την καλούτσικη και ενισχυμένη Μπρεμερχάβεν που παραλίγο να κάνει το μπαμ στην Άλμπα. Συνεπώς με τους 8π στην έδρα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πάμε με τον άσο. Η Μπρεμερχάβεν θέλει πλέι οφ και στο Βερολίνο με την Άλμπα έχασε στο τέλος από +10 (16-27, 72-73 στο 39′). Πήρε τον καλό και έμπειρο περιφερειακό Έβερετ. Η Μπάγερν είναι στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης έχοντας 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια και βρήκε την υγεία της με τον Πέσιτς στον πάγκο που είναι ο 3ος προπονητής φέτος. Με την Βούρτζμπουργκ πάντως ήταν και τυχερή και νίκησε με την εμπειρία και την έδρα στο τέλος (36-46, 70-71 στο 39′). Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα Χαλπερίν που ήταν και η ακριβή της μεταγραφή

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο με +8 στην έδρα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ