ΜΠΕΙΡΟΙΤ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ

Σωστό το -5 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σε ένα ματς που έιναι λίγο περίεργες και οι δύο ομάδες και έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Συνεπώς προτιμάμε το Νο Bet.  Η Μπεϊρόιτ θέλει και πλέι οφ αν και είναι ομάδα με μεγάλες  διακυμάνσεις αλλά γενικά έχει καλή  έδρα. Με την Φρανκφούρτη εντός είχε διαφορές μέχρι και 10π αλλά το ματς έγινε θρίλερ (71-69 στο 39′). Η Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη δίνει την μάχη της παραμονής και έκανε δύο νίκες και αναθάρρησε. Τέλος ο Ντέιβις (5 π) στο πόιντ. Μεγάλη νίκη εντός με την Τρίερ με 12τρ και με ανατροπή από 59-67 στο 32′ και τρίποντο στο τέλος και νίκη και με την Φρανκφούρτη εντός. Πονηρή εκτός. Καλή ψυχολογιά καθώς έσπασε για τα καλά και το σερί των 6 ηττών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Πονηρή έξοδος για την Όλντενμπουργκ που είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα. Η καλή Όλντενμπουργκ κάνει εύκολα διπλό με το -5 αλλά η περίεργη Όλντενμπουργκ χάνει κιόλας από την πονηρή και σοβαρή εντός νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ . Που έχει συμπαθητική πορεία και νίκησε εύκολα την Μπρεμερχάβεν μπάινοντας πολύ δυνατά (21-8,41-21). Χωρίς άγχος πλέον. Η  Όλντενμπουργκ  είναι από τις καλές ομάδες αλλά έχει ακραίες διακυμάνσεις  . Πάντως πάλεψε μέσα στο άντρο της πρωταθλήτριας Μπάμπεργκ και έχασε στο τέλος  (82-81 στο 38′) φέρνοντας το ματς στα ίσα από -10 αν και είχε δεχθεί ένα 17-2 ενδιάμεσα.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ  με -5 αλλά και γενικά πονηρό ματς και ίσως λίγο προς άσο

ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΝΝΗ

Και εδώ κλασικό Νο Bet παιχνίδι με την μέτρια Λούντβισγμπουργκ ανεβασμένη και αμυντικά και την κλασική αλλοπρόσαλλη αλλά έμπειρη Βόννη που είναι ομάδα του όβερ.  Η Λούντβισγμπουργκ δίνει την μάχη της παραμονής και με τον Πάτρικ πλέον στον πάγκο είναι σε ανοδική πορεία με δυνατή άμυνα και με την έδρα . Περίπατος εκτός με την διαλυμένη όμως Γκίσεν. Η έμπειρη Βόννη θέλει πλέι οφ αλλά είναι ομάδα μέρας που έχει ήδη 5 διπλά . Με την Ουλμ μεγάλη νίκη έχοντας 15τρ και διαφορές ακόμα και 10π. Πρόβλημα στην άμυνα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
*Με 9 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια η Μπάγερν
*Η Βούρτζμπουργκ έχει την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία. Έχει 6 νίκες εκτός

Δύσκολο ματς στοιχηματικά και Νο Bet με -10 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ για την εντυπωσιακή πλέον Μπάγερν αλλά έχοντας μια σοβαρή και πονηρή ομάδα για αντιπαλό της. Η  Μπάγερν με τον Πέσιτς στον πάγκο που είναι ο 3ος της φετινός προπονητής και σαν μεγάλο όνομα και με τον πολύ κόσμο θέλει πλέον να κρατήσει την 2η θέση και παίζει πολύ καλά τελευταία και έχει νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια . Περίπατος στο τέλος στο ντέρμπι με την Άλμπα με 13τρ (35-25,45-44,63-57 στο 36′ και 79-59). Η Βούρτζμπουργκ έχει και φέτος την καλύτερη άμυνα στην μπουντεσλίγκα αλλά έιχε μείνει πολύ πίσω και τρέχει να προλάβει τα πλέι οφ. Περίπατος εντός με την Άρτλαντ  (43-28 ημ, 69-43 στο 31′)  ενώ έχει  και έξι διπλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -10 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ