ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΡΤΛΑΝΤ
*Η Άρτλαντ έχει 7 διπλά

Aνοιχτό ματς με ομάδες διαφορετικού στιλ. Η Βούρτζμπουργκ στηρίζεται στην άμυνα και η Άρτλαντ στην επίθεση αλλά έχουν μεγάλες διακυκάνσεις και οι δύο. Η Βούρτζμπουργκ  πλέον θέλει να προλάβει τα πλέι οφ καθώς είχε μείνει πίσω με το γιούροκαπ. Χάνει όμως φέτος στην έδρα της καθώς έχει ήδη 6 ήττες μετά και το ματς με την Βόννη που έχασε εύκολα αφού σκόραρε μόλις 24π στο δεύτερο μέρος (34-37, 39-59!). Η Άρτλαντ είναι ακριβή ομάδα αλλά όχι ομάδα και παρουσιάζει ακραίες διακυμάνσεις και γι αυτό αν και έχει 7 διπλά έχει μείνει σχετικά πίσω. Με την Μιτελντόιτσερ εντός ξεκίνησε με ένα 23-2(!) εντυπωσιακά αφού προηγήθηκε 28-9 και 37-13 στο 12′, αλλά έγινε ντέρμπι (70-66 στο 34′,82-77 στο 38′).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΠΕΙΡΟΙΤ  – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
*Μόλις δύο νίκες εκτός  η Φρανκφούρτη

Δύσκολο παιχνίδι με μέτριες ομάδες γενικά και μικρό απλά προβάδισμα στην έδρα αλλά κάπου θα βάλουμε τον άσο με το -3 στο κουπόνι μας στον ΟΠΑΠ. . Η Μπεϊρόιτ είναι  δουλεμένη και θέλει πλέι οφ. Αλλά με μεγάλες διακυμάνσεις γενικά . Έχασε στο τέλος εκτός από την  Λούντβισγμπουργκ αν και το γύρισε από -13 (53-40 στο 28′ και 55-56 στο 32′) χάνοντας τις δύο τελευταίες επιθέσεις. Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα αλλά φέτος απογοητεύει και ακόμα και σήμερα κινδυνεύει έχοντας μεγάλο πρόβλημα στο σκορ και μόλις δύο διπλά! Πάντως ενισχύθηκε και γι αυτό πάλεψε μέσα στο Μόναχο με την Μπάγερν και έκανε μεγάλη εμφάνιση έχοντας διαφορές αλλά δεν άντεξε με ένα32-13 στην 4η περίοδο(  55-65 στο 35′ και 70-69 στο 38′).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κάποια δελτία άσο Μπεϊρόιτ με -3

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ – ΤΡΙΕΡ
*6 συνεχόμενες ήττες έχει η Μπραουνσβάινγκ

Νικητή ζητάμε εδώ και θα πάμε με την έδρα αν και το ματς είναι ντέρμπι. Αλλά εμείς ποντάρουμε στην Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη που μάχεται για την παραμονή αλλά έχει 5000 κόσμο στο πλευρό της. Με την Μπάμπεργκ έχανε με 31-16 στο 10′, δεν το παράτησε και έκανε μια συμπαθητική εμφάνιση στο άντρο της πρωταθλήτριας. Πάντως έχει 6 συνεχόμενες ήττες. Η Τρίερ θέλει τα πλέι οφ και είναι έμπειρη ομάδα με εξαιρετική άμυνα αλλά και πρόβλημα στο σκορ και κάπως κουρασμένη. Με την Ουλμ έχασε εύκολα στην έδρα της που απλά μείωσε στο τέλος (38-42, 50-70).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζουμε τον άσο σε κάποια δελτία μας

ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΧΑΓΚΕΝ
*Η Χάγκεν έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία αλλά και 5 διπλά!

Άλλο ένα ματς σαν τα προηγούμενα με ροπή στον άσο αλλά στην Γερμανία δεν υπάρχουν γενικά δυνατά σημεία. Πάντως η Τούμπινγκεν είναι δουλεμένη και σοβαρή για μικρομεσαία ομάδα παίζονατς και άμυνα και θέλει και πλέι οφ. Είχε και την Άλμπα εκτός σε εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη αλλά προσέχουμε ότι αν και με καλή έδρα έχει ήδη 6 ήττες εντός . Η Χάγκεν αν και μέτρια ομάδα και ενώ έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία μετρά ήδη 5 διπλά και θέλει και πλέι οφ! Αν και το ρόστερ της είναι για παραμονή. Κλασική ομάδα όβερ φυσικά. Τρομερή ανατροπή εντός με την Μπρεμερχάβεν με 14τρ από 40-59 στο 26′ (53-67 στο 29′, 75-71 με ένα 22-4 στο 34′) και με ένα τρομερό  42-21 στην 4η περίοδο!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο άσο απλά με -3 σε κάποια δελτία μας

ΒΟΝΝΗ – ΟΥΛΜ

Κλασικό ματς για όβερ αλλά και πάλι θα ποντάρουμε . Θα ποντάρουμε όμως στο διπλό καθώς η Ουλμ είναι άλλη κλάση και εξαιρετική και εκτός και η Βόννη είναι ομάδα της μέσης με κακή έδρα. Συνεπώς με το -1 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ νομίζω ότι αξίζει να πάμε δυνατά στο διπλό εδώ.  
Η Βόννη είναι έμπειρη ομάδα αλλά μέρας και του όβερ. Μεγάλα κενά στην άμυνα και έχει ήδη 5 ήττες εντός αν και με γεμάτο γήπεδο. Πήρε μεγάλο διπλό στην μάχη για τα πλέι οφ εκτός με την Βούρτζμπουργκ με περίπατο και με την  άμυνα (34-37, 39-59)! Η Ουλμ με την τρομερή της επίθεση και 8 διπλά(!) θέλει τίτλο φέτος και πάει καλά και στο γιούροκαπ μην ξεχνάμε.  Με την Τρίερ πήρε άνετο διπλό καθώς απλά χαλάρωσε στο τέλος (38-42, 50-70).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σαν πολύ καλό σημείο.