ΑΛΜΠΑ – ΟΥΛΜ

Η Άλμπα είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά θέλει προσοχή η κούραση καθώς είχε και το ματς με την Σαλόν εντός την Πέμπτη στην ευρωλίγκα που το κέρδισε με μεγάλη ανατροπή στο τέλος και έχει πολύ καλή ψυχολογία. Γενικά έχει μια πολύ ακριβή για Γερμανία ομάδα και μεγάλο βάθος ειδικά για γερμανικό κλαμπ. Πολύ καλή δουλειά ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Μαζεύει 10-12000 κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια της. Περίπατος αναμενόμενα με την Χάγκεν με εξαιρετική εμφάνιση.

Η Ουλμ από την άλλη δεν είναι ακόμα στο περσινό της επίπεδο αν και είναι ομάδα με στόχο ακόμα και τον τίτλο φέτος και ενισχυμένη, αλλά δεν έχει βρει την ισορροπία της. Με την καλή της επίθεση νίκησε την Βούρτζμπουργκ αλλά αγχώθηκε και πήγε να αυτοκτονήσει καθώς δέχθηκε 13τρ εντός και το 77-61 και ο περίπατος στο 30′ έγινε ντέρμπι (78-77 στο 36′)! Είχε καθαρό μυαλό στο τέλος όμως και γλίτωσε το σοκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άλμπα σχετικά εύκολα αλλά ξεκούραστη η Ουλμ θέλει προσοχή και μπορεί να κάνει και ζημιά ακόμα. Με τους 8π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν μπλέκουμε. Πονηρό ματσάκι.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΟΥΝΤΒΣΓΜΠΟΥΡΓΚ

Σε κρίση διαρκείας η μεγάλη Μπάγερν που έχει το πιο ακριβό ρόστερ στην μπουντεσλίγκα, είναι το μεγαλύτερο όνομα και έχει 8000 κόσμο στα παιχνίδια της, αλλά δεν μπορεί να βρει χημεία και ισορροπία. Και παίζει κάκιστο μπάσκετ . Ο Γιάννης Χριστόπουλος που έμεινε με την αποχώρηση του Μπάουερμαν, επισφαλής και αυτός και ακούγεται συνεχώς ο Πέσιτς. Η Μπάγερν που γλίτωσε το σοκ εκτός με την νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ καθώς με μόλις 1/9τρ έχανε με 67-56 στο 35′ αν και είχε διαφορές και 5-6π στο πρώτο μέρος. Μεγάλα νεκρά διαστήματα, απάντησε με ένα 11-0 (67-67) και το πήρε με την εμπειρία στο τέλος και έτσι μένει και ο Χριστόπουλος.

Η Λούντβισγμπουργκ επέστρεψε μετά το καλό της ξεκίνημα στις μέτριες εμφανίσεις της βάση και του ρόστερ της καθώς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Μέτρια ομάδα με στόχο τα πλέι οφ, προσοχή στα μεγάλα νεκρά διαστήματα, έχανε με 29-49 στο ημίχρονο μεσοβδόμαδα εντός με την Όλντενμπουργκ και δεν απείλησε ποτέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάγερν εύκολα σχετικά κερδίζει αλλά θέλει προσοχή με τις διαφορές παίζοντας κακό μπάσκετ και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν μπλέκουμε με τους 7π.

ΧΑΓΚΕΝ – ΤΡΙΕΡ

Η Χάγκεν είναι μια μέτρια ομάδα που παίζει ραν εντ γκαν μπάσκετ και στηρίζεται στον ρυθμό, και τα τρίποντα για να μείνει στην κατηγορία. Λογικά συνετρίβη στο Βερολίνο από την Άλμπα σε ματς που παράτησε μάλιστα. Από τα παιχνίδια που θέλει να πάρει. Η Τρίερ από την πλευρά της είναι μια έμπειρη και αθλητική ομάδα που στηρίζεται στην άμυνα για να διεκδικήσει ακόμα και πλέι οφ. Πάντως έχει προβλήματα στην επίθεση. Εντυπωσιακή εμφάνιση όμως με την Φρανκφούρτη με ένα επιμέρους 25-8 στην 3η περίοδο και περίπατος απρόσμενα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες διαφορετικού στιλ και περίεργο παιχνίδι, συνεπώς κλασικό No Bet.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ – ΜΠΕΙΡΟΙΤ

Η Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη έχει μια μέτρα ομάδα με δυνατή έδρα και στόχο μια καλή πορεία και ίσως και πλέι οφ καθώς έχει φέτος μειώσει το μπάτζετ της. Προσέχουμε ότι έχει κούραση από τα ταξίδια και έτσι με την Βόννη εντός έχασε εύκολα . Πρόβλημα με τον πάγκο της καθώς κάποιοι νεαροί παίκτες της παίζουν και με την δεύτερη ομάδα! Η Μπεϊρόιτ είναι από τις εκπλήξεις φέτος στην Γερμανία και παραμένει και αήττητη καθώς είναι δουλεμένη ομάδα με φιλοσοφία. Όχι για τόσο ψηλά ασφαλώς όμως. Με την Λούντβισγμπουργκ έδειξε ότι θα κάνει περίπατο (28-12), βρέθηκε να χάνει και με 64-66 στο 29′ και μετά έκανε περίπατο (79-69 κτλ) και έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, λίγο έδρα απλά αλλά το ματς είναι ανοιχτό και σωστό στον πόντο.

ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΓΚΙΣΕΝ
Η Τούμπινγκεν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα και παραμένει χωρίς νίκη αλλά είναι μια έμπειρη ομάδα με καλή έδρα που σώνεται πάντα νωρίς και κάνει καλές νίκες εντός και λογικά θα συνέλθει αφού δεν έχει αποδυναμωθεί φέτος. Και δούλεψε καθώς δεν είχε τελευταία ματς στο πρόγραμμά της και έχει να παίξει από τις 13/10. Η Γκίσεν επίσης είναι ομάδα με στόχο την παραμονή αλλά φέτος έχει κάνει καλές κινήσεις . Και έχει κάνει και ένα διπλό ήδη φέτος με την Χάγκεν αλλά μην ξεχνάμε και την συντριβή εντός με την Μπρεμερχάβεν με κάκιστη άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ίδιες ομάδες με την Τούμπινγκεν με την έδρα να έχει το μικρό προβάδισμα αλλά με τους 3,5π απλά προς άσο.