ΟΥΛΜ – ΤΡΙΕΡ

*Η Ουλμ έχει την καλύτερη επίθεση στην Γερμανία
*Η Τρίερ έχει την καλύτερη αμυνα στην Γερμανία

Ενδιαφέρον ματς και σωστό σχετικά το -6 για την Ουλμ καθώς παίζουν ομάδες διαφορετικών σχολών. Η Ουλμ έχει την καλύτερη επίθεση στην Γερμανία και η Τρίερ έχει την καλύτερη άμυνα! Αλλά είναι ομάδες άλλου επιπέδου και έτσι πάμε με την έδρα και τη  ποιότητα της Ουλμ που θέλει τίτλο και έχει μια δυνατή έδρα με γεμάτο πάντα γήπεδο. Ήττα σοκ πάντως εκτός με την Γκίσεν αν και προηγήθηκε με 29-37 στο ημίχρονο αλλά είχε 7/25τρ. Η Τρίερ είναι πονηρή και εκτός φέτος με την άμυνά της και είναι πολύ αθλητική ομάδα και θέλει πλέι οφ. Έχασε στις λεπτομέρειες εντός με την Άρτλαντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο με -6 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ

*Σε φόρμα ειδικά επιθετικά με την αλλαγή προπονητή
*Ομάδες του όβερ τελευταία

Παιχνίδι εύκολο σχετικά για την Μπάγερν και έχει ενδιαφέρον ο άσος έστω με -10 που δείχνει κάπως οριακός καθώς δεν είναι κακή ομάδα η Μπεμερχάβεν . Η Μπάγερν με τον Πέσιτς πλέον στον πάγκο παίζει εξαιρετικά στην επίθεση και έχει δύο 100αρες και έφτιαξε η ψυχολογία της καθώς μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλο όνομα και πανάκριβο και ποιοτικό ρόστερ που δεν είχε χημεία. Μαζεύει πολύ κόσμο και με περίπατο (17-37 στο 10΄) πέρασε εύκολα με 123π από το Χάγκεν! Η Μπεμερχάβεν είναι ομάδα πονηρή και εκτός και του όβερ. Έκανε περίπατο στο Μπεϊρόιτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζουμε κάπου τον άσο με -10

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΜΠΕΙΡΟΙΤ

*Ντεφορμέ η Μπειρόιτ με 5 συνεχόμενες ήττες

Δύσκολο και περίεργο ματς με κακές ομάδες γενικά ή μέτριες. Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα αλλά με χαμηλό μπάτζετ δεν ξεκίνησε καλά και κινδυνεύει κιόλας καθώς έρχεται από κακές εμφανίσεις και νέα εύκολη μάλιστα ήττα εκτός  από την Τούμπινγκεν. Πρόβλημα στο σκορ κλασικά αλλά ψιλοκερδίζει εντός φέτος. Σε κρίση πλέον η Μπεϊρόιτ με 5 συνεχόμενες ήττες και συντριβή εντός από την Μπρεμερχάβεν με 1/13τρ. Πάντως είναι ομάδα πονηρή και δουλεμένη που είχε ξεκινήσει με 5/5!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ – ΓΚΙΣΕΝ

*Κακή έδρα η  Μιτελντόιτσερ
*Την χειρότερη επίθεση έχει η Γκίσεν

Παιχνίδι ομάδων με στόχο την παραμονή και λογικό το -4 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ για την
νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ  που δεν έχει καλή έδρα καθώς έχει περισσότερες νίκες εκτός!
Αλλά είχε και δύσκολο πρόγραμμα. Δεν έπαιξε στην τελευταία αγωνιστική και ξεκουράστηκε. Καλή άμυνα. Η Γκίσεν έκανε το μπαμ με την Ουλμ σε ε ένα ματς που έχανε με 29-37 αλλά στη συνέχεια το γύρισε. Πρόβλημα στο σκορ καθώς έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία και μόλις μια νίκη εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο έδρα και προς άσο με -4 σε κάποια δελτία