705. ΒΟΝΝΗ – ΧΑΓΚΕΝ    4,5
*Ομάδα του όβερ η Βόννη
*6 διπλά αλλά και την χειρότερη άμυνα στην μπουντεσλίγκα η Χάγκεν

Δεν έχουμε το όβερ εδώ αλλά πάμε στο διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με +4 στην Χάγκεν όχι και πολύ δυνατά όμως καθώς Γερμανία είναι και η Βόννη είναι λίγο καλύτερη αλλά η Χάγκεν χοτ χοτ!Η Βόννη είναι έμπειρη ομάδα με κόσμο αλλά χάνει εύκολα εντός αφού έχει μεγάλες διακυμάνσεις και θέλει τα πλέι οφ. Πάντως πήρε δίκαια σπουδαίο διπλό με την Μιτελντόιτσερ.

Η Χάγκεν είναι η πιο χοτ ομάδα στην Γερμανία και ας έχει την χειρότερη άμυνα στην μπουντεσλίγκα και βλέπει και πλεί οφ με 6 διπλά και έχοντας κερδίσει το τελευταίο μήνα όλους τους μεγάλους ενώ πήρε και το Σάββατο μεγάλο διπλό με την Μπραουνσβάινγκ  με ένα 26-8 στην 4η περίοδο. Ομάδα ραν εντ γκαν και ανατροπών που μην ξεχνάμε ξεκίνησε απλά για παραμονή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

704. 5,5 ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Δύσκολο ματς και περίεργο. Καθώς η Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη δεν είναι κακή ομάδα αλλά πλέον παίζει κάθε ματς την κατηγορία και η Όλντενμπουργκ θέλει την 2η θέση και είναι ομάδα πρωταθλητισμού αλλά ασταθής. Η Μπραουνσβάινγκ έχει ήδη 8 ήττες στην έδρα της αφού έχασε εντός και από  την Χάγκεν με ένα 8-26 στην 4η περίοδο!

Σοκ με τον τραυματισμό του Νάνα του βασικού της ψηλού και μεγάλη απώλεια. Η Όλντενμπουργκ έχει μεγάλες διακυμάνσεις αλλά έχει 7-3 στα 10 τελευταία ματς αφού είναι έμπειρη και φυσικά δεν είχε πρόβλημα εντός με την Λούντβισγμπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ