ΑΛΜΠΑ – ΤΟΥΜΙΝΓΚΕΝ
*Ματς πρωταθλήματος

Κλασικό Νο Bet με τους 15π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η Άλμπα έχει κούραση και δεν είναι συνεπής με τις διαφορές και η Τούμπινγκεν πολύ πονηρή με 6 διπλά θέλοντας πια και πλέι οφ και χωρις άγχος εδώ! Εξ αναβολής ματς. Η Άλμπα έρχεται από άνετη ήττα εκτός από την Όλντενμπουργκ με 82-67 . Πάντως στην έδρα της παίζει καλά καθώς μαζεύει και πολύ κόσμο . Η Τούμπινγκεν βρήκε αποδεκατισμένη την Γκίσεν και έκανε περίπατο φτάνοντας τα 6 διπλά. Παίζει καλή άμυνα φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΑΡΤΛΑΝΤ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
*Nοκ άουτ αγώνας για την φάση των “8” και ο νικητής πάει στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου

Κλασικό Νο Bet παιχνίδι και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με δύο πολύ ασταθείς ομάδες ικανές για όλα και στόχο την διάκριση. Η Άρτλαντ σε κρίση παρά το ακριβό ρόστερ έχοντας στην λίγκα ήδη 6 ήττες εντός καθώς δεν παίζει άμυνα και αγχώθηκε και με την Μιτελντόιτσερ εντός έδρας ς. Καλός ο νέος αμερικανός ο Μπάκμαν με 12π. Η Όλντενμπουργκ έχει εξαιρετική πορεία αλλά μεγάλες διακυμάνσεις και νεκρά διαστήματα! Νίκησε εύκολα την Άλμπα εντός και έχει καλή ψυχολογία αλλά δεν μας πείθει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΟΥΛΜ – ΤΡΙΕΡ
*Nοκ άουτ αγώνας για την φάση των “8” και ο νικητής πάει στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου

Και άλλο Νο Bet παιχνίδι με τους 9π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αν και έχει τύχη ο άσος αλλά φοβόμαστε την κούραση της εντυπωσιακής επιθετικά ειδικά Ουλμ! Μάλιστα οι δύο ομάδες έπαιξαν για το πρωτάθλημα την Κυριακή στο Τρίερ με την Ουλμ να πάιρνει το διπλό με άνεση παρά το τελικό 82-86 καθώς η Τρίερ μείωσε με ένα 32-16 στην τελευταία περίοδο! Η Ουλμ έχει εξαιρετική πορεία και γεμάτο γήπεδο και καλή πορεία και σε Γερμανία και γιούροκαπ αλλά θέλει προσοχή η κουρασή της καθώς δεν έχει μεγάλο βάθος. Γι αυτό έχει και ζημιές φέτος εντός. Η μικρομεσαία Τρίερ με εξαιρετική άμυνα φέτος θέλει και πλέι οφ αλλά κολλάει επιθετικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -9