707. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΑΡΤΛΑΝΤ  14,5
*Αήττητη εντός η Μπάμπεργκ
*7 διπλά η Άρτλαντ

Δύσκολο ματς στοιχηματικά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η Άρτλαντ μόνο κακή ομάδα δεν είναι σαν ρόστερ, αλλά δεν παίζει καλά. Η καλή Μπάμπεργκ κάνει και 20π και άσο και όβερ εκτός αν είναι χαλαρή. Λογικά προς όβερ εμείς. Η Μπάμπεργκ που είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία αλλά δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την 1η θέση και θέλει το ματς. Πέρασε με περίπατο και από το Μπεϊρόιτ και μετά από μια κοιλιά που είχε κάνει δείχνει πάλι να ρολάρει και είναι αήττητη εντός.

Η  Άρτλαντ είναι ομάδα με ακριβό ρόστερ αλλά δεν έχει καλή χημεία και είναι με πρόβλημα στην άμυνα. Ομάδα του όβερ, έχει ήδη 7 διπλά και δεν έχει διασφαλίσει καν τα πλέι οφ με τις γκέλες της τελευταία. Μάλιστα συνετρίβη στο Ουλμ σκοράροντας μόλις 21π στην τελευταία περίοδο που κατέρρευσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Βet ή όβερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

708. 6,5 ΜΠΕΙΡΟΙΤ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
*9 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια έχει  η Όλντενμπουργκ

Δύσκολο και οριακό ματς με τους 6π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ που πρέπει να καλύψει η η Όλντενμπουργκ καθώς είναι καλύτερη και σε τρομερή φόρμα με  9  νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια και στόχο πλέον ακόμα και να πιάσει στην κορυφή την Μπάμπεργκ, αλλά δεν ξεχνάμε ότι είναι ομάδα με διακυμάνσεις και η Μπεϊρόιτ δεν είναι άσχημη. Η Μπεϊρόιτ που παρά την αλλαγή προπονητή δεν άλλαξε πολλά και δεν έχει εξασφαλιστεί. Έτσι έχασε εύκολα από την Μπάμπεργκ εντός έδρας προ ημερών. Η Όλντενμπουργκ πλέον έχει 6 συνεχόμενες νίκες αφού πέρασε δύσκολα πάντως και από το Μπρεμερχάβεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Βet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

709. ΑΛΜΠΑ – ΒΟΝΝΗ    8,5
*Ομάδα του όβερ και με 7 διπλά η Βόννη

Περίεργο ματς στοιχηματικά καθώς η καλή Άλμπα κάνει 10-15π αλλά η μέτρια μέχρι που χάνει με την έμπειρη Βόννη. Συνεπώς στο κουπόνι του ΟΠΑΠ λέμε Νο Βet  με τους 8π στην Βόννη. Η Άλμπα νίκησε πολύ δύκολα με την εμπειρία και την έδρα που μαζεύει 9000 κόσμο στο τέλος με 82-81 από 76-80 στο 38′ την νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ .Μάλιστα δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει καν την τετράδα. Ομάδα του όβερ και με 7 διπλά η  έμπειρη Βόννη που θέλει να εξασφαλίσει τα πλέι οφ καθώς νίκησε εντός έδρας την Φρανκφούρτη από -10 και εύκολα στο τέλος και γενικά παίζει καλά τελευταία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Βet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ