779. ΓΑΛΑΤΑ – ΦΕΝΕΡ    4,5
*Κεκλεισμένων των θυρών

Κλασικό ντέρμπι στη Πόλη και τέτοια ματς κανονικά είναι Νο Bet αφού έχουμε δει πολλά και είναι ασταθείς οι τούρκικες ομάδες. Αλλά επειδή η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών καθώς τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές η Γαλατά για επεισόδια και η Φενέρ είναι πλήρης πλέον και με καλύτερο ρόστερ αλλά όχι και ομάδα σαν ομάδα, πάμε με τους 4π μαζί της. Αφού κάλλιστα μπορεί να κερδίσει κιόλας το ματς.

Η Γαλατά που μετά το σοκ του αποκλεισμού του γιούροκαπ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και με την άμυνα πέρασε εύκολα από την δυνατή Τόφας, αλλά δεν πείθει και δεν έχει το καλύτερο κλίμα. Η Φενέρ είναι η πιο ακριβή ομάδα στην Ευρώπη αλλά απέτυχε στην ευρωλίγκα, άλλαξε προπονητή αλλά και πάλι δεν πείθει αφού δεν παίζει με πάθος και μάλιστα ακόμα και εντός έδρας δυσκολεύθηκε και με την ουραγό Χατσέτεπε που νίκησε στο τέλος.

Αλλά είναι ματς κλειδί για την πρωτιά και θα πρέπει να κάνει ένα καλό ματς και αν και σαν ομάδα η Γαλατά είναι καλύτερη πάμε με τις συνθήκες και την προσωπικότητα της Φενέρ ατομικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ