ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
ΤΣΣΚΑ – Κρίλια 3-1
Κίμκι – Ρίγα 3-0
Ζαλγκίρις – Νίζνι 3-1
Ουνίξ – Κούμπαν 1-3

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
Ζαλγκίρις – Κούμπαν 1-3
Κίμκι – ΤΣΣΚΑ 2-3

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΤΣΣΚΑ – Κούμπαν 2-1

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων των τελικών των πλέι οφ είναι 2-2-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και τον τίτλο παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

700. 2,5 ΚΟΥΜΠΑΝ – ΤΣΣΚΑ
Το 4ο παιχνίδι της σειράς των τελικών της βαλτικής λίγκας. Χτες μας δικαίωσε εύκολα με τον μεγάλο άσο που είπαμε με τη γηπεδούχο να μειώνει σε 1-2 την σειρά που είναι στις 3 νίκες και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον με την παρουσία Καλάθη και Παπαλουκά. Και σήμερα προς άσο πάμε αν και η ΤΣΣΚΑ δεν θα πάιξει πάλι τόσο άσχημα λογικά. Και τα τρία ματς έχουν πάει στο άντερ οπότε έιμαστε επιφυλακτικοί. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην επόμενη ευρωλίγκα.

Η ΤΣΣΚΑ έκανε εύκολα εντός το 2-0 και Λοκομοτίβ Κούμπαν που πήρε τον τίτλο του γιούροκακ, με περίπατο το 69-58 έχοντας διαφορές και 15π και μείωσε σε 1-2 χτες. Συνεπώς παίζουν καπάκι. Η ΤΣΣΚΑ έχει κακή ψυχολογία από την ευρωλίγκα και το κάζο με τον Ολυμπιακό και είναι εκτός και ο τραυματίας Τεόντοσιτς ενώ πολλοί σκέφονται ήδη το μέλλον τους καθώς θα έχουμε σαρωτικές αλλαγές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος στο κουπόνι του ΟΠΑΠ