ΠΟΙΤΙΕΡΣ – ΛΙΜΟΖ
*Ομάδες του άντερ και οι δύο

Σκληρό ματς και κλασικό άντερ αλλά δεν το έχουμε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ που πάμε οριακά στο διπλό ή στο Νο Bet με τους 3π στην Λιμόζ του Γιαννάκη. Ντέρμπι παραμονής με την Ποϊτιέρς σε δυσκολότερη θέση και με άγχος εντός καθώς έτσι είχε πετάξει στα σκουπίδια το διπλό με την Βιλερμπάν στην μπόμπα αφού από +10 έχασε εντός από την Μπουλαζάτς ! Με την Γκραβελίν εκτός πάλεψε με την άμυνα αλλά με 2/11τρ μόλις έμεινε από δυνάμεις στο 52-53 στο 34′ και με ένα 19-3 έχασε και εύκολα!

Η Λιμόζ έχει τραυματία τον Γιαννάκη, νίκησε όμως δίκαια σε θρίλερ την Νανσί εντός και ανάσανε. Ομάδα με δυνατή άμυνα και πρόβλημα στο σκορ. Πάλεψε και με την πρωταθλήτρια Σαλόν πάλι εντός αλλά έχασε σε εξ αναβολής την Τρίτη και θα έχει κούραση κια γι αυτό πάμε με το No Bet αφού χάνει και διαφορές μιας και με την Νανσί προηγήθηκε με 40-29 αλλά έγινε θρίλερ!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΣΟΛΕ
*Μόλις μια ήττα εντός το Στρασβούργο

Οριακό ματς και εδώ και διαβασμένη η εταιρεία και Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ  με το -9 αφού η Σολέ έιναι έμπειρη ομάδα και το Στρασβούργο εντυπωσιάζει αλλά δεν είναι και Λέικερς! Το Στρασβούργο που κάνει εξαιρετική χρονιά με μόλις μια ήττα στην έδρα του και θέλει τίτλο αλλά με την Χάβρη δυσκολεύθηκε όταν έχασε το +12(26-14,36-35) και καθάρισε στο τέλος με ένα 11-2.

Η Σολέ είναι έμπειρη ομάδα με στόχο τα πλέι οφ αλλά μεγάλες διακυμάνσεις και μέτρια εκτός και έτσι έχασε εύκολα στο Παρίσι με την Παρί που ήταν πίσω με 15π από νωρίς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet