ΝΑΝΣΙ – ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ

*Νοσοκομείο η Νανσί
*Έξι διπλά έχει η Γκραβελίν που είναι η καλύτερη ομάδα εκτός

Δύσκολο ματς με το διπλό πάντως να έχει ένα προβάδισμα στο διπλό με -3 έστω στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αλλά η Νανσί είναι καλή ομάδα με μεγάλες απουσίες. Δύσκολο ματς. Η Νανσί έχει πολλά προβλήματα με απουσίες και είναι νοσοκομείο κυριολεκτικά εδώ και δύο μήνες και αν και ξεκίνησε για τίτλο τρέχει να προλάβει τα πλέι οφ! Στο Ντιζόν έχασε εύκολα με το κλασικό πρόβλημα στην επίθεση (35-23, 48-45, 60-47). Η Γκραβελίν είναι στην κορυφή αλλά δεν παίζει το περσινό της μπάσκετ και έχει μπλακ άουτ. Πάντως έχει δυνατή άμυνα και εμπειρία και είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στην Γαλλία με 6-2 καθώς πέρασε από το Λιμόζ στην παράταση  σε ματς θρίλερ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή διπλό

ΠΑΡΙ – ΡΟΑΝ

*Η Παρί έχει μόλις μια ήττα εντός και την καλύτερη επίθεση στην Γαλλία
*Η Ροάν έχει την καλύτερη άμυνα αλλά και την χειρότερη επίθεση στην Γαλλία

Και εδώ δύσκολο ματς που πάμε ή στο Νο Bet ή στο διπλό με την άμυνα της Ροάν. Γενικά περίεργο ματς καθώς παίζει η καλύτερη επίθεση της Γαλλίας η Παρί κόντρα στην καλύτερη άμυνα της λίγκας! Η Παρί έχει μόλις μια ήττα εντός και την καλύτερη επίθεση στην Γαλλία και θέλει ακόμα και τίτλο. Ομάδα ρυθμού, στο Στρασβούργο έχασε εύκολα με μόλις 3/17τρ. Η Ροάν έχει την καλύτερη άμυνα αλλά και την χειρότερη επίθεση στην Γαλλία και συνέρχεται μετά το κακό της ξεκίνημα και θέλει βασικά να προλάβει τα πλέι οφ πλέον.  Με 5/27τρ έχασε εύκολα εντός από την πρωταθλήτρια Σαλόν. Μόλις δύο διπλά φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δεν τρέξει η Παρί διπλό, αλλά επειδή κολλάει επιθετικά η Ροάν ο άσος μπορεί αν βγει. Νο Bet

ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΥΣΙΩΝ

ΝΑΝΣΙ: Σουλέρ (περιφερειακός, εκτός), Κινγκ (σέντερ, 15 π, 5 ρ, εκτός), Σιλέ (σέντερ, 3 π, 2 ρ, εκτός), Τουρέ (σέντερ, 7 π, 5 ρ, αμφίβολος), Λίνεχαν (πλέι μέικερ, 5 π, 4 ας, αμφίβολος)
ΡΟΑΝ: Βόσκουϊλ (περιφερειακός, 6 π, 1 ρ, εκτός), Χάουαρντ (φόργουορντ, 10 π, 7 ρ,
αμφίβολος)
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ:  Νοέλ (φόργουορντ, 4 π, 3 ρ, αμφίβολος)
ΠΑΡΙ: