ΡΟΥΑΝ – ΠΑΡΙ

Η Ρουάν είναι από τις καλές ομάδες στην Γαλλία που ξεκίνησε για τετράδα αλλά έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Δυνατή έδρα και καλό ρόστερ αλλά έχει πολλές αλλαγές και δεν έχει βρει καθόλου χημεία ακόμα. Μετά το σοκ με την Ποϊτιέρς εντός , ήρθε η τραγική εμφάνιση εκτός με την Νανσί με επίθεση ανύπαρκτη και αρνητικό ρεκόρ. Σε ένα παιχνίδι που είχε 3/21τρ. Μάλιστα ξεκίνησε καλά με 8-14 αλλά κατέρρευσε ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Η Παρί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πήρε και το ντέρμπι με την Λε Μαν με την επίθεσή της σε ματς θρίλερ και με ένα 4-0 στο τέλος. Ομάδα δουλεμένη και με καλό βάθος και ποιότητα που στηρίζεται στην επίθεσή της και φέτος και είναι πονηρή και εκτός. Γύρισε και ο βασικός της αμερικανός ο Κοξ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και όλα ανοιχτά με ομάδες με διαφορετικό στιλ και θέμα ρυθμού και ο νικητής. Λίγο έδρα πάντως αλλά γενικά Νο Bet αν και η Ρουάν έχει τύχη λόγω έδρας περισσότερη και το βάζουμε σε ζητούμενα.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΙΖΟΝ

Το Στρασβούργο πήρε μεγάλο διπλό στο Λιμόζ με άνεση μάλιστα στο τέλος και έχει πολύ καλή ψυχολογία. Μάλιστα αυτό είναι το πρώτο του παιχνίδι στην έδρα του και περιμένει κόσμο και φυσικά μια καλή εμφάνιση αφού έχει καλό ρόστερ βασικά σαν πεντάδα καθώς στον πάγκο έχει κενά και θα ήθελε κάποιους ακόμα καλούς παγκίτες

Η Ντιζόν από την πλευρά της δεν άντεξε και κατέρρευσε με την Γκραβελίν σε ματς εκτός πλάνων πάντως μετά το 29-30 στο ημίχρονο. Έχει το μεγάλο διπλό με μεγάλη ανατροπή από -18 στην πρεμιέρα στο Σολέ αλλά γενικά είναι μέτρια ομάδα με μεγάλα κενά και αδυναμίες εκτός και στόχο απλά την παραμονή. Και μην ξεχνάμε ότι έχει και το σοκ με την αφαίρεση 4 βαθμών για οικονομικά θέματα. Πρόβλημα στο σκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Στρασβούργο κερδίζει εύκολα και πάμε με τον άσο με -8 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σαν επιλογή Β ή και Α.