738. ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ – ΟΡΛΕΑΝΗ  9,5
*Ομάδα του όβερ η Ορλεάνη που έχει την καλύτερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στην Γαλλία!

Πολύ περίεργο ματς με ομάδες που έχουν μεγάλες διακυμάνσεις και μπορεί να πάει 20π στην έδρα ή και καθαρό διπλό. Πάντως με τους 9π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ έχει μια τύχη το διπλό απλά. Η Γκραβελίν είναι στις πρώτες θέσεις αλλά δεν παίζει την περσινή της άμυνα και παθαίνει ζημιές εντός όπως την περασμένη εβδομάδα με την Ναντέρ που προηγήθηκε με 41-34 αλλά μετά κατέρρευσε και ειδικά  μετά το 75-81 στο 35′! Η Ορλεάνη είναι  ομάδα του όβερ αφού έχει την καλύτερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στην Γαλλία και θέλει πλέι οφ ενώ νίκησε εύκολ  την πρωτοπόρο Στρασμπούργκ στο τέλος. Κλειδί το τρίποντο

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

739. ΛΕ ΜΑΝ – ΧΑΒΡΗ  7,5

Και εδώ ματς πονηρό αλλά προς τον άσο αφού δεν έχουν σχέση οι δύο ομάδες αλλά η Χάβρη είναι σε φόρμα και θέλει προσοχή με τους γηπεδούχους να έχουν αστάθεια και ειδικά στην επίθεση. Η  Λε Μαν κέρδισε εντός με άνεση την Λιμόζ καθώς στηρίζεται στην άμυνα και με την εμπειρία της θέλει και τίτλο.  Η Χάβρη έχει πλέον εξασφαλίσει την παραμονή της καθώς βελτίωσε και την επιθεσή της και έτσι πήρε μεγάλο και εύκολο και δίκαιο διπλό με την Ντιζόν αν και γενικά είναι μια μέτρια σαν ρόστερ ομάδα και με αδυναμίες γενικά εκτός

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

740. 2,5   ΝΑΝΣΙ – ΣΑΛΟΝ

Περίεργο ματς με μικρό προβάδισμα στο διπλό καθώς και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ νικητή ψάχνουμε ουσιαστικά. Πάντως είναι μεγάλες ομάδες με στόχο τον τίτλο αλλά όχι ανάλογη πορεία. Μάλιστα  η Νανσί δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της καθώς έχει πρόβλημα στο σκορ και έχασε και στο Σολέ αφού ήταν νοσοκομείο από απουσίες αλλά παρά τις επιστροφές  δεν βελτιώθηκε και πολύ. Η πρωταθλήτρια Σαλόν ανεβαίνει με την χημεία της και την αλλαγή της στην φιλοσοφία της αφού από ομάδα του όβερ έγινε πλέον του άντερ και στηρίζεται στην άμυνα ! Περίπατο  εντός με την Ποϊτιέρς και θέλει την 2η θέση πλέον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό  ή άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

741. ΝΑΝΤΕΡ – ΠΑΡΙ  2,5

Περίεργο ματς και κλασικό Νο bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αφού δεν έχουμε το όβερ σε ένα ματς που παίζουν οι δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις και είναι και ομάδες ανατροπών και άρα μας αποτρέπουν να ποντάρουμε!  Η Ναντέρ πήρε μεγάλο διπλό  στο Γκραβελίν αν και έχανε με 41-34 και έυκολα στο τέλος με τρομερή επίθεση . Ομάδα με καλό ρόστερ για πλέι οφ αλλά σοφτ και με μεγάλες διακυμάνεις . Η Παρί με την Μπουλαζάτς αν και έχανε με 45-49 στο ημίχρονο, έκανε περίπατο στο δεύτερο μέρος με την επιθεσή της καθώς γύρισε και ο ηγέτης της ο Μέι αλλά δεν είναι καλά τελευταία και έχει αδυναμίες εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

742. ΡΟΑΝ – ΣΟΛΕ   6,5
*Ομάδα του άντερ με την καλύτερη άμυνα στο σαμπιονά η Ροάν

Και εδώ δύσκολο ματς με το -6 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αφού η Ροάν δεν σκοράρει και η Σολέ είναι έμπειρη ομάδα. Η Ροάν είναι κλασική ομάδα του άντερ με την καλύτερη άμυνα αλλά και με την 3η χειρότερη επίθεση στην Γαλλία αλλά καλό όνομα που δεν ξεκίνησε καλά και θέλει τώρα βασικά εξάδα . Πάντως πήρε το μεγάλο διπλό με την Βιλερμπάν στο ντέρμπι από 70-67 στο 37′. Η Σολέ πήρε σημαντική νίκη με την Νανσί και θέλει τα πλέι οφ αλλά είναι ομάδα με αδυναμίες εκτός φέτος και αν και έμπειρη έχει μια μέτρια σεζόν μετά τις μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ