ΛΙΜΟΖ – ΜΠΟΥΛΑΖΑΤΣ

*Ντέρμπι νεοφώτιστων
*Αδύνατη έδρα η Λιμόζ και ομάδα του άντερ

Παιχνίδι περίεργο. Η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη αν και παραδοσιακά το Μομπλάν είναι από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης, είναι τελικά καλύτερη εκτός με την αμυνά της αλλά έχει πρόβλημα στο σκορ και γι αυτό έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Ματς που πρέπει να πάρει στην μάχη της παραμονής και έχει πίεση. Ομάδα του άντερ. Η επίσης νεοφώτιστη Μπουλαζάτς έχει προβλήματα με τους αμερικανούς της τελευταία και έφυγε και ο Όλντριτζ. Πήρε τον περιφερειακό Ρόμπερτσον που έπαιζε στην Ουνίον στην Αργεντινή. Πονηρή ομάδα γενικά πάντως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό με +7 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σητν Μπουλαζάτς

ΝΑΝΣΙ – ΠΟΙΤΙΕΡΣ

Και εδώ περίεργο ματς. Σαν ονόματα είναι για 15π αλλά η Νανσί είχε και έχει απουσίες και δεν πείθει και η Ποϊτιέρς είναι πονηρή και μπορεί να κρατήσει οριακά το +8. Η Νανσί είναι στις απογοητεύσεις της σεζόν με προβλήματα στην επίθεση και πλέον αν και ξεκίνησε για τίτλο απλά θέλει να προλάβει τα πλέι οφ. Η Ποϊτιέρς είναι μαχητική και πονηρή και εκτός με την αμυνά της. Μεγάλο πάντως πρόβλημα στο σκορ και παλεύει για την παραμονή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΝΤΙΖΟΝ – ΝΑΝΤΕΡ

*Η Ντιζόν έχει μόλις δύο νίκες στην  έδρα της και την 2η χειρότερη επίθεση στο Σαμπιονά. Είναι ομάδα του άντερ.

Παιχνίδι ίδιων ομάδων πάνω κάτω με λίγο πιο ποιοτική μάλιστα την Ναντέρ και έτσι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πάμε με το διπλό με +4 σαν καλούτσικο σημείο αφού η Ναντέρ έχει και ένα ελάχιστο προβάδισμα νίκης. Η Ντιζόν έχει μόλις δύο νίκες στην  έδρα της και την 2η χειρότερη επίθεση στο σαμπιονά. Πάντως έχει εξαιρετική άμυνα και είναι ομάδα του άντερ. Η Ναντέρ είναι πιο ποιοτική και επιθετική ομάδα και κάνει ζημιές και εκτός. Τέλος ο Μάσι, πήρε τον έμπειρο Παλάσιος στο σέντερ από την Ισπανία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό με +4 καλό

ΡΟΑΝ – ΧΑΒΡΗ

*Η Ροάν έχει την χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Ομάδα του άντερ

Δύσκολο ματς με τους 8π καθώς η Ροάν είναι πολύ καλύτερη αλλά δεν σκοράρει και η Χάβρη ομάδα εκπλήξεων. Λογικά χαμηλό σκορ αλλά δεν έχουμε το άντερ και με τους 8π μάλλον Νο Bet. Η Ροάν που συνέρχεται μετά το τραγικό της ξεκίνημα αφού είναι έμπειρη ομάδα με καλό ρόστερ και στόχο την τετράδα. Είναι φυσικά η ομάδα του άντερ έχοντας με την Ντιζόν την χειρότερη επίθεση στο Σαμπιονά αλλά και την καλύτερη άμυνα! Η Χάβρη παλεύει για την παραμονή και είναι ομάδα των εκπλήξεων και των ανατροπών αλλά μέτρια γενικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΣΟΛΕ – ΠΑΡΙ

*Η Παρί έχει την καλύτερη επίθεση στην Γαλλία

Ανοιχτό ματς και κλασικό Νο Bet με την Σολέ να έχει την έδρα και τη  Παρί να είναι λίγο καλύτερη. Η Σολέ έχει μέτρια πορεία και μάχεται για τα πλέι οφ αν και έμπειρη ομάδα και προσέχουμε τα τεράστια μπλακ άουτ της και τα μεγάλα της σερί. Συνεπώς ομάδα για …live bet! Πήρε τον έμπειρο περιφερειακό Πιρς που ήταν χρόνια στην Γαλλία. Η Παρί είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην Γαλλία και δυνατή και εκτός με εξαιρετική πορεία και κάνει επίσης ανατροπές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΟΡΛΕΑΝΗ

*Μόλις μια ήττα εντός το Στρασβούργο
*Την χειρότερη άμυνα στην Γαλλία έχει η Ορλεάνη

Δύσκολο ματς γενικά αλλά πάμε στον άσο αφού το Στρασβούργο είναι καλύτερο και η Ορλεάνη δεν μας πείθει. Συνεπώς με το -4 πάμε με τον άσο σαν καλό σημείο. Το Στρασβούργο εντυπωσιάζει με μια μόλις ηττα εντός αλλά δεν έχει μεγάλο βάθος πάγκου. Η Ορλεάνη απογοητεύει και έχει και απουσίες. Αδυναμίες εκτός και έχει και την  χειρότερη άμυνα στην Γαλλία. Πάντως είναι έμπειρη ομάδα που ξεκίνησε για πλεί οφ τουλάχιστον και θέλει την προσοχή της

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλό σημείο ο άσος με -4