ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ – ΡΟΑΝ

*Η Ροάν έχει  την καλύτερη  άμυνα στην Γαλλία

Δύσκολο ματς στοιχηματικά καθώς η καλή Γκραβελίν κερδίζει και 15π και η κακή χάνει κιόλας από την ιδιόρρυθμη αλλά με καλό υλικό Ροάν.  Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στην άμυνα. Η Γκραβελίν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση εκτός με την Μπουλαζάτς (14-1718-37,47-72) αλλά έχει πάθει ζημιές φέτος καθώς δεν έχει ακόμα διάρκεια. Η Ροάν δείχνει να συνέρχεται μετά το άσχημο ξεκίνημα. Έχει την καλύτερη  άμυνα στην Γαλλία και ποντάρει στην εμπειρία της αλλά έχει πρόβλημα στην επίθεση που είναι η 2η χειρότερη στην λίγκα. Με την Βιλερμπάν εντός νίκησε δύσκολα καθώς αγχώθηκε στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό με το -7 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΜΠΟΥΛΑΖΑΤΖ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΓΟ

Και άλλο περίεργο ματς στοιχηματικά. Το Στρασβούργο είναι καλύτερο αλλά έχει μεγάλες διακυμάνσεις και κενά διαστήματα και η Μπουλαζάτς είναι ακόμα χειρότερη στο κομμάτι αυτό αλλά δεν είναι κακή ομάδα και έχει κάνει ζημιες. Θέμα μέρας βασικά. Η νεοφώτιστη Μπουλαζάτς είναι και πάλι στον πάτο πάντως της βαθμολογίας καθώς η απουσία του Μακένζι της στοιχίζει αρκετά ενώ ο νέος αμερικανός ο Ρος δεν κάνει την διαφορά. Με την Γκραβελίν έχασε εύκολα (14-17.18-37,47-72)  εντός και έχει νέο ματς μέσα. Το Στρασβούργο εμπειρη ομάδα και καλή αλλά δεν έχει μεγάλο βάθος και θέλει διάρκεια. Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με περίπατο με την Λε Μαν στο ντέρμπι από 11-21 και 36-39 (52-39 στο 27′ και εύκολα μετά) με 12τρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό Νο Bet

ΟΡΛΕΑΝΗ – ΝΤΙΖΟΝ

*Η Ντιζόν έχει την χειρότερη επίθεση στην Γαλλία αλλά κάνει ζημιές

Η καλή Ορλεάνη κερδίζει εύκολα. Αλλά δεν μας πείθει φέτος. Και η Ντιζόν είναι πολύ πονηρή ομάδα. Η Ορλεάνη δεν ξεκίνησε καλά και έχει κλειδί το τρίποντο . Πάντως πήρε μεγάλο διπλό με την Ποϊτιέρς (28-23, 32-39, 56-67 στο 32′). Η Ντιζόν είναι  πονηρή με την άμυνά της που είναι από τις καλύτερες στην λίγκα. Αλλά έχει την χειρότερη επίθεση στην Γαλλία. Παρόλα αυτά έχει ήδη τρία διπλά εκτός. Με την Παρί αυτοκτόνησε καθώς προηγήθηκε με  ένα 18-1 με 28-10 (από 10-9) και 44-22 και 71-66 στο 37′ και δέχθηκε ένα 0-10 (71-76).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να κρατηθεί στο ματς η Ντιζόν και με τους 8π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ έχει πιθανότητες το διπλό

ΣΑΛΟΝ – ΛΙΜΟΖ
*Την 2η καλύτερη επίθεση έχει η Σαλόν
*Ομάδα του άντερ η Λιμόζ και πονηρή εκτός

Θέμα ρυθμού το ματς. Η πρωταθλήτρια Σαλόν είναι κουρασμένη αλλά αν τρέξει κάνει περίπατο αφού είναι άλλη κλάση. Αν όμως η Λιμόζ του Γιαννάκη που παίζει καλύτερα εκτός με την εξαιρετική της άμυνα κατεβάσει το ρυθμό έχει τύχη για το μπαμ! Πάντως η Σαλόν είναι κουρασμένη τελευταία και έχει δύο ήττες εντός ήδη αν και έχει δυνατή έδρα και εξαιρετική επίθεση. Πλέον χωρίς ευρωλίγκα αναμένεται να ρολάρει. Έχασε εύκολα ουσιαστικά στο Ναντέρ από την τοπική ομάδα καθώς προηγήθηκε με 21-32 στο 18′ αλλά κατέρρευσε (69-58 στο 37′ )! Η Λιμόζ του Γιαννάκη και του Τσάμη είναι ομάδα του άντερ έχοντας την 2η χειρότερη επίθεση αλλά και την 3η καλύτερη άμυνα και τρία διπλά εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς και Νο Bet με -8

ΣΟΛΕ – ΝΑΝΤΕΡ

Και άλλο περίεργο ματς. Ασταθείς και οι δύο ομάδες και θέμα και μέρας ακόμα και ο νικητής. Προς διπλό πάντως πάμε με τους 7π στην Ναντέρ που είναι ομάδα που σκοράρει. Η Σολέ έχει μεγάλες διακυμάνσεις φέτος. Πάντως κερδίζει στο γηπεδό της καθώς  έχει μια ήττα μόνο εντός. Στο Λιμόζ έχασε με ένα κακό πεντάλεπτο στο τέλος (51-56,69-61 στο 37′ με ένα 18-5). Κλειδί το τρίποντο. Η Ναντέρ πήρε μεγάλη νίκη με την πρωταθλήτρια Σαλόν εντός και με ανατροπή μάλιστα από  21-32 στο 18′ (69-58 στο 37′ ). Ομάδα  πονηρή και εκτόςκαθώς σκοράρει

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζουμε κάπου σε ζητούμενα το διπλό με +7 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΧΑΒΡΗ – ΛΕ ΜΑΝ
*Η Λε Μαν έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Γαλλία

Παιχνίδι που υπάρχει διαφορά ποιότητας και πάμε με την καλύτερη Λε Μαν και ας είναι ντεφορμέ. Και με το διπλό με το -3 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Η Χάβρη προσγειώθηκε μετά το καλό ξεκίνημα και παλεύει για την παραμονή. Πάντως  είναι ομάδα εκπλήξεων αλλά ντεφορμέ και έχασε εύκολα στο Νανσί. Η Λε Μαν έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Γαλλία. Στο Στρασβούργο έχασε εύκολα αν και ξεκίνησε με 11-21 και 36-39 αλλά κατέρρευσε στην συνέχεια και συνετρίβη με πρόβλημα στο σκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό με -3.