ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (2 νίκες)
Γκραβελίν – Ναντέρ    0-2
Στρασβούργο – Ντιζόν    2-0
Βιλερμπάν – Λε Μαν    2-1
Σαλόν – Ροάν        2-1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (2 νίκες)
Σαλόν – Ναντέρ        0-1
Στρασβούργο – Βιλερμπάν

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων της δεύτερης φάσης των πλέι οφ είναι 1-1-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη  στις δύο νίκες

702. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ    5,5

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών στην Γαλλία που είναι στις 2 νίκες μην ξεχνάμε. Στοιχηματικά πάμε στο διπλό με τους 5,5π καθώς περιμένουμε κλειστό και ανοιχτό ματς. Το Στρασβούργο έχει την έδρα αλλά είναι μέτριο τελευταία και η Βιλερμπάν σε φόρμα και μεγάλο όνομα αλλά και αυτή με νεκρά διαστήματα που θέλουν προσοχή και γι αυτό δεν λέμε ότι είναι λάθος το σημείο αλλά πάμε με το διπλάκι στο χάντικαπ. Και οι δύο ομάδες από το ζευγάρι θέλουν τον τίτλο.

Το Στρασβούργο παίζει εδώ και 2 μήνες χωρίς τον σκόρερ Φιλτς (18π) και δεν είναι στα καλυτερά του αν και δεν είχε πρόβλημα με την Ντιζόν για την πρόκριση με δύο άνετες νίκες. Η Βιλερμπάν είναι μεγάλο όνομα και απέκλεισε με πλεονέκτημα την Λε Μαν και από -16 (8-24!) στο 3ο καθοριστικό ματς στην έδρα της. Πάντως έχει νεκρά διαστήματα αλλά την βοήθησε πολύ η απόκτηση του γνωστού μας  σκόρερ Άλεξ Άκερ. Και είναι σε φόρμα.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Στρασβούργο – Βιλερμπάν    1-1 (80-66, 81-84*)

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ:
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ : Ντε Γιονγκ(σέντερ, εκτός),  Φιλτς (περιφερειακός, 17 π, 4 ας, εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ