Ολυμπιακός – ΠΑΟ

Ο κλασικός μοναχικός ελληνικός τελικός στο  Ελληνικό μεταξύ συγγενών και φίλων αφού θα έχουμε σύνολο 2000 θεατές. Και ένα ακόμα ελληνικό Κλάσικο και αυτό ανοιχτό όπως άλλωστε όλα τα ματς των αιωνίων. Το ερώτημα είναι αν ποντάρουμε όπως κάναμε δυνατά στο διπλό την Δευτέρα και πληρωθήκαμε με την τύχη βέβαια όπως διαμορφώθηκε η αναμέτρηση. Στο σημερινό ματς ο ΠΑΟ έχει μάλλον μεγαλύτερη πίεση και ο Ολυμπιακός αφού καπάρωσε τη πρωτιά είναι πιο άνετος. Όλα αυτά μετά το ματς της Δευτέρας  και το πλασματικό (ήταν και 10π συνέχεια το ματς) 72-67 του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός που δεν έχει ακόμα βέβαια την γνωστή του εικόνα και διάρκεια και ψάχνει περιφερειακό παίκτη για την θέση του Μάντζαρη. Ο Παναθηναϊκός κλασικά στηρίζεται στην άμυνα και κατεβάζει τα ματς στους 65π αλλά δεν έχει λειτουργία στην επίθεση που είναι μονοδιάστατος και με παίκτες όπως ο Καπόνο και ο Ούκιτς παροπλισμένους. Βελτιώθηκε πάντως επιθετικά ο Διαμαντίδης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα πηγαίναμε στο διπλό με τους 4π στον ΠΑΟ . Με τους 2 που κατέβηκε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ Νο Bet. Πιθανό το άντερ 144 εκτός αν έχουμε βολές. Στα ειδικά στοιχήματα πιθανό το 7-9 τρίποντα του ΠΑΟ και πρώτος σκορερ Σπανουλης αλλά και Πρίντεζης που δεν έχει 4αρι ο ΠΑΟ.