ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΟΔ
*Στην φυσική του έδρα γυρίζει ο Πανελευσινιακός
*Σε κρίση ο ΚΑΟΔ

Παιχνίδι ντέρμπι παραμονής και προς άσο στοιχηματικά καθώς ο Πανελευσινιακός επιστρέφει στην φυσική του έδρα και τελευταία έχει καλύτερη εικόνα από τον ΚΑΟΔ που είναι σε κρίση και ο Καλαφατάκης έμεινε ενώ παραιτήθηκε. Αλλά οριακό και πάλι το -3. Ο Πανελευσινιακός γυρίζει στην φυσική του έδρα στην Ελευσίνα που ολοκληρώθηκαν τα έργα και είναι γήπεδο στρούγγα. Καλός στο ντεμπούτο του ο νέος αμερικανός ο Γκίμπσον που έδωσε λύεις στο καλάθι και πήρε και τον περιφερειακό Μπόινερ που όμως μάλλον δεν χρειάζοταν. Με τον Ίκαρο πάλεψε και έχασε στο τέλος. Καθώς με ένα 16-2(!) από 40-28 πέρασε με 42-44 και 57-62 στο 29′. Το ματς έγινε θρίλερ όμως (70-64,76-74 στο 39′ ) κα ήταν και άτυχος στο τέλος.

Ο ΚΑΟΔ σε κρίση εδώ και ένα μήνα και ο Καλαφατάκης παραιτήθηκε μετά την ήττα στην Δράμα από τον Ηλυσιακό αλλά τον κράτησαν οι παίκτες! Πάντως η ομάδα έχασε την εικόνα που είχε αν και δεν είχε αλλαγές. Σοκ με τον Ηλυσιακό εντός σε ένα ματς που προηγήθηκε με 75-68 στο 38′ αλλά στο τέλος δέχθηκε ένα 2-10 και εχασε στις βολές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάλλον κερδίζει η Ελευσίνα,με το -3 προς άσο

ΑΡΗΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ
*Ο Αρης έχει την χειρότερη επίθεση στην Α 1
*Νέος αμερικανός στον Κολοσσό

Παιχνίδι πολύ δύσκολο στοιχηματικά καθώς ο Άρης θα το πάρε με την έδρα και την εμπειρία αλλά δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να καλύψει το -5 καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα με την χειρότερη επίθεση στην Α 1. Πάντως είναι με την άμυνα σε ανοδική πορεία και έκανε μεγΆλο διπλό στην Καβάλα που καθάρισε στο τέλος όταν έγινε το 62-64 σε 64-75 . Σε μια δύσκολη χρονιά που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αμερικανών.

Ο Κολοσσός με τον Φραγκιά πλέον στον πάγκο πάλεψε με τον ΠΑΟ (48-49 , 51-63) καθώς έπαιξε και άμυνα και περιμένει βελτίωση για να μην μπλέξει σε περιπέτειες παραμονής. Τέλος ο Τσαλδάρης που πήγε στην Μπιέλα, πήρε τον Ποπ από κολλέγιο των ΗΠΑ στους ψηλούς που έχει πρόβλημα καθώς λείπει και ο Ντέντι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κερδίζει ο Άρης αλλά οριακό το -5. Το βάζουμε σε κάποια δελτία πάντως.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΙΚΑΡΟΣ
*Ο Ικαρος έχει την 2η χειρότερη επίθεση στην Α1

Παιχνίδι και εδώ οριακό στον άσο με το -9 καθώς ο Πανιώνιος είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Α 1 πίσω από τους μεγάλους αλλά και ο Ίκαρος σοβαρή και νοικοκυρεμένη ομάδα με καλή άμυνα και αρχές στο παιχνίδι της. Καλές σχέσεις οι δύο ομάδες. Δυνατή έδρα και εξαιρετική πορεία ο Πανιώνιος με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο εδώ και 1.5 μήνα που παίζει και καλή άμυνα και βρίσκει και διάρκεια. Έχασε λογικά από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά δεν το παράτησε το ματς.

Ο Ίκαρος έχει διοικητικά θέματα και μια ανησυχία με την αποχώρηση του Αγγελόπουλου αλλά γενικά είναι μια συμπαθητική ομάδα. Ετοιμοπόλεμος πλέον ο πρώτος σκόρερ Κυρίτσης, άρεσε και ο Πάντιτς στο ντεμπούτο του και γεμίζει το ρόστερ σε μια δουλεμένη ομάδα με σκληρή άμυνα αλλά και την 2η χειρότερη επίθεση στην Α 1. Ομάδα του άντερ γενικά. Νίκησε δύσκολα με πλασματική διαφορά τον Πανελευσινιακό καθώς προηγήθηκε με 40-28 αλλά με ένα 2-16 έχανε με 42-44 και 57-62 στο 29′ και έγινε θρίλερ (76-74 στο 39′ ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά οριακό ματς με -9 αλλά αν το ποντάρουμε πάμε με τον άσο καθώς έχει βάθος και έδρα ο Πανιώνιος.