ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΣ
*Χωρίς νίκη με τον Ζευγώλη στον πάγκο και με πολλές αλλαγές ο Ηλυσιακός
*Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ ο Ίκαρος

Περίεργο ματς στοιχηματικά και σωστό το +3 στην έδρα αλλά δύσκολο να ποντάρεις. Καθώς ο Ηλυσιακός είναι ενισχυμένος λογικά αλλά έχει αλλαγές και άγχος αλλά παίζει και την κατηγορία. Και ο Ίκαρος ξέρει να παίρνει αυτά τα ματς αλλά παίζει χωρίς τον σκόρερ του Κυρίτση.
Ο Ηλυσιακός δεν έχει ακόμα νίκη με τον Ζευγώλη στον πάγκο του. Αλλαγές καθώς έφυγαν Σκοτ και Χάμπτον που ήταν βασικότατοι και πήρε τον Αναγκόνι που έχει εμπειρία και θα βοηθήσει κάτω από τα καλάθια και τον Κρίπι. Κάθε ματς τελικός πλέον.

Ο Ίκαρος έχει πάλι εκτός τον πρώτο του σκόρερ και της Α1 τον Κυρίτση. Χωρίς αυτόν έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκορ και δεν βάζει καλά καλά 65π . Γενικά δουλεμένη ομάδα με εξαιρετική άμυνα. Διοικητικά θέματα καθώς παραιτήθηκε από πρόεδρος (συνεχίζει όμως να είναι μεγαλομέτοχος) ο Αγγελόπουλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ
*Σημαντικές απουσίες ο Κολοσσός
*Ενισχυμένη η Καβάλα

Πριν μερικές αγωνιστικές θα λέγαμε εύκολη νίκη για τον Κολοσσό. Πλέον λέμε πονηρό ματς καθώς η Καβάλα ενισχύθηκε και με τον Κορωνιό στον πάγκο βελτιώθηκε αισθητά και ο Κολοσσός έχει μέτρια εικόνα και έμεινε από ψηλούς. Εχει το προβάδισμα αλλά η Καβάλα είναι ικανή και για καθαρό διπλό και με το +7 πάμε μαζί της στο διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

Ο Κολοσσός έχει πρόβλημα στο σέντερ που δεν του βγήκαν οι επιλογές και χτύπησε και ο καλύτερος ψηλός του και ριμπάουντερ ο Ντέντι. Μέτρια πορεία, ποντάρει στην εμπειρία και την δυνατή έδρα. Η Καβάλα με τον Κορωνιό στον πάγκο μεταμορφώθηκε και είναι άλλη ομάδα ενώ έκλεισε και τον έμπειρο σέντερ Ατσάρα με θητεία καλή σχετικά και στο καμπιονάτο. Κάθε ματς τελικός καθώς είχε μείνει πίσω και έχει αλλάξει τρεις προπονητές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό καλό σημείο με +7 στην Καβάλα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.