744. ΑΡΗΣ – ΚΑΟΔ          5,5

Καλό παιχνίδι για ποντάρισμα σχετικά και σε διπλό ταμπλό καθώς πάμε με το διπλό και το άντερ αφού ο Άρης έχει το όνομα αλλά και απουσίες και ο ΚΑΟΔ είναι μαχητικός και σε φόρμα και το ματς είναι σημαντικό καθότι μοιάζει με τελικό για τα πλέι οφ!  Ο Άρης μετά τις ήττες με Ολυμπιακό και Ίκαρο μόνο σίγουρος δεν είναι και δεν είναι και στα καλά του έχοντας απουσέις. Στην Καλλιθέα έκανε άσχημη εμφάνιση και έχασε εύκολα με 5/21τρ αφού έχει πρόβλημα μόνιμο στο σκορ αλλά από την άλλη σε τέτοια ματς δύσκολα δέχεται 65π! Ο ΚΑΟΔ πήρε σημαντική νίκη με τον Κολοσσό και εύκολα μάλιστα και εξασφάλισε την παραμονή και βλέπει και πλέι οφ! Πονηρή ομάδα και εκτός καθώς είναι μαχητικός και παλέυει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό και άντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

743. ΡΕΘΥΜΝΟ – ΙΚΑΡΟΣ    8,5

Δύσκολο ματς στοιχηματικά με τους 8π καθώς παίζουν δύο καλές ομάδες και μάλλον θα πάμε στο όβερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με 148π. Καθώς περιμένουμε ελεύθερο ματς. Το Ρέθυμνο είναι υγιής και δουλεμένη ομαδα με κόσμο και σε εξαιρετική κατάσταση παρά την περιπέτεια με την αλλαγή προπονητή και έχει εξασφαλίσει την 5η θέση. Ομάδα με κλειδί το τρίποντο πάντα αλλά τελευταία παίζει και άμυνα και λίγο ήθελε για το μπαμ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αφού η  διαφορά είναι πλασματική μιας και προηγήθηκε με 51-61  και  62-68 στο 32′ αλλά εκεί έμεινε από δυνάμεις και δέχθηκε ένα 19-2 (81-70)! Ο Ίκαρος έχει και αυτός αλλάξει προπονητή αλλά ήδη κάνει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του με 11 νίκες και πλέον θέλει να κρατήσει την 6η θέση . Κέρδισε εύκολα τον Άρη εντός έδρας και είναι πονηρός εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οβερ  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

746. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ Π    9,5

Παιχνίδι που θέλει προσοχή με τους 9π καθώς ο Πανιώνιος νίκησε και μας δικαίωσε μάλιστα τον ΠΑΟ αλλά έχει πρόβλημα με την διάρκεια και τις διαφορές και συνήθως δεν τις κάνει και ο Απόλλωνας είναι μαχητικός και πονηρός αλλά ντεφορμέ. Ο Πανιώνιος είναι από τι πιο καλές ομάδες , υγιής και με στόχο την 3η θέση και   έκανε τρομερή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που έχανε με 9-24 και είχε σκοράρει μόλις 19π στο ημίχρονο αλλά το πήρε και εύκολα στο τέλος με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Ο νεοφώτιστος Απόλλωνας όχι απλά σώθηκε νωρίς αλλά και έχει σχεδόν εξασφαλίσει τα πλέι οφ αλλά θέλει και την 6η θέση. Πάντως είναι ντεφορμέ  τελευταία και ο Βετούλας έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και νίκησε δύσκολα και με την έδρα τον Πανελευσινιακό στην Πάτρα με μεγάλες διακυμάνσεις και σε θρίλερ στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ