808 Λογιόλα Μέριλαντ – Τόουσον Τάιγκερς

Φαίνεται ότι το Τόουσον έχει βρει αρκετά καλές λύσεις με μεταγραφές όπως αυτή του Τζέρελ Μπένιμον (Τζόρτζτάουν) και του γκαρντ Μάικ Μπούεργουελ (Σάουθ Φλόριντα), οι οποίοι ανέβασαν άμεσα το μέσο όρο… ταλέντου των Τάιγκερς.

Αλλά το Τόουσον δεν έχει περάσει ακόμα από τεστ, και φαίνεται πως θα έχει πρόβλημα απέναντι στο Λογιόλα, με τον Τζίμι Πάτσος να επιστρέφει με τέσσερις βασικούς από την ομάδα που πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Μέτρο-Ατλάντικ, συμπεριλαμβανομένων τριών ακόμα καλών σκόρερ με πρώτο και καλύτερο τον γκαρντ Ντάιλαν Κόρμιερουπ.

Αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό για το Λογιόλα προκειμένου να ξεπεράσει το χαμηλότερο εμπόδιο του Τόουσον.

806 Τζόρτζια Στέιτ – Καρολάινα Πάιρετς

Παρά το γεγονός πως οι Πάιρετς έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με ρεκόρ 4-0, οι πηγές μας αναφέρουν ότι το Τζόρτζια Στέιτ θα έχει πολύ περισσότερα όπλα για την ομάδα της Ανατολικής Καρολάινα.

Μέχρις στιγμής η αντίθεση των Πάιρετς ήταν αναμφισβήτητα ήπια, και η ομάδα του Τζεφ Λεμπό προσπαθεί ακόμα να βρει τον τρόπο να βρει τρόπους να καλύψει στο σκοράρισμα το κενό που αφήνει η αποφοίτηση του Ντάριους Μόροου.

Περιμένουμε το Τζόρτζια Στέιτ του Ρον Χάντερ να εκπλήξει με την απόδοσή του τη φετινή σεζόν, αφού οι αφίξεις όπως αυτές του φόργουορντ Μάνι Άντκινς (σκόραρε 26π. στην πρόσφατη νίκη επί του Σάουθ Αλαμπάμα) και του γιού του Αρ Τζέι (14.4π.) έχουν δώσει νέα δύναμη στους Πάνθερς, που πάντα ήταν δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στα εντός έδρας παιχνίδια.

Το προβάδισμα μερικών πόντων στη Τζόρτζια είναι το στοίχημά μας.

813 Κάνσας Τζέιχοκς – Σαν Χοσέ Στέιτ

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εύκολο κέρδος το ποντάρισμα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αφού είναι σίγουρο πως το Κάνσας θα κερδίσει.

Σεβόμαστε τον προπονητή του Σαν Χοσέ, Τζορτζ Νέσμαν, που μπορεί να μπει στη λίστα των κορυφαίων προπονητών του κολεγιακού πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Οπότε πρόκειται για… Μεγάλη Δευτέρα στο Κάνσας, όπου το δυνατό ινσάιντ γκέιμ του Σαν Χοσέ κινδυνεύει να “χαλάσει” από την άμυνα του Κάνσας στο “ζωγραφιστό” και τον σέντερ Τζεφ Ουάιτι, ο οποίος ήδη κάνει 5 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Οι Σπάρτανς δεν έχουν ούτε το βάθος ούτε την ποιότητα να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Τζέιχοκς, που λογικά θα κερδίσουν με άνεση.

Το χάντικαπ πρέπει να είναι πάνω από 30 πόντους και οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θα πρέπει να πονταριστεί.