789 Τεμπλ Όουλς – Ντέλαγουεαρ

Σεβόμαστε πλήρως το Τεμπλ, ειδικά από τη στιγμή που διαθέτει τον φόργουορντ Σκότι Ράνταλ πλέον υγιή μετά από συνεχείς τραυματισμούς τις τελευταίες σεζόν. Αλλά το διψήφιο προβάδισμα με το γειτονικό Ντέλαγουεαρ δείχνει πολύ καλό για να παραβλεφθεί.

Η ομάδα του Μόντε Ρος έχει εμπειρία (τέσσερις βασικοί από την περσινή σεζόν), τους ικανούς “ψηλούς” Τζος Μπρίνκλεϊ και Τζαμέλ Χάγκινς, και πληθώρα περιφερειακών όπλων ηγούμενα από τους γκαρντ Τζάρβις Θρετ (14.3π.) και Ντέβον Σάντλερ (16π.)

Ποντάρισμα στο Ντέλαγουεαρ.

799 Σ.Κ. Τρόγιανς – Σαν Ντιέγκο Στέιτ

Ο Κέβιν Ο’ Νιλ των Τρόγιανς έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει αυτή τη σεζόν αφού οι τραυματισμοί “έπληξαν” το ρόστερ της περασμένης σεζόν. Αλλά η εμφάνισή τους στο Μάουι δείχνει ότι το Σ.Κ. χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να ενσωματώσει μερικά από τα νέα του κομμάτια στον τρόπο παιχνιδιού της επίθεσης και να χρησιμοποιήσει κατάλληλα τους σέντερ της, όπως τον Ντεγουέιν Ντέντμον.

Το Σαν Ντιέγκο έχει μία πιο ομαλή επιθετική λειτουργία, με έμπειρες και ορθές λύσεις στο σκοράρισμα. Οι Τζαμάαλ Φράνκλιν, Τσέις Τάπλεϊ, Εξέιβιερ Τέιμς και Τζέιμς Ραχόν είναι ικανοί να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων και με μεγαλύτερη… αρμονία.

Οι Αζτέκοι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το χάντικαπ των 2 πόντων που τους ζητείται.