702 Φλόριντα Γκέιτορς – Σέντραλ Φλόριντα Νάιτς

Το Σέντραλ Φλόριντα τιμωρήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για κάποια κακή διαχείρηση που άφησε την ομάδα να έχει έλλειψη βάθους. Ο προπονητής των Νάιτς, Ντόνι Τζόουνς, κατάφερε τουλάχιστον να κρατήσει στην ομάδα των τελειόφοιτο φόργουορντ Κιθ Κλάντον. Αλλά η πρόσφατη ήττα από το Μιντ Τενεσί δείχνει ότι πρόκειται για μία σεζόν όπου θα κυριαρχήσουν… οι ήττες.

Αντιμετωπίζοντας το Σέντραλ Φλόριντα, είναι μία καλή ευκαιρία για τον Μπίλι Ντόνοβαν και τους Φλόριντα Γκέιτορς να αντισταθμίσουν την αποχώρηση των γκαρντ Μπράντλεϊ Μπιλ και Έρβινγκ Ουόκερ, με τους Έρικ Μέρφι, Πάτρικ Γιανγκ και Κένι Μπόιντον. Οι Γκέιτορς φυσιολογικά θα είναι υπερβολική ισχυροί για τους αντιπάλους τους, οπότε ακόμα και το χάντικαπ των 20 πόντων δεν μοιάζει να προβληματίζει. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν είναι ξεκάθαρα το φαβορί.

704 Ιλινόις Στέιτ – Αλαμπάμα Μπλέιζερς

Οι Αλαμπάμα Μπλέιζερς δεν παίρνουν αρκετό σκορ από την μέχρι τώρα λειτουργία της περιφέρειάς τους, κάτι που είναι αρνητικό για το γρήγορο στυλ που θα ήθελε ο νέος προπονητής, Τζέροντ Χάασε, να εφαρμόσει.

Πιθανώς, το Ιλινόις Στέιτ να “δουλεύει” κιόλας για τον καινούργιο του προπονητή. Αλλά, ο Νταν Μίλερ κάνει μια πιο ομαλή μετάβαση στα νέα καθήκοντα, χάρη εν μέρει στα ήδη υπάρχοντα όπλα των Τζάκι Καρμάικλ (18.3π) και Τάιλερ Μπράουν (15.5π.).

Δίνοντας χάντικαπ λιγότερο από 10 πόντους στο Ιλινόις για εκτός έδρας παιχνίδι, ο στοιχηματικός αξίζει τον κόπο.

720 Νεβάδα Λας Βέγκας – Όρεγκον Ντακς

Παρά τις ευρείες νίκες του απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους, αυτό δεν είναι ενδεικτικό πως το Νεβάδα/Λας Βέγκας είναι έτοιμο για να καλύψει το έδαφος απέναντι σε πιο ικανούς αντιπάλους. Εκ των οποίων, η έκπληξη που ακούει στο όνομα Όρεγκον δείχνει ικανή να προκριθεί, αφού ο κόουτς Ντάνα Άλτμαν είναι εντυπωσιασμένος από τη συνεισφορά των Ντόμινικ Άρτις και Νταμέιαν Ντότσον, ενώ έχει στη διάθεσή του και τον Ε.Τζ. Σίνγκλερ και τον πρώην παίκτη του Γουέικ Φόρεστ Τόνι Γουντς.

Μας αρέσει το Όρεγκον ως αουτσάιντερ.