709 Μαϊάμι Χάρικεϊνς – Ντιτρόιτ Τάιτανς

Οι πιθανότητες δεν θα διαφέρουν τόσο πολύ από το χάντικαπ 7-8 πόντων που θα δώσει το Βέγκας για το παιχνίδι Μαϊάμι – Ντιτρόιτ.

Το Μαϊάμι ελπίζει να δει τον γκαρντ Ντουράντ Σκοτ να αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος. Αλλά ακόμα κι αν ο Σκοτ είναι ετοιμοπόλεμος δεν βλέπουμε να υπάρχει λόγος να ποντάρουμε στο σκοράρισμα μίας ομάδας που ακόμα ψάχνεται, όπως είναι αυτή του Κέινς. Ειδικά απέναντι σε ένα ικανό Ντιτρόιτ που έχει εκρηκτική περιφέρεια με τους Ρέι ΜακΚάλουμ (21π.) και Τζέισον Καλίστ (12.7π.).

Οι Τάιτανς, που η μοναδική τους ήττα είναι σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουν στο Σεντ Τζόνς, είναι καλά “εξωπλισμένη” για να αντιμετωπίσει τον ύψους 2μ08 Ρέτζι Τζόνσον του Μαϊάμι βάζοντας πάνω του τον πάουερ φόργουορντ Νικ Μίνεραθ, έναν εξαιρετικό ριμπάουντερ που έχασε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, και τον δουλευταρά Νταγκ Άντερσον (9.3ριμπ.).

Το Ντιτρόιτ αξίζει το ποντάρισμα.

730 Οχάιο Μπόμπκατς – Ρίτσμοντ

Σεβόμαστε το Ρίτσμοντ, αλλά στο μοναδικό σοβαρό εκτός έδρας τεστ, ηττήθηκαν με 15 πόντους από τη Μινεσότα.

Τα ίδια προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και απέναντι στο ισχυρό Οχάιο, ειδικά με τους Μπόμπκατς, που δεν δείχνουν να επηρεάζονται από την έλευση νέου προπονητή και καταγράφουν ήδη τρεις νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν. Η περιφέρεια των φιλοξενούμενων δεν θα έχει το ίδιο επιθετικό εύρος απέναντι στα γκαρντ του Οχάιο, όπως ο Ντι Τζέι Κούπερ και ο Ουόλτερ Όφατ. Μία νίκη κοντά στους 7 πόντους για το Οχάιο μοιάζει να είναι καλή για ποντάρισμα.