707 Μίσιγκαν – Νορθ Καρολάιν Στέιτ

Το Νορθ Καρολάιν Στέιτ ως αουτσάιντερ δυσκολεύτηκε τις τελευταίες ημέρες σε έδρες όπως αυτή του UNC, ειδικά όταν έχασε με μεγάλη διαφορά από το Οκλαχόμα Στέιτ. Εν τω μεταξύ, το χάντικαπ των 6 πόντων του Μίσιγκαν ανεβαίνει διαρκώς, με τον γκαρντ Τιμ Χάρνταγουεϊ τζούνιορ να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο, ο Χάρνταγουεϊ είναι έτοιμος να παίξει σήμερα μετά τον τραυματισμό του. Στην αντίπερα όχθη, το Νορθ Καρολάινα Στέιτ διαθέτει έξι παίκτες που σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων, είναι ψηλή ομάδα και μπορεί να αναχαιτίσει τη δύναμη των γηπεδούχων στα ριμπάουντ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως το Νορθ Καρολάινα Στέιτ μπορεί να σκοράρει στη ρακέτα και με τους περιφερειακούς της. Πιστεύουμε πως το Νορθ Καρολάινα μπορεί να πάρει τη νίκη.

711 Νορθγουέστερν Γουάιλντκατς – Μέριλαντ Τερπς

Όλα βαίνουν… καλώς για τους Γουάιλντκατς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν έχοντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Τζάρεντ Σουοπφάιρ αποτελεί ένα σημαντικό όπλο για το Νορθγουέστερν και προσθέτει οντότητα στο “ζωγραφιστό”, συμπληρώνοντας σημαντικά τους γκαρντ Ρέτζι Χορν και Ντρου Κρόφορντ.

Δεν ξέρουμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή τη στιγμή το Μέριλαντ, αφού οι Τερπς μπορεί να κερδίζουν, αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το περιφερειακό σουτ (σουτάρουν λιγότερο από 29% στα τρίποντα).

712 Ιντιάνα Χούζιερς – Νορθ Καρολάινα Ταρ Χιλς

Θα… ζευγαρώσουμε τις ομάδες της Βόρειας Καρολίνας σήμερα αφού πιστεύουμε πως οι Ταρ Χιλς μπορούν να κερδίσουν στην έδρα των Χούζιερς με διψήφια διαφορά. Παρά το γεγονός πως η Ιντιάνα έχει επιστρέψει στις πρώτες θέσεις στην εθνική βαθμολογία, οι Χούζιερς δεν δείχνουν τόσο… άτρωτοι. Η άμυνά τους είναι μέτρια και ο “ψηλός” των Ταρ Χιλς Μάικλ ΜακΑντού θα μπορούσε να τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Η νίκη του Νορθ Καρολάινα είναι το ποντάρισμά μας.