ΤΑΜΕΙΟ,  ΤΑΜΕΙΟ, ΤΑΜΕΙΟ  πάλι χθες με τις δύο δυνατές προτάσεις διπλασιασμού να πληρώνουν όλους όσους ακολούθησαν και εμπιστεύθηκαν την στήλη εδώ μόνο στο Basketblog.gr!!!  Πλήρωσε η δυάδα στην Ευρωλίγκα καθώς πέρασε το OVER 148 συνολικών πόντων στο Βελιγράδι μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Κίμκι με νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξαιτίας της εκπληκτικής παρουσίας στην 4η περίοδο που έβαλε μεγάλα σουτ και έχτισε την διαφορά. 70-79 το σκορ και όλοι χαρούμενοι καθώς επαληθεύτηκε το OVER που επιλέξαμε. Επίσης η δυάδα έκλεισε με το UNDER 163 πόντων στο ΣΕΦ και το Ολυμπιακός-Μακάμπι, καθώς η ελληνική ομάδα δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην «ομάδα του λαού» και επιβλήθηκε άνετα με 30 πόντους διαφορά και το τελικό 94-64 τα λέει όλα. Πολυφωνία από τους ερυθρόλευκους και μια τραγική Μακάμπι με τον κόουτς Σπάχια να παραδέχεται στο τέλος πως ήταν μακράν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε ακόμα ένα πάρτι καθώς  πληρώσανε οι άσοι της Μονακό και Μπεσίκτας με την δυάδα να περνάει αέρας. Επίσης πολύ καλό σημείο ήταν ο άσος του ΠΑΟΚ επί της Σαλόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βομβαρδίζει από την γραμμή του τριπόντου την αθλητική ομάδα της Σαλόν. Δίκαια νικητής ο ΠΑΟΚ και ελπίζει σε κάτι καλό στο θεσμό καθώς παίζει πλέον καλό μπάσκετ έχοντας βρει τα πατήματα του.

Σήμερα Τετάρτη έχουμε πλούσιο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για να οδηγηθούμε και πάλι στο ταμείο, μια διαδρομή που τελευταία την κάνουμε σχεδόν καθημερινά. Σήμερα θα έχω τρεις προτάσεις διπλασιασμού από όλες τις διοργανώσεις ξεχωριστά και ένα παιχνίδι μονό αποδεκτό με περισσότερο ρίσκο για μεγαλύτερη απόδοση.

Από την Ευρωλίγκα στην δυάδα διπλασιασμού ξεχώρισα το OVER 161 συνολικών πόντων στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Εφές. Η ρωσική ομάδα τελευταία δεν παίζει καλά αλλά έχει ακριβό ρόστερ  και απέναντι σε ομάδες σοφτ όπως η Εφές ανοίγει διαφορές και κυρίως σκοράρει πολύ. Η Εφές θα παλέψει και εκτιμώ πως θα βοηθήσει και αυτή για να πληρωθούμε το OVER αυτό. Επίσης καλό σημείο είναι το OVER 143 συνολικών πόντων στο Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό σε μια μάχη γιγάντων καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις και πάντα τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα. Θα γίνουν σκληρές μάχες αλλά υπάρχει μπόλικο ταλέντο στην επίθεση και των δύο και εκεί στηρίζομαι για το ποντάρισμα στο OVER 143 πόντων που κλείνει την δυάδα διπλασιασμού.

Στο Γιούροκαπ μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο άσος της Μπάγερν επί της Ζενίτ που είναι ακριβή ομάδα αλλά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως εκτός έδρας δεν πείθει. Η γερμανική ομάδα είναι από τα φαβορί και περιμένω μεγάλη νίκη. Επίσης θα εμπιστευθώ την Νταρουσάφακα του Μπλατ καθώς αντιμετωπίζει την γερμανική Άλμπα. Η τουρκική ομάδα είναι φορμαρισμένη, εντός παίζει καλά και έχει βρει τα πατήματά της. Η Άλμπα είναι μέτρια και γενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Άσος καλός.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ πρώτο σημείο είναι ο άσος της Βόννης επί του γεμάτου προβλήματα Άρη καθώς η γερμανική ομάδα έχει πάρει τον αέρα από την ομάδα του Γιαννάκη που στην Θεσσαλονίκη έφυγε με το διπλό στον πρώτο γύρο. Πιο αθλητική ομάδα, πιο γεμάτη και χωρίς τα πολλά προβλήματα που κουβαλάει η ομάδα του Άρη. Επίσης θα ποντάρω στο OVER 148 συνολικών πόντων στην αναμέτρηση Στρασβούργο-Βενέτσια. Η Γάλλοι στην έδρα τους παίζουν καλύτερα ανοίγουν το ρυθμό και σκοράρουν αρκετά. Η Βενέτσια είναι καλή ομάδα θα ακολουθήσει γηπεδούχους και περιμένω κλειστό παιχνίδι με οριακό το νικητή αλλά με υψηλό σκορ.

Στο μονό αποδεκτό με μεγαλύτερο ρίσκο θα ποντάρω στον άσο του Μιλάνου επί της Μάλαγα στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Πιανιτζιάνι έχει καλό ρόστερ και μπορεί τη νίκη απέναντι σε μια σκληρή Μάλαγα μεν αλλά κουρασμένη δε. Θα ανεβάσω το χάντικαπ για μεγαλώσει η απόδοση και να φτάσει κοντά στο τριπλασιασμό. Είπαμε είναι ποντάρισμα με μεγαλύτερο ρίσκο αλλά πληρώνει καλά!!!

 

Η δυνατή πρόταση για διπλασιασμό από την Ευρωλίγκα είναι

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΕΦΕΣ: OVER 161.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: OVER 143.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

 

Η δυνατή πρόταση για διπλασιασμό από το Γιούροκαπ είναι

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΖΕΝΙΤ: Μπάγερν -3.5 στην STOIXIMAN.GR

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΑΛΜΠΑ: Νταρουσάφακα -3.5 στην STOIXIMAN.GR

 

Η δυνατή πρόταση για διπλασιασμό από το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ είναι

ΒΟΝΝΗ – ΑΡΗΣ: Βόννη -2.5 στην STOIXIMAN.GR

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ: OVER 148.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

 

Το μονό αποδεκτό παιχνίδι με μεγαλύτερο ρίσκο αλλά υψηλή απόδοση (2.8) είναι

ΜΙΛΑΝΟ – ΜΑΛΑΓΑ: Μιλάνο -5.5 στην STOIXIMAN.GR

 

Αύριο και πάλι Ευρωλίγκα με αρκετά δωράκια σε ένα ενδιαφέρον κουπόνι που βγάζει καλά σημεία. Επίσης αρκετά υστερόγραφα καθώς μαζεύτηκαν πολλά που έχω να πω……..!!!!

 

ALEX