ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΚΑΟΔ

Δύσκολο παιχνίδι με το -5 καθώς δεν αρέσει ο Κολοσσός και ο ΚΑΟΔ είναι πονηρός και μαχητικός. Ο Κολοσσός ξεκίνησε καλά αλλά οι συνεχόμενες ήττες κάνουν και την  καρέκλα του Μηνά Γκέκου στον πάγκο να τρίζει. Τέλος ο σέντερ Ντόλαρντ και ψάχνει ψηλό καθώς έχει πρόβλημα στο ριμπάουντς. Στην Αθήνα έχασε εύκολα από τον Ίκαρο καθώς με 5/26τρ κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος μετά το 36-30 και δέχθηκε και 14τρ στον αντίποδα! Καλή έδρα και έμπειρη ομάδα πάντως.

Ο ΚΑΟΔ έχασε από την Καβάλα σε ένα δραματικό ματς  (11-20,44-37,69-73) και γενικά συνηθίζει τα θρίλερ την φετινή σεζόν. Πονηρός και εκτός, έδιωξε τον Κάρτερ και πήρε τον γνωστό του σέντερ Μπάβσιτς από την Λιμόζ που ήταν και πριν χρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό το -5 για τον Κολοσσό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και Νο Bet

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέμα διάθεσης καθαρά του Ολυμπιακού να κάνει το διπλό καθώς είναι αήττητος και μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης καθώς πέρασε στην Ευρωλίγκα εύκολα με 82-64 και από την Κροατία και την Τσεντεβίτα.

Ο ΑΓΟΡ είναι πολύ δυνατός εντός με γεμάτο γήπεδο και ελεύθερο μπάσκετ με κλειδί το τρίποντο. Καλή πορεία, έχασε την ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ καθώς εκτός έδρας με 15τρ(!) είχε προβάδισμα αλλά δεν έκανε φάουλ στο 73-76, δέχθηκε τρίποντο και το ματς πήγε στην παράταση και έχασε. Χωρίς άγχος φυσικά. Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι μετά το ημίχρονο (46-40) με τον Άρη και χάθηκε στο ΣΕΦ. Αν πατήσει το γκάζι κάνει και 25π.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να χαλαρώσει ο Ολυμπιακός και το διπλό θέλει προσοχή