ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΙΕΝΑ

*Αήττητος εντός ο Ολυμπιακός
*Από τις καλύτερες επιθέσεις και οι δύο

Περίεργο ματς στοιχηματικά και στο χάντικαπ αλλά θα πάμε με τον άσο καθώς ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλή περιφερειακή άμυνα στην Σιένα και να την κερδίσει και εύκολα αφού είναι άλλο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός  έχασε δίκαια και εύκολα στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα αν και περιόρισε τον Ναβάρο (5π). Αήττητος στο ΣΕΦ που σκοράρει πολύ, σε καλή κατάσταση αλλά δέιχνει κάποια σημάδια μικρής κόπωσης. Περιμένουμε αν παίξουν που λογικά θα είναι έτοιμοι οι Πρίντεζης και Άντιτς που είχαν κάποια προβλήματα ενώ και εκτός να μείνει ο Πάουελ δεν σημαίνει κάτι.

Η Σιένα νίκησε και την Χίμκι και εντυπωσιάζει καθώς μπήκε πολύ άσχημα (2-16!) , αλλά ισορρόπησε άμεσα (20-22) και το γύρισε πάλι από 40-49 και 60-65 στο 32′ με 12τρ (70-72 στο 37′) και την έδρα. Δεν είναι η περσινή Σιένα αλλά και πάλι πιέζει στην άμυνα και φέτος ειδικά με τον Μπράουν έχει πολύ τρίποντο και στα τελευταία 20 παιχνίδια της έχει στα 18 πάνω από 11τρ! Πάντως θα βγάλει και αυτη κούραση και στο Σάσαρι την Δευτέρα έχασε με 30π στην χειροτερή της φετινή εμφάνιση! Και έχει και αυτή από τις καλύτερες επιθέσεις στην διοργάνωση

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aσο με -8 πάιζουμε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αν είναι πλήρης ουσιαστικά ο Ολυμπιακός

ΧΙΜΚΙ – ΜΑΚΑΜΠΙ

*Οικονομικά προβλήματα στην Χίμκι

Πολύ ενδιαφέρον ματς με ροπή στον άσο αν και μας παγώνουν πλέον τα οικονομικά προβλήματα στην Χίμκι που δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσουν την ομάδα. Πάντως η Χίμκι είναι καλύτερη από την Μακάμπι και μπορεί και το -3 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αρκεί να είναι συγκεντρωμένη και καθώς η Μακάμπι δεν μ αρέσει αφού είναι μπερδεμένη.

Η Χίμκι εντυπωσιάζει φέτος και βλέπει πρόκριση. Έχασε μεγάλη ευκαιρία με την Σιένα εκτός καθώς μπήκε εντυπωσιακά με 2-16(!) αλλά έχασε γρήγορα την διαφορά (20-22), πέρασε πάλι (40-49, 60-65 στο 32′) και κράτησε προβάδισμα 70-72 στο 37′) αλλά έχασε από την πίεση της έδρας στο τέλος. Δεν μαζεύει πολύ κόσμο και δεν έχει την κλασική δυνατή έδρα ενώ έχει μεγάλες διακυμάνσεις μέσα στο ματς.
 
Η Μακάμπι έκανε μετά από καιρό ένα καλό ματς και διέλυσε την προβληματική πάντως Φενέρ αλλά δεν πείθει και δεν αρέσει καθώς είναι εκτός η ακριβή της μεταγραφή Μέντλεϊ και ουσιαστικά εκτός πλάνων για πειθαρχικούς λόγους ο βασικός Πνίνι και ο Οχαγιόν δεν είναι ο περσινός παίκτης αποκάλυψη αφού ήθελε και να φύγει! Πρόβλημα στο σκορ και με την Φενέρ είχε μόλις 4/15τρ. Μάλιστα το σκορ είναι ίσως και πλασματικό καθώς ξέσπασε στο τέλος (56-52 στο 32′) που έβαλε 38π στην 4η περίοδο με την Φενέρ να το παρατά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς άσο αλλά λόγω των προβλημάτων της Χίμκι λέμε απλά άσος και όχι δυνατά με το -3.

ΦΕΝΕΡ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

*Σε κρίση η Φενέρ
*15/15 σε ευρωλίγκα και Ισπανία η Κάχα Λαμποράλ!

Πολύ περίεργο ματς και κλασικό Νο Bet. Εύκολα λες πάμε με το διπλό με την φόρμα της Κάχα που έχει 15/15 και καθώς η Φενέρ δεν βλέπεται… Αλλά σαν ρόστερ οι τούρκοι έχουν εξαιρετικό και μόνοι τους να το πάρουν πάνω τους οι παίκτες μπορεί να κάνουν ένα μεγάλο ματς. Και να προσέξουμε και την κούραση της Κάχα που δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει έτσι. Συνεπώς κλασικό Νο Bet λέω εγώ!

Η Φενέρ είναι μια πανάκριβη ομάδα με πολύ κόσμο αλλά τραγική εικόνα αφού δείχνει άψυχη και έχει κάκιστη χημεία και έλλειψη πάθους. Παραμένει χωρίς νίκη αλλά με τι; 14 αγωνιστικές ελπίζει,  τρίζει η καρέκλα του Πιανιτζάνι. Στην Τουρκία 98-61 νίκησε πάντως εντός την Εντιρνέ που είναι προτελευταία. Το χειρότερο είναι ότι παρατά τα παιχνίδια στο τέλος καθώς με την Σιένα εντός έχασε εύκολα από 69-58 μπροστά (!) με 29π που δέχθηκε στην 4η περίοδο και στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι δέχθηκε 38(!)στην τελευταία περίοδο και το 56-52 στο 32′ έγινε διασυρμός!
 
Η Κάχα Λαμποράλ έχει 15/15 σε Ισπανία και ευρωλίγκα με τον Τάμπακ στον πάγκο καθώς έχει καλό ρόστερ και τρομερή ψυχολογία  πλέον αλλά θέλει προσοχή η κούραση. Την περασμένη εβδομάδα διέλυσε την Μπεσίκτας με περίπατο (25-2 στο 9′!) κάνοντας και συντήρηση μετά στην έδρα της! Στην Ισπανία νίκησε εκτός την Μανρέσα αλλά δύσκολα καθώς είχε και ένα κακό διάστημα που έχασε διαφορά 10π

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είμαστε κερδισμένοι και καλά δύο μέρες οπότε προσέχουμε σήμερα. Πονηρή μέρα. Λογικά ο Ολυμπιακός αν είναι τελικά πλήρης κάνει τον άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Με τα προβλήματα της Χίμκι επιφυλακτικός και απλά προς άσος και πονηρό το ματς της Φενέρ.