700. ΙΤΑΛΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 6,5

Σημαντικό ματς στην μάχη για το Μουντομπάσκετ με τον νικητή να εξασφαλίζει εισιτήριο και τον χαμένο να ελπίζει στην 7η θέση. Η Ιταλία πάλεψε αλλά δεν άντεξε με την Λιθουανία και είναι πιο έμπειρη και θα έχει και κόσμο (2000) αλλά κλειδί είναι το περιφερειακό σουτ. Η Ουκρανία του μεγάλου Μάικ Φρατέλο στον πάγκο είναι αθλητική ομάδα, μέτρια σε ποιότητα και ήδη έκανε υπέρβαση. Δεν άντεξε με την Κροατία και έχασε εύκολα. Η Ιταλία έχει προβάδισμα αλλά το ματς είναι πονηρό και θέλει προσοχή. Λογικά θα πάει σε χαμηλό τέμπο και προς άντερ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άντερ 149π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

701. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 3,5

Ο πρώτος ημιτελικός. Η Λιθουανία δυσκολεύθηκε με την Ιταλία αλλά στο τέλος καθάρισε δίκαια. Σε ένα ματς που πήγε και σε υψηλό τέμπο αν και φέτος η Λιθουανία έχει παραδόξως την 2η καλύτερη άμυνα του τουρνουά και πάει σε άντερ από κλασική ομάδα του όβερ. Η Κροατία δεν έχει ήττα μετά την πρεμιέρα και για πρώτη φορά από το 1995 είναι στα ημιτελικά και πάλι έχοντας ταλέντο αλλά και χωρίς να είναι κάτι τρομερό. ¨Εχει την 3η καλύτερη άμυνα καθώς βρήκε χημεία και παίζει με πάθος. Οι Λιθουανοί θέλουν να βάλουν την μπάλα κοντά στο καλάθι που έχουν κορμιά οι κροάτες όμως που έκαναν περίπατο με την Ουκρανία. Συνεπώς ισορροπημένες ομάδες και κουμπώνει η μια στην άλλη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άντερ 145 π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

702. ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 5,5

Ο δεύτερος ημιτελικός. Και έχει φαβορί την Ισπανία αλλά όχι μεγάλο. Σε δύο φιλικά φέτος νίκησε και τα δύο η Ισπανία αλλά δύσκολα ενώ η 2 συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια είχε κερδίσει και στον τελικό του Κάουνας το 2011 στο Ευρωμπάσκετ με 98-85. Η Ισπανία έχει την καλύτερη άμυνα του τουρνουά με 61π αλλά και 3 ήττες από Ελλάδα, Σλοβενία και Ιταλία σε αδιάφορο ματς όμως. Η Γαλλία δεν παίζει καλα και αν και αθλητική κλασικά ομάδα και γεμάτη ΝΒΑερς έχει την καλύτερη επίθεση φέτος (78π) ενώ παραδοσιακά ήτνα της άμυνας. Ο Πάρκερ δεν ήταν καλά αλλά με 27π και μια μεγάλη Γαλλία πήρε την πρόκριση εύκολα στο χιαστί με την οκοδέσποινα Σλοβενία. Σκληρό ματς καθώς η Ισπανία δεν τρομάζει αλλά η Γαλλία χωρίς τους ΝΒΑερς σέντερ δεν έχει παίκτη για τον Μαρκ Γκαζόλ. Βαρόμετρο ο Πάρκερ που έχει παίκτες να θυσιάσει η Ισπανία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό και άντερ 145 π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ χωρίς να είναι δυνατά σημεία όμως