ΜΠΑΓΕΡΝ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ

Παιχνίδι λογικά εύκολο για την Μπάγερν αρκεί να είναι σοβαρή οπότε κάνει και το -8 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αφού είναι άλλη κλάση και επίπεδο από την μαχητική και πονηρή πάντως αλλά μέτρια σαν ρόστερ Τούμπινγκεν! Η Μπάγερν που έχει αλλάξει φέτος τρεις προπονητές(!) αλλά με τον έμπειρο και μεγάλο όνομα Πέσιτς πλέον στον πάγκο θα βρει τον δρόμο της. Δυνατή έδρα  με  6.000 κόσμο τουλάχιστον στο πλευρό της. Με την Βόννη με ένα εξαιρετικό επτάλεπτο όταν έκανε το 37-41 σε 57-43 με ένα 20-2, δεν είχε πρόβλημα και δείχνει να ρολάρει πλέον και να λύνεται βασικά επιθετικά με τον Πέσιτς. Θέλει διάρκεια καθώς έχει πανάκριβο ρόστερ.

Η Τούμπινγκεν είναι μικρομεσαία ομάδα αλλά πονηρή καθώς έχει ήδη τρία διπλά αλλά και μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Με την Μπρεμερχάβεν πήρε την νίκη με περίπατο (31-31, 43-33, 79-62).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:  Εύκολα η Μπάγερν και πάμε δυνατά με τον άσο με -8

ΑΡΤΛΑΝΤ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

*Σε μεγάλη κρίση η Άρτλαντ
*Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Όλντενμπουργκ

Κλασικό Νο Bet παιχνίδι από δύο καλές και ποιοτικές ομάδες αλλά με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η Άρτλαντ παρά την επιστροφή του ηγέτη της του Μάλετ που δεν είναι καλά όμως και δεν έχει βρει τον ρυθμό του και της απόκτησης του ο Γκόμεζ που είχε 19π στην ήττα σοκ όμως εκτός από την νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ που πάλι προηγήθηκε με 34-44 και 41-52 στο 23′, αλλά κατερρευσε και έχασε στην παράταση, είναι σε τραγική κατάσταση. Αποκλεισμός και στην Ευρώπη στο Γιούροκαπ, πρόβλημα στην άμυνα, έχει πλέον 5 συνεχόμενες ήττες σε Γερμανία και Ευρώπη.

Η Όλντενμπουργκ είναι ψηλά βαθμολογικά καθώς έχει καλή ομάδα αλλά με τρομερές διακυμάνσεις και δεν πείθει σε καμία περίπτωση. Με μόλις 1/9τρ πήρε απίστευτη νίκη εντός με την Φρανκφούρτη αν και έχανε με 58-61 στα 17”(!) αλλά έκανε δύο λάθη ο αντιπαλός της στο πλάγιο!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:  Κλασικό Νο Bet.