Δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο έτσι? Πλήρωσε το Γιούροκαπ με την δυνατή πρόταση διπλασιασμού να περνάει εύκολα και να μας δικαιώνει πάλι και με 3 στις 4 εύστοχες προτάσεις ολοκληρώθηκε η επιτυχία. Η πρόταση διπλασιασμού έχει γίνει ανάρπαστη από ότι βλέπω και καλά κάνετε, καθώς όποιος ακολουθεί σε βάθος χρόνου είναι σαφώς κερδισμένος. Είπαμε πως το στοίχημα θέλει τρόπο, σωστή ενημέρωση, υπομονή και χτυπάμε όταν πρέπει και όπως πρέπει.

Σήμερα συνεχίζουμε με Γιούροκαπ που μας πάει εξαιρετικά και έχω και μία πρόταση από το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦιΜΠΑ που είναι κάτι σαν δωράκι!!! Πάμε λοιπόν να τα αναλύσουμε όλα και στο τέλος να δούμε τι θα κρατήσουμε για ποντάρισμα που θα γεμίσει το πορτοφόλι μας.

Χρονικά πρώτο παιχνίδι από το Γιούροκαπ είναι το Μακάμπι Ρισόν-Μονακό. Δύο βαριές ήττες στην πλάτη έχει η ισραηλινή ομάδα και δείχνει πως είναι ομάδα κατωτέρου επιπέδου παίζοντας μέτριο έως κακό μπάσκετ και στηρίζεται σε 2-3 παίκτες αμερικάνους της σειράς. Ακόμα και στην έδρα της δεν έχει δυναμική και πιστεύω πως η Μονακό που έως τώρα έχει δείξει σοβαρή και δεν έχει ηττηθεί θα κάνει την τρίτη της νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα και το διπλό θα είναι το ποντάρισμά μου.

Επόμενη αναμέτρηση είναι το Λοκομοτίβ Κούμπαν-Λιμόζ. Η ρωσική ομάδα έχει ρίξει το μπάτζετ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλά παραμένει δυνατή και ανταγωνιστική. Θέλει τη νίκη καθώς έχασε στην πρεμιέρα στη Λιθουανία στην έδρα της Ρίτας και έχει μπλέξει ο όμιλος αν και είναι νωρίς ακόμη. Η Λιμόζ είναι αθλητική ομάδα χωρίς μεγάλη ποιότητα και στηρίζεται πολύ στην έδρα της. Εκτός έχει ξεχάσει πότε έχει κερδίσει και αυτό κάτι λέει. Η Λοκομοτίβ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω μπορεί να κερδίσει σχετικά εύκολα. Άσος.

Τέλος από το Γιούροκαπ έχω ξεχωρίσει το παιχνίδι Μπρέσια-Τσεντεβίτα Ολίμπια. Η ιταλική ομάδα κάθε χρόνο κάνει βήματα προόδου και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο συμπαγής και με μεγαλύτερο βάθος. Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός της και στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή. Από την άλλη μεριά η Τσεντεβίτα αν και με την ένωση με την Ολίμπια δείχνει ενισχυμένη παρόλα αυτά δεν έχει κάνει νίκη στο Γιούροκαπ και προβληματίζει με τις επιδόσεις της. Σοφτ ομάδα που παλεύει μεν αλλά στο τέλος μένει από δυνάμεις και φεύγει με άδεια χέρια. Προβάδισμα στην έδρα και στην ιταλική ομάδα. Άσος.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ έχω επιλέξει το παιχνίδι ΑΕΚ-Ορτέζ. Η ΑΕΚ φέτος έχει υψηλές βλέψεις και εννοείτε θέλει τουλάχιστον FINAL 4, καθώς δεν υπάρχουν ούτε τα μεγάλα ονόματα στην διοργάνωση ούτε το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Έχει καλό ρόστερ, κατά πολύ αλλαγμένο με πέρσι με νέο προπονητή και θέλει χρόνο, αλλά διαθέτει ποιότητα που μπορεί να την φτάσει ψηλά. Η Ορτέζ είναι μέτρια γαλλική ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες καθώς έχει χάσει την αίγλη και την δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αθλητική ομάδα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και αρκετά ασταθής. Η ΑΕΚ κερδίζει και πιστεύω και σχετικά εύκολα. Δυνατός άσος.

 

Οι σημερινές μου επιλογές από το Γιούροκαπ είναι

ΜΑΚΑΜΠΙ ΡΙΣΟΝ – ΜΟΝΑΚΟ: Μονακό -6.5

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ – ΛΙΜΟΖ: Λοκομοτίβ Κούμπαν -10.5

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΟΛΙΜΠΙΑ: Μπρέσια -4.5

 

Η επιλογή μου από το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ είναι

ΑΕΚ – ΟΡΤΕΖ: ΑΕΚ -6.5  ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

 

Η πρόταση ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ είναι

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ – ΛΙΜΟΖ: OVER 80.5 συνολικούς πόντους η Λοκομοτίβ Κούμπαν

ΑΕΚ – ΟΡΤΕΖ: ΑΕΚ -3.5 

 

ΥΓ 1. Με τρομερή ανατροπή μέσα στην Τουρκία το Περιστέρι επέστρεψε έπειτα από 15 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον κόουτς Ηλία Ζούρο που ξέρω πόσο μεθοδικά και σκληρά δουλεύει και αυτό βγαίνει στο παρκέ. Πολλά μπράβο!!!

ΥΓ 2. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε το τελευταίο πεντάλεπτο με την Μπεσίκτας στο παλατάκι και έχασε δικό του παιχνίδι. Φάνηκε η έλλειψη βάθους που αναφέρω συνέχεια και η μέτρια ποιότητα ορισμένων ξένων. Καλή η προσπάθεια αλλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δυστυχώς τα προβλήματα φωνάζουν από μακριά. Κρίμα γιατί το πάλεψε πολύ έξυπνα και μεθοδικά αλλά έμεινε από καύσιμα…

ΥΓ 3. Χθες που ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ σε σύγκριση με τι Γιούροκαπ θα το ξαναπώ πως το επίπεδο και η οργάνωση είναι μέρα με την νύχτα!!! Μέχρι και η μπάλα που βάλανε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετική και εμφανισιακά περασμένων δεκαετιών που παίζαμε στα ανοικτά γήπεδα. Αν δεν σοβαρευτεί η ΦΙΜΠΑ στο τέλος μόνο τα χωριά θα παίζουν στην διοργάνωση!!!

ΥΓ 4.  Παιχνίδια έχει κάθε μέρα πολλά σε όλο τον κόσμο και ο καθένας είναι υπεύθυνος για το που και πόσα ποντάρει, καθώς είπαμε το στοίχημα μπορεί να είναι καταστροφικό αν δεν υπάρχει έλεγχος, αυτοσυγκράτηση και σωστή διαχείριση. Το ξέρω πως οι περισσότεροι θέλετε πολλά , πάρα πολλά κέρδη, αλλά να είμαστε ευγνώμονες με τις έως τώρα επιτυχίες που έχουμε. Να πω και κάτι τελευταίο, στο στοίχημα ο στόχος όπως γράφω πάντα αρχή της σεζόν στόχος είναι αρχικά να μην χάνουμε και μετά ότι περισσότερο κερδίσουμε καλό είναι. Δεν πρέπει κάποιος να ζητάει πολλά με το καλημέρα και δεν πρέπει να είναι επίμονος και να ποντάρει σε ότι να ναι. Υπάρχουν καλές ημέρες που πηγαίνουν όλα ή σχεδόν όλα πολύ καλά, υπάρχουν όμως και ημέρες που θα στραβώσει και δεν θα μας βγει. Εμείς αν έχουμε στόχο και υπομονή θα βγούμε κερδισμένοι. Όχι να αγοράσουμε σπίτια με το στοίχημα, αλλά κάτι της βρε αδερφέ που θα μας βοηθήσει στην καθημερινότητα και στα πολλά έξοδα που έχουμε. Ο καθένας πρέπει να ξέρει μέχρι που μπορεί να ποντάρει. Τα λέω όλα αυτά που μπορεί να κουράζουν αλλά να ξέρετε έχω δει και ακούσει πολλά σε ότι αφορά το στοίχημα. Θέλω να είμαι δίκαιος και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ.

ΥΓ 5. “ Όπως το σώμα όταν στερηθεί την ψυχή πεθαίνει, έτσι και η πόλη όταν δεν υπάρχου νόμοι καταλύεται ”  Αριστοτέλης

 

ALEX