Από τα μηνύματα που έλαβα κατάλαβα πως το δωράκι το χθεσινό το παραλάβατε, το τιμήσατε δεόντως και τελικά πληρωθήκατε. Πολλές φορές τα ειδικά στοιχήματα παικτών είναι πολύ πιο εύκολα να επιβεβαιωθούν από οποιοδήποτε άλλο ποντάρισμα. Και εκεί θέλει κατάλληλη στόχευση, να βλέπεις τα ματσαρίσματα και το ταμείο έρχεται. Έτσι η ΑΕΚ μπορεί να έχασε αλλά ο Σάκοτα μας πλήρωσε καθώς το OVER 10 πόντων άνετα επιβεβαιώθηκε. Η ΑΕΚ έδειξε πως σαν ομάδα έχει ταλέντο αλλά αγχώθηκε και έπαιξε άμυνα με τα μάτια. Ο κόουτς Μανωλόπουλος έχει πολύ δουλειά σε αυτό το κομμάτι καθώς και πάλι το λέω η ΑΕΚ φέτος είναι αθλητική και πιο γεμάτη από πέρσι. Θέλει χρόνο γιατί γίνανε πολλές αλλαγές και ακόμα δεν υπάρχει κατάλληλη χημεία.

Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ έχει το μενού σήμερα με πάρα πολλά παιχνίδια αλλά και παγίδες που πρέπει να τις αποφύγουμε. Το Γιούροκαπ που είναι υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκα έχει καλές ομάδες και υπάρχει κίνητρο καθώς ο νικητής του θεσμού στο τέλος παίρνει και το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση την Ευρωλίγκα. Είναι 4-5 ομάδες που θα παλέψουν για αυτό το εισιτήριο καθώς στην χώρα τους δύσκολα θα μπορέσουν να το διεκδικήσουν. Αρχικά είναι 24 ομάδες που έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους των 6 ομάδων και την πρόκριση για την επόμενη φάση την παίρνουν οι 4 πρώτοι από τον κάθε όμιλο. Προσοχή όπως έγραψα και χθες για το Τσάμπιονς Λιγκ οι αγώνες είναι πολλοί και τυχόν στραβοπατήματα μπορούν καλυφθούν στην πορεία. Νωρίς είναι ακόμα και τώρα μπαίνουν οι ομάδες στα γήπεδα για την νέα σεζόν χωρίς να έχουν μονταριστεί.

Για σήμερα έχω ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το Γιούροκαπ και δύο από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από το Γιούροκαπ μου αρέσει το OVER 152 πόντων στην αναμέτρηση Γαλατασαράι-Μπάγερν Μονάχου. Και οι δύο ομάδες είναι από τα μεγάλα ονόματα του θεσμού έχοντας υψηλές βλέψεις. Η Γαλατά με τον έμπειρο Καντέρ στο τιμόνι της δείχνει πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστική την μετά-Αταμάν εποχή. Η Μπάγερν με Τζόρτζεβιτς στον πάγκο έχει ενισχυθεί πολύ και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Περιμένω όμορφο μπάσκετ και αρκετά υψηλό σκορ. Επίσης θα ποντάρω στο διπλό της Νταρουσάφακα μέσα στην Γαλλία και την έδρα της Παρί. Η τουρκική ομάδα κράτησε τον πολύ καλό Μπλατ έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της αλλά στα φιλικά έδειξε συμπαθητική εικόνα που μπορεί να βελτιωθεί ακόμα παραπάνω. Η Παρί δεν ξεκίνησε καλά και έχει κάνει κακές εμφανίσεις και ήττες που δεν ήταν στο πρόγραμμα για το γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει η αλήθεια είναι το μπάσκετ που παίζει και θα εμπιστευθώ τον παμπόνηρο Μπλατ για νίκη της φιλοξενούμενης Νταρουσάφακα.

Η συνέχεια έχει δύο άσους και μάλιστα αρκετά δυνατούς. Ο ένας είναι της ιταλικής Τρέντο επί της Βιλερμπάν. Η Τρέντο εντός βρίσκει ρυθμό και παίζει καλά. Είναι μέτρια ομάδα αλλά παλεύει και έχει καλούς ξένους. Η Βιλερμπάν είναι αρκετά σοφτ εκτός έδρας και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Δεν έχει βάθος στο ρόστερ και γενικά δεν πείθει.

Ο άλλος άσος που έχω ξεχωρίσει είναι στο παιχνίδι Γκραν Κανάρια-Ζενίτ. Η Γκραν Κανάρια παρόλο που άλλαξε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση παίζοντας πειστικά και προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Liga Endesa κερδίζοντας με 100άρα εντός έδρας την Μπασκόνια. Η Ζενίτ είναι ακριβή ομάδα που δεν έχει καλή χημεία και εκτός έδρας παρουσιάζει πολλές αδυναμίες. Με 34 πόντους ηττήθηκε από την Ούνιξ για το πρωτάθλημα και υπάρχει προβληματισμός. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ και τους αρέσει το παιχνίδι σε ανοικτό γήπεδο. Η ισπανική ομάδα μου αρέσει περισσότερο και θα την εμπιστευθώ. Άσος.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ ξεχώρισα τον άσο της Όλντενμπουργκ επί της μέτριας Ενισέι. Η γερμανική ομάδα είναι πιο πλήρης και εντός πείθει. Η ρωσική ομάδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και αναμένεται να χάσει σχετικά εύκολα. Επίσης στο παιχνίδι Άρης-Ζιελόνα Γκόρα ο Άρης των πολλών οικονομικών προβλημάτων δείχνει μεγάλη αστάθεια κάτι που φάνηκε στην τραγική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην Αμαλιάδα και την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Κόροιβο. Ο κόουτς Γιαννάκης κάνει ότι περνά από τα χέρια του αλλά η ομάδα έχει μεγάλη ανηφόρα να διαβεί. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι μια καλή πολωνική ομάδα με έμπειρους γηγενείς παίκτες και καλούς αμερικάνους. Ψηλή ομάδα και εκτιμώ πως θα δούμε κλειστό παιχνίδι. Θα πάω με το χάντικαπ των 6 πόντων της φιλοξενούμενης ομάδας και θα ποντάρω στο διπλό.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις από το Γιούροκαπ είναι

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: OVER 152.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

ΠΑΡΙ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ: Νταρουσάφακα -1.5 στην STOIXIMAN.GR

ΤΡΕΝΤΟ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Τρέντο -2.5 στην STOIXIMAN.GR

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΕΝΙΤ: Γκραν Κανάρια -5.5 στην STOIXIMAN.GR

 

Οι σημερινές μου προτάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΕΝΙΣΕΪ: Όλντενμπουργκ -6.5 στην STOIXIMAN.GR

ΑΡΗΣ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ: Ζιελόνα Γκόρα +6.5 στην STOIXIMAN.GR

 

ΥΓ 1. Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά θα ρωτήσω και πάλι…ο Σούλης που είναι οέο???

ΥΓ 2. Μεγαλώνει η παρέα και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας. Να ξέρετε πως ο κοινός μας στόχος είναι το ταμείο!!!

ΥΓ 3. Θα ήθελα να πω και από εδώ πόσο πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πόσο πολύ την ΑΓΑΠΩ την γυναίκα μου Ευαγγελία, για όλα τα καλά που μου έχει δώσει, την αγάπη της, την υπομονή της και την αφοσίωσή της. Πραγματικά το άλλο μου μισό και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τέτοια τύχη όπως εμένα που μου έδωσε ο Θεός αυτό το δώρο. Ευαγγελία μου ότι και να πω είναι σταγόνα στον ωκεανό για αυτό που αξίζεις!!!!

 

ALEX