Γράφει ο Guru της Πάτρας
03/11/2011 (11:40)

Α ΟΜΙΛΟΣ
ΦΕΝΕΡ – ΝΑΝΣΙ

ΦΕΝΕΡ
Κάχα Λαμποράλ    66-69
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    74-81

ΝΑΝΣΙ
ΚΑΝΤΟΥ    69-80
Μπιλμπάο    87-73

Παιχνίδι που λογικά οι Τούρκοι πρέπει να κερδίσουν εύκολα καθώς αν χάσουν και σήμερα θα πρέπει να κρυφτούν! Αφού μιλάμε για μια ομάδα με υψηλούς στόχους αλλά μας δικαιώνει που λέμε ότι παίζει άσχημα εξαιτίας του Σπάχια που είναι τραγικός στον πάγκο. Αυτοκτονία στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό καθώς ήλεγχε απόλυτα το ματς (32-44 στο 25′), έκανε “κοιλιά” καθώς δεν το διαχειρίστηκε σωστά και στο τέλος με την μπάλα δική της στα 17” με 75-73  έκανε δύο λάθη επαναφοράς και έχασε δίκαια! Φυσικά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από την εικόνα.

Η ομάδα δεν έχει καμία χημεία, ο Σεφολόσα βοηθά αλλά μπέρδεψε την περιφέρεια, δεν έχει ψηλούς να απειλούν από μακρυά και Μπογκντάνοβιτς και Πρέζλιτς είναι εκτός κλίματος ειδικά ο πρώτος. Κάκιστο μπάσκετ αν και έχει πολύ καλό ρόστερ και δυνατή έδρα. Νίκησε 93-60 την Μπαντιρμά εντός στην λίγκα της.

*Από την άλλη η γαλλική Νανσί πήρε μεγάλη νίκη με την Μπιλμπάο με εξαιρετικό τον Μπατούμ (26π) και εκπληκτικό φινάλε καθώς έχανε 12-18 και στο 37′ το ματς ήταν θρίλερ (72-71) αλλά το έκλεισε με ένα 15-2 μέσα σε αποθέωση. Στην Γαλλία κουρασμένη νίκησε εντός δύσκολα 76-66 την Ποϊτϊέρς και ενώ έχανε με 63-64. Αδυναμίες εκτός.

*Ματς λογικά εύκολο σχετικά για την Φενέρ αρκεί να… ξυπνήσει ο Σπάχια. Ο Μπατούμ έχει πρόβλημα λογικά με τον Σεφολόσα και μπορεί να κολλήσει η Νανσί στους 70π. Η Φενέρ βέβαια στην ζώνη επίσης προβληματίζει. Χαμηλό το 1,15 αν και περνά, οι 9π είναι οριακοί και το άντερ πιθανό αφού το ματς θα πάει στο 80-70 περίπού ή και λίγο πιο κάτω (75-67 κλπ).

ΚΑΝΤΟΥ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΚΑΝΤΟΥ
Νανσί    80-69
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    69-81

ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Ολυμπιακός    76-61
ΝΑΝΣΙ    73-87

Σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση σε αυτό τον δύσκολο όμιλο που όλοι ελπίζουν αφού και η Νανσί έκανε την νίκη με τους βάσκους και μάλιστα με +14. Η Καντού γενικά είναι η… μικρογραφία της Σιένα με τρομερή άμυνα, δυνατή έδρα και πολύ μαχητική. Όμως λογικά άρχισε να βγάζει κούραση καθώς δεν έχει τόσο γεμάτο σε ποιότητα ειδικά ρόστερ. Στην Ευρωλίγκα κανονικά ο σέντερ Όρτνερ που κόβεται στην Ιταλία λόγω αριθμού παικτών μη Ιταλών.

Πάλεψε στην Βιτόρια με την Κάχα για 30′ (59-59) αλλά δεν μπορούσε παραπάνω αφού έκεινε από δυνάμεις. Στο καμπιονάτο ήττα σοκ εντός από την Σκαβολίνι με 66-71 καθώς υπάρχει κούραση και ενώ η ομάδα ξεκίνησε με 16-2 υπέρ της αλλά έμεινε από… βενζίνη στην συνέχεια. Ματς κλειδί για την πρόκριση στην οποία πιστεύει. Σημαντικό το πρόβλημα ότι ακόμα και εντός κολλάει στην επίθεση καθώς δεν της βγήκε και ο Λάϊτι. Ενώ αν δεν είναι καλά ο Μπαζίλε που δεν έπαιξε και με την Σκαβολίνι, έχει πρόβλημα σοβαρό στο πλέι μέικερ αφού ο Μαζαρίνο πιο πολύ σκέφτεται το σουτ.

Μπιλμπάο μετά την ήττα στο Νανσί αν θέλει πρόκριση ξέρει ότι πρέπει να κερδίζει και εκτός και άρα ψάχνει διπλό στο δεύτερο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι της εκτός. Στο Νανσί στη Γαλλία είδε ότι ακόμα δεν έχει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και έχασε και εύκολα στο τέλος. Καθώς ξεκίνησε καλά (12-18), το ματς ήταν ντέρμπι (72-71 στο 37′) και εκεί δέχθηκε ένα 15-2! Την Κυριακή νίκησε εντός 95-80 την Μουρθία με καλή εμφάνιση αφού ήταν και στο +31(76-45)!

Δεν έχει ακόμα βρει την ισορροπία που θέλει αλλά έχει καλή ομάδα. Και γεμάτο ρόστερ. Πέρυσι στηρίχθηκε στην άμυνα που φέτος δεν έχει ακόμα ρολάρει. Στην επίθεση βελτιωμένη αλλά έχασε την στιβαροτητά της.

*Λογικά το ματς είναι σχεδόν στα ίσα από τις εταιρέιες. Η Καντού έχει την έδρα αλλά και κούραση μεγαλύτερη από την Μπιλμπάο που επίσης είναι πρωτάρα και άπειρη , όχι βέβαια σε ατομικό αλλά σε συλλογικό επίπεδο. Λογικά ματς θρίλερ θα έχουμε και εδώ. Πιο γεμάτη πάντως η Μπιλμπάο έχει ένα κλικ στα προγνωστικά. Λίγο διπλό με +2,5 Μπιλμπάο καθώς μέχρι και παράταση μπορεί να έχουμε εδώ. Και under με 148 αφού το ματς λογικά θα είναι στους 70-73π.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΑΛΑΓΑ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΚΚ Ζάγκρεμπ    96-65
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ    74-94

ΜΑΛΑΓΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ    77-98
Ζαλγκίρις    85-78 (παρ)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και σημαντικό για την πρόκριση σε αυτό τον δύσκολο (πλην ΚΚ) όμιλο. Ματς κλειδί για την γερμανική Μπάμπεργκ που έχει ευρωπαϊκό στιλ και χτυπάει πλέον όλα τα παιχνίδια αυτού του επιπέδου στην δυνατή της έδρα με την τρομερή της άμυνα και χημεία. Την είδαμε και πέρυσι άλλωστε πόσο δυνατή είναι εντός έδρας ενώ φέτος παίζει και καλύτερα στην επίθεση που έχει αυτοματισμούς. Λογικά έχασε στην Μόσχα εύκολα από την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ αλλά δεν ήταν κακή η εικόνα της. Στην Γερμανία πέρασε εύκολα από την Χάγκεν με 106-76!

Μάλαγα είναι η γνωστή Μάλαγα. Δουλεμένη, καλή, αλλά χωρίς τη τόσο μεγάλη ποιότητα. Πήρε δραματική νίκη με την Ζαλγκίρις στην παράταση καθώς έχανε με 11π και με 5π στο 38′! Αλλά μίλησε η έδρα. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Ισπανία αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε καθώς είχε εύκολο πρόγραμμα. 

Την Κυριακή έχασε στην Βαλένθια με 75-62 δείχνοντας κούραση και σκοράροντας 21π στο δεύτερο μέρος και ειδικά στο τέλος έμεινε άποντη στα τελευταία 4′ ενώ είχε και προβάδισμα 9π στην αρχή. Ντεφορμέ ο Φιτς που έμεινε με 0/5σ. Ματς σημαντικό και γι αυτήν.

*Περίεργο ματς. Η Μπάμπεργκ είναι σκληρή και δυνατή εντός, αλλά η Μάλαγα πιο έμπειρη και ποιοτική. Λογικά θα εχουμε ματς θρίλερ που θα κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες και το αποφεύγουμε. Ελάχιστη ροπή έχει η έδρα. Οριακό το άντερ 152 αλλά έχει τύχη ειδικά στο live στην αρχή. Άλλωστε η Μπάμπεργκ θα κοιτάξει να κατεβάσει το ματς στους 70-75π.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΡΕΑΛ
ΜΑΚΑΜΠΙ
ΜΙΛΑΝΟ    82-89
Παρτίζαν    70-66

ΡΕΑΛ
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ    100-76
Μιλάνο    85-78

Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς παίζουν δύο πολύ μεγάλα ονόματα με στόχο άλλωστε και το Φάϊναλ Φορ και τον τίτλο ακόμα και με τεράστια ιστορία και τίτλους στο παλμαρέ τους. Η Μακάμπι πάντως προσπαθεί να βρει ρυθμό ακόμα και περιμένει και την ενσωμάτωση του καλού σκόρερ Λάνγκφορντ  που πήρε προ 10 ημερών. Με την Παρτίζαν έκανε περίπατο καθώς προηγήθηκε με 65-50 αλλά χαλάρωσε στο τέλος. Νίκησε το Σάββατο 78-67 πάλι την Παρτίζαν για την αδριατική λίγκα όμως και την Δευτέρα είχε την Ελιτζούρ στο Ισραήλ που νίκησε με μέτρια εμφάνιση και γύρισε και ο Σόφο.

Σε καλή κατάσταση γενικά αν και δεν παίζει όπως θέλει ακόμα αφού δεν έχει ρολάρει και βρει χημεία και έχει απρόσμενα ίσως πρόβλημα στο τρίποντο που δυσκολεύεται. Πανίσχυρη έδρα. Sold out. Σκοπός της να περιορίσει το ραν εντ γκαν παιχνίδι της Ρεάλ και τον Ρούντι.

* Η Ρεάλ σε τρομερή κατάσταση καθώς φέτος με τον Ρούντι να κάνει την διαφορά στην επίθεση και με τον Ιμπάκα να δίνει δύναμη και βάθος στην ρακέτα πλέον δείχνει πιο καλή από ποτέ. Και με τον άπειρο Λάσο στον πάγκο να έχει βρει ισορροπίες. Μεγάλη νίκη με ανατροπή με το Μιλάνο που ξεκίνησε άσχημα στην άμυνα και έχανε με 40-53 αλλά στην συνέχεια έφτασε με άνεση στην νίκη. Πέρασε την Κυριακή από τα Κανάρια νησιά με 68-60 εύκολα καθώς είχε και +15 μετά από ένα κακό πρώτο μέρος (24-24) με ένα 16-0 στα πρώτα 5′ στην 3η περίοδο! Γενικά πάντως είναι υπερπλήρης και με τους ψηλούς της θέλει να φθείρει τον Σόφο και την ρακέτα της Μακάμπι.

*Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Η Μακάμπι πανίσχυρη μέσα παραδοσιακά αλλά ακόμα ανέτοιμη και χωρίς διάρκεια και τρίποντο. Η Ρεάλ πιο έτοιμη και με καλύτερους ψηλούς. Λογικά θα βάλει τη μπάλα μέσα και θα κρατήσει ρυθμό. Άλλωστε είναι ματς κλειδί για την πρωτιά στον δύσκολο αυτό όμιλο. Πιο έτοιμη η Ρεάλ είναι ένα κλικ μπροστά και η νίκη της έινα ψηλά και έχει ενδιαφέρον. Αν και εμείς θα προτιμήσουμε το +3,5 μαζί της πάνω της για μεγαλύτερη ασφάλεια εφόσον πράγματι παίξει καλα. Περίεργο το άντερ όβερ στους 156.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Εφές Πίλσεν    73-84
ΜΑΚΑΜΠΙ    66-70

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Ρεάλ    76-100
ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ    80-79

Παιχνίδι πολύ σημαντικό για την πρόκριση. Καθώς και οι δύο είναι τα αουτσάϊντερ για την πρόκριση σε ένα δύσκολο όμιλο ούτως ή άλλως. Η Παρτίζαν δεν έχει ακόμα νίκη αλλά δεν στενοχωριέται καθώς έχει ήττες εντός προγράμματος και περιμένει φυσικά νίκη στο παιχνίδι αυτό στην καυτή της έδρα που είναι από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη. Έχασε από Εφές και Μακάμπι. Μέτρια εικόνα στο Τελ Αβίβ που έχανε συνέχεια με 15π απλά μετά το 65-50 μείωσε την διαφορά. Ξανάχασε 78-67 στην αδριατική λίγκα στο Ισραήλ.

Γενικά έχει πρόβλημα στο σκορ και δεν έχει μεγάλο βάθος. Κλασικά παίζει με τρομερό πάθος. Καλή άμυνα (όχι πάντως όπως άλλα χρόνια αφού Πέκοβιτς και Λόου δεν καίγονται κιόλας σαν… περαστικοί λόγω λοκ άουτ!), τρομερή έδρα, έχει τον Πέκοβιτς που στο σέντερ κάνει την διαφορά, αλλά δεν υπάρχει το ταλέντο και ποιότητα άλλων εποχών. Πάντως ο Πέκο με τον Μάτσβαν κάνουν καλό δίδυμο.

* Η Σαρλερουά μετά την συντριβή από την Ρεάλ έκανε τρομερό ματς στην Πόλη με την Εφές και πήρε μεγάλο διπλό κάνοντας το μεγάλο μπαμ της ευρωλίγκα μέχρι τώρα. Ξεκίνησε εκπληκτικά με 6-20 , το ματς έγινε θρίλερ, ήταν συνέχεια μπροστά (70-76) και απλά η Εφές ισοφάρισε στο 39′ 76-76 αλλά η βέλγικη ομάδα πήρε το μεγάλο διπλό και ελπίζει και σε πρόκριση ακόμα. Αν μάλιστα κάνει σήμερα το διπλό με δύο νίκες εκτός και ήττα εντός προγράμματος εντος έδρας, θα είναι στα φαβορί! Πάντως δεν ξεχνάμε ότι είναι δουλεμένη ομάδα με εμπειρίες από ευρωλίγκα αλλά έχει μέτριο σχετικά ρόστερ. Νίκησε στο Βέλγιο 103-78 εκτός την Βενριέ.

Παρτίζαν σαφώς έχει το προβάδισμα,αλλά παλέυουν οι βέλγοι. Με την λογικη αυτή είναι περίεργο πως έχει μόλις 1,20 η Παρτίζαν νίκη και -7 αφού η Σαρλερουά έκανε διπλό στην Τουρκία. Λογικά παίρνουμε την νίκη της Παρτίζαν αλλά δεν θα είναι εύκολη και είναι πολυ πιθανό το διπλό με τους 7,5π. Και επίσης λογικά πάμε σε χαμηλό σκορ και προς άντερ με 149. Λογικα το ματς πρέπει να είναι στους 75-77π.

ΜΙΛΑΝΟ – ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ

ΜΙΛΑΝΟ
Μακάμπι    89-82
ΡΕΑΛ    78-85

ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ    84-73
Σαρλερουά    79-80
 
Σπουδαίο και πονηρό παιχνίδι καθώς πολλοί έχουν χρίσει ήδη φαβορί την Αρμάνι. Γενικά πάντως ανέτοιμες ακόμα και οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν με στόχο το Φάϊναλ Φορ και το καλοκαίρι σάρωσαν στο παζάρι ρίχνοντας πολύ χρήμα. Το Μιλάνο ήταν εξαιρετικό για 25′ στην Μαδρίτη και προηγήθηκε με 40-53 αλλά στην συνέχεια κατέρρευσε και έχασε και εύκολα.
Περιμένει 10000 κόσμο σήμερα, καλό κλίμα. Στο καμπιονάτο είχε το ματς εκτός με την Σάσαρι που έκανε τρομερή εμφάνιση και νίκησε 88-60!

Προσέχουμε όμως ότι δεν έχει καλά μπακ άπ στο “1” και “5“. Και δεν έχει ακόμα χημεία, γι’ αυτό και παίζει μια εκπληκτικά και μια μέτρια. Χάνει πιθανότατα το ματς σήμερα ο Φώτσης λόγω διαστρέμματος. Βέβαια έχει τον Γκαλινάρι εκεί αλλά δεν θα έχει πολλές ποιοτικές αλλαγές. Θα παίξει με Χέρστον βασικό στο “3” δηλαδή, Γκαλινάρι και Μπουρούση και έχει και τον Μαντσινέλι από πίσω.

Εφές έρχεται από το σοκ με την Σαρλερουά και ενώ έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση με το διπλό στην Σερβία με την Παρτίζαν. Γενικά είναι σοβαρή και δουλεμένη ομάδα, έχοντας εξαιρετικό ρόστερ και τεράστιο βάθος. Υποτίμησε τον αντίπαλο όμως και έχανε με 6-20 , γύρισε το ματς (30-30), ήταν συνέχεια πίσω και ισοφάρισε 76-76 στο 39′ αλλά εκεί δεν είχε παραδόξως σαν πιο έμπειρη και με την έδρα, καθαρό μυαλό.

Δέχθηκε 12τρ, έχασε τα ριμπάουντς και προβλημάτισε. Υπάρχει ένα θέμα με τον άπειρο Σαρίτσα στον πάγκο ο οποίος όμως δεν έχει πάει άσχημα, τουλάχιστον μέχρι πριν το ματς με τους βέλγους. Φαίνεται όμως ότι πάλι μπερδεύτηκε πάλι η χημεία της καθώς έχει εξαιρετικό ρόστερ και λογικά θα συνέλθει. Στην Τουρκία νίκησε εκτός 88-67 την Ερντινέ. Μάλλον παίζει κανονικά ο Τουντσερί.

*Περίεργο ματς. Με διακυμάνσεις το Μιλάνο που είναι ακόμα ασύνδετο σε μεγάλο βαθμό και με νεκρά διαστήματα αλλά και πεντάλεπτα εξαιρετικού μπάσκετ. Η Εφές έχει τεράστιο βάθος και μπορεί να βάλει την μπάλα μέσα στην ρακέτα προβληματίζοντας το Μιλάνο που πίσω από τον Μπουρούση έχει τον κοντό Ρόκα και τον μέτριο Ραντένοβιτς. Λογικά η Εφές θα πάει σε αργό τέμπο. Περιμένουμε σκληρό ματς και αμφίρροπο. Χαμηλά πολύ το Μιλάνο στο1,15, ποτέ! Πάμε με το +5,5 της Εφές που μπορεί και καθαρή νίκη. Με 154π μάλλον προς άντερ αλλά το αφήνουμε.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ
Σιένα    71-79
ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ    68-64

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΟΛΙΜΠΙΑ Λ    86-64
Πρόκομ    88-61

Παιχνίδι με φαβορί φυσικά την Μπαρτσελόνα. Η Ουνίξ Καζάν μας δικαίωσε στην Τουρκία με την Γαλατά και έκανε και καθαρό διπλό αλλά δεν της έχουμε εμπιστοσύνη και δεν μας αρέσει.
Πάντως πήρε το μεγάλο διπλό με ανατροπή μέσα στην Τουρκία και είναι στο κόλπο της πρόκρισης. Σε ένα ματς που έχανε συνεχώς αλλά με την αμυνά της το γύρισε από 60-53 στο 33′ με ένα 12-2(62-65) και το πήρε στο τέλος με την εμπειρία και μια τρίποντη μπόμπα του Ντόμερκατ

Δυνατή έδρα, καλή άμυνα, αλλά προσέχουμε ότι δεν αρέσει το στιλ της και ο τρόπος ανάπτυξης καθώς έχει ψηλούς που δεν απειλούν πολύ και αν δεν σκοράρουν Ντόμερκατ και Μακ Κάρθι στο τρίποντο είναι προβλέψιμη και κολλάει στην επίθεση. Γι’ αυτό και με τη Σιένα εντός έχασε εύκολα από +11. Νίκησε στην VTB λίγκα εκτός με 99-85 την Ρίγα. Ανεβαίνει ο Λιντέϊ που δεν κολλάει όμως με τον Γκριρ και έτσι δεν παίζουν μαζί αφού είναι και κοντοί ενώ επειδή και οι δύο θέλουν χρόνο πολύ και την μπάλα στα χέρια, δεν έχουν φτάσει στο πικ τους της απόδοσης. Χωρίς άγχος σήμερα πάντως.

Μπαρτσελόνα έκανε περίπατο με την αδύναμη Πρόκομ μετά το 33-31 και  με καλή άμυνα την Κυριακή πέρασε εύκολα με 66-56 από την δύσκολη έδρα της Φουενλαμπράδα έχοντας από την αρχή διαφορές 15π. Η Μπαρτσελόνα που έχει τρομερό ρόστερ και είναι υπερπλήρης αλλά ακόμα πάντως δεν έχει ρολάρει και θέλει χρόνο. Παίζει με την άμυνα μια και μια με την επίθεση. Ανάλογα με το παιχνίδι. Πάντως μας προβληματίζει ότι κολλάει πολλές φορές.

* Η Μπάρτσα λογικά δεν θα έχει πρόβλημα καθώς με την αμυνά της θα κατεβάσει το σκορ της Ουνίξ στους 65-70π αν και δεν έχει παίκτη για τον Ντόμερκατ σε προσωπική άμυνα. Το 1,30 δεν είναι άσχημο. Το παίρνουμε. Το 7,5 είναι περίεργο και μπορεί να πάει και 15π αλλά και ντέρμπι. Με τους 148π επίσης περίεργο. Αλλά μάλλον προς άντερ ειδικά στο live αφού ένα λογικό σκορ είναι το 65-75, 68-77 κτλ εκτός αν ανοίξει η διαφορά νωρίς και μαζί και ο ρυθμός.

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
Νίκες
: Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Παρτίζαν.
Χάντικαπ: Ρεάλ +3, Εφές +5, Μπιλμπάο +2
Άντερ όβερ: Καντού 148, Μπαρτσελόνα 148, Μπάμπεργκ 152, Παρτίζαν 149

**Αρκετά παιχνίδια σήμερα αλλα όχι κάτι δυνατό. Πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Από νίκες πάμε με Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Παρτίζαν. Ικανές για καθαρά διπλά Ρεάλ και Εφές κατά σειρά και θέλουν προσοχή. Γενικά μια δύσκολη μέρα καθώς και τα φαβορί έχουν μεγάλα χάντικαπ και άρα προσέχουμε.

*Θυμιζω ότι παιχνίδια του 1,05 και 1,10 δεν αξίζουν ΠΟΤΕ. Ακόμα μονά με αποδόσεις πάνω του 1,70 και χάντικαπ και under over τα παίζουμε κυρίως στο livebetting.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Νίκες
: Φενέρ, Μπαρτσελόνα, Παρτίζαν τριάδα μαζί
Χάντικαπ: Ρεάλ +3, Εφές +5, Μπιλμπάο +2 όλα ζητούμενα μόνα τους
Άντερ όβερ: Καντού 148, Μπαρτσελόνα 148, Μπάμπεργκ 152, Παρτίζαν 149 κυρίως στο live

*Βασικά πάμε με νίκες και χάντικαπ αλλά χωρίς να ανοιχτούμε.