Το ταμείο συνεχίζει να γεμίζει καθώς η πρόταση διπλασιασμού πάλι πέρασε και πλήρωσε. Η Ελλάδα καθάρισε εύκολα το Μαυροβούνιο  και στο Γαλλία-Γερμανία το OVER 144 μας δικαίωσε που το προτιμήσαμε. Και στις άλλες προτάσεις όμως το ποσοστό επιτυχίας είναι μεγάλο καθώς η Αυστραλία έκανε εύκολη νίκη επί του Καναδά και το OVER 166 στο Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία επαληθεύτηκε πάρα πολύ εύκολα. Η Ελλάδα με το Μαυροβούνιο σημείωσε στο ρελαντί πάνω από 80 πόντους και πλήρωσε δυνατά. Μόνο στην 1η περίοδο που μπήκε μουδιασμένη και νευρική δεν μας δικαίωσε για το OVER 20 πόντων.

Να μην μας ματιάσω και από τα ευχαριστήρια μηνύματα που λαμβάνω δείχνει πως όποιος ακολουθεί τη στήλη πληρώνεται και αυτό είναι που με ικανοποιεί και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε ταπεινά, με σωστή τακτική και μελέτη έχοντας πάντα στόχο το ταμείο και να γεμίζουμε την μπάνκα μας. Πάμε λοιπόν σήμερα να δούμε τι έχω ξεχωρίσει, που θα ποντάρουμε και τι θα προσέξουμε.

Χρονικά πρώτη επιλογή είναι το παιχνίδι Βενεζουέλα-Ακτή Ελεφαντοστού. Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του παγκοσμίου καθώς η Βενεζουέλα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Πολωνίας και έχασε σχετικά εύκολα αλλά και η Ακτή δεν έδειξε καλά σημάδια και ηττήθηκε εύκολα από την οικοδέσποινα Κίνα. Και οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω του ίδιου βεληνεκούς με την Βενεζουέλα να είναι ένα κλικ επάνω και πιστεύω πως μπορεί να κάνει τουλάχιστον μία νίκη στον όμιλο και είναι η ώρα της. Η ομάδα της Αφρικής από την άλλη είναι μέτρια και δεν την πολυπιστεύω έχοντας πολλές αδυναμίες κυρίως στην επίθεση. Ποντάρω Βενεζουέλα και πάω στον άσο.

Επόμενο παιχνίδι που έχω επιλέξει είναι το Σερβία-Φιλιππίνες ή αλλιώς πολλά με λίγα!!! Η Σερβία είναι πανίσχυρη παίζει όμορφο και καλό μπάσκετ, έχει μεγάλο βάθος και έδειξε σοβαρή στην πρεμιέρα. Από την άλλη μεριά οι Φιλιππίνες χάσανε με κάτω τα χέρια από την Ιταλία και παρακαλούσαν από το 1ο δεκάλεπτο να τελειώσει η αναμέτρηση. Ομάδα χωρίς ποιότητα που φυσιολογικά γίνεται ο σάκος του μποξ για τέτοιο επίπεδο. Πιστεύω πολύ την Σερβία και ποντάρω στο OVER 97 συνολικών πόντων της ομάδας του Τζόρτσεβιτς, καθώς επιθετικά πετάει φωτιές και έχει τρομερή ισορροπία σε όλες τις γραμμές!!!

Κίνα-Πολωνία η επόμενη αναμέτρηση και ο νικητής ουσιαστικά περνάει στην επόμενη φάση καθώς και οι δύο ομάδες κερδίσανε στην πρεμιέρα. Η Κίνα κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού αλλά δεν έπεισε καθώς ήταν άστοχη και δεν έχει μεγάλη ποιότητα. Παίζει εντός έδρας βέβαια και αυτό από μόνο του κάτι λέει. Η Πολωνία έδειξε πιο έτοιμη ομάδα, καλά δουλεμένη και στα μάτια μου είναι λίγο καλύτερη από την Κίνα καθώς έχει και έμπειρους παίκτες που την βοηθάνε όταν κολλάει. Ντέρμπι του 1ου ομίλου και με ρίσκο θα ποντάρω στο διπλό της Πολωνίας καθώς μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις στην 1η αγωνιστική.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις είναι

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Βενεζουέλα -4.5

ΣΕΡΒΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: OVER 97.5 συνολικοί πόντοι η Σερβία

ΚΙΝΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ: Πολωνία ΝΙΚΗΤΗΣ

 

Η πρόταση ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ είναι

ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αργεντινή -2.5

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΝΓΚΟΛΑ: OVER 146.5 συνολικούς πόντους

 

Από ειδικά ομάδων έχω ξεχωρίσει το

OVER 10.5 συνολικά εύστοχα τρίποντα της Σερβίας στο παιχνίδι ΣΕΡΒΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

 

ΥΓ. “ Να είσαι ευγνώμων για τα καλά και για τα άσχημα στη ζωή σου. Και τα δύο σου δίδαξαν κάτι ” Khalil Gibran

 

ALEX