Μελέτη, μελέτη, μελέτη. Μόνο έτσι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και όλα θέλουν κόπο, υπομονή και βέβαια τρόπο. Χθες λοιπόν έγραψα για τους νικητές ομίλων στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και την ομάδα που πιστεύω πως θα φτάσει μέχρι το τέλος και θα κατακτήσει τον τίτλο, σήμερα έχουμε κάποια ειδικά στοιχήματα που μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο και να μας οδηγήσουν στο πολυπόθητο ταμείο.

Πριν όμως ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου θα ήθελα να πω, πως ο καθένας πρέπει να ψάχνει το καλύτερο για τον εαυτό του και να μην τα αφήνει όλα στην τύχη. Τι εννοώ? Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες με δεκάδες ειδικά στοιχήματα που πολλές φορές τα περισσότερα δείχνουν δελεαστικά αλλά υπάρχουν άλλες τόσες παγίδες που πρέπει ο κάθε παίκτης να προσέχει. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτό το έχουμε καταλάβει χρόνια. Απλά πρέπει να προσέχουμε κυρίως στην έναρξη τέτοιων διοργανώσεων.  Έχουν γίνει πολλά ευτράπελα και κυρίως στην φάση των ομίλων. Προσοχή λοιπόν και πάμε να δούμε τι ξεχώρισα από ειδικά παικτών και ομάδων για μακροχρόνιο στοιχηματισμό.

Καλή επιλογή δείχνει το OVER 94.5 περισσότεροι πόντοι σε κάποιο παιχνίδι της Ελληνικής ομάδας με απόδοση γύρω στο 1.87!!! Η Ελληνική ομάδα παίζει γρήγορα και φαντάζομαι πως κάποιο παιχνίδι της θα μπορεί να ανοίξει περισσότερο και να φτάσει ψηλά το σκορ.

Πρώτος σκόρερ της Ισπανικής ομάδας τον Μαρκ Γκαζόλ καθώς ο Ισπανός σέντερ χωρίς την βοήθεια του αδερφού του θα πάρει περισσότερες προσπάθειες και στα παιχνίδια προετοιμασίας τροφοδοτήθηκε αρκετά από τους ταλαντούχους γκαρντ της ομάδας του Σκαριόλο. Είναι έμπειρος και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο 2 περίπου η απόδοση και μου αρέσει αρκετά θα έλεγα.

Κάτι άλλο που ξεχώρισα και μάλιστα αρκετά καλό είναι το να εκτελέσει τις περισσότερες βολές στην διοργάνωση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι πόσες θα ευστοχήσει αλλά πόσες θα εκτελέσει. Ο μεγάλος σταρ της ελληνικής ομάδας και γενικά όλου του τουρνουά, δείχνει ασταμάτητος και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις είναι το φάουλ. Τον έχουμε δει πως δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες και να φτάσει μέχρι το τέλος. Θεριό ανήμερο και με μεγάλο πάθος που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Καλή και τίμια απόδοση το 1.67 που βρήκα και το κρατάω για ποντάρισμα!!!

Τέλος πρώτος σκόρερ του Ιράν και με διαφορά αναμένεται να βγει ο πολύπειρος σέντερ Χανταντί που ξεχωρίσει σαν την μύγα μέσα στο γάλα από τους συμπαίκτες του. Θηριώδες και έχει τον τρόπο να συνδέεται με το καλάθι. Το ξέρει το τόπι και πιστεύω πως το 1.5 είναι δίκιο για καλό στηριγματάκι!!!

Αυτά σαν πρώτη ανάγνωση από μακροχρόνια στοιχήματα. Όπως έγραψα παραπάνω υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές αλλά θέλει προσοχή γιατί υπάρχουν και εκπλήξεις και παγίδες. Τα καλύτερα άλλωστε θα τα δούμε όταν αρχίσει με το καλό η διοργάνωση και εκεί θα στοχεύσουμε.

 

ΥΓ 1. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση και ανταμοιβή είναι η ανταπόκριση και τα ευχαριστήρια μηνύματα που λαμβάνω μετά από 3 μήνες που είχα να γράψω. Από όλη την Ελλάδα και πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Το μόνο που θα πω είναι πως θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που κάνω χρόνια, δηλαδή να ενημερώνω σωστά και με τον τρόπο μου να προσπαθώ να σας στείλω στο ταμείο για να γεμίσετε το πορτοφόλι σας. Δύσκολη αποστολή αλλά με αυτή την αγάπη και την ανταπόκριση πραγματικά αξίζει τον κόπο!!!  Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΥΓ 2. “ Αν θέλουμε το λίγο να γίνει μεγάλο, πρέπει να λατρεύουμε τον Θεό, να αγαπάμε την πατρίδα, να έχουμε αρετή, τα παιδιά μας να τα μαθαίνουμε γράμματα και ηθική ” Στρατηγός Μακρυγιάννης

 

ALEX