Η μεγάλη στιγμή έφτασε!!! Πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κίνα με την συμμετοχή 32 ομάδων χωρισμένων σε 8 ομίλους που περνάνε στην δεύτερη φάση οι δύο καλύτερες του κάθε ομίλου και μετά σχηματίζονται 4 νέοι όμιλοι στους οποίους οι ομάδες μεταφέρουν όλα τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης.

Σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου έχουμε μπροστά μας 8 αναμετρήσεις και πρέπει να τονίσω το πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στα πονταρίσματα καθώς η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες και από εκεί που δεν το περιμένεις γίνεται η ζημιά. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχω ξεχωρίσει, που θα ρίξουμε το βάρος, τα ειδικά παικτών που έχω σημαδέψει και βέβαια στο τέλος η πρόταση διπλασιασμού για καλό ταμείο.

Πρώτη μου επιλογή είναι το παιχνίδι Πολωνία-Βενεζουέλα. Παιχνίδι του 1ου ομίλου πολύ σημαντικό καθώς είναι πολύ αμφίρροπος όμιλος και κάθε αποτέλεσμα θα μετρήσει μέχρι το τέλος. Η Πολωνία είναι έμπειρη ομάδα έχει ταλέντο και καλή ομοιογένεια. Στα φιλικά έδειξε καλό πρόσωπο και έχει στόχο να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Βενεζουέλα είναι μαχητική ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι σουτάροντας πολλά τρίποντα και παίζει στο όριο του φάουλ και μάλιστα πολλές φορές πολύ σκληρά. Δεν παρατάει παιχνίδια και μπορεί να μην έχει μεγάλο ταλέντο αλλά παλεύει όσο μπορεί. Μεγάλη μάχη αναμένεται ανάμεσα στις δύο ομάδες και πιστεύω πως το OVER 144 συνολικοί πόντοι είναι πολύ καλή επιλογή γιατί και οι δύο ομάδες σουτάρουν πολύ από την περιφέρεια.

Επόμενη επιλογή είναι το παιχνίδι Ανγκόλα-Σερβία. Εδώ προβλέπω περίπατο υγιεινό εύκολο και μάλιστα αναμένω οι Σέρβοι να δείξουν τα δόντια τους από το πρώτο λεπτό. Πολύ δυνατή ομάδα η Σερβία με καλό προπονητή, εξαιρετική χημεία και μεγάλος βάθος στον πάγκο της. Φαβορί για μετάλλιο και γιατί όχι για την πρωτιά. Η Ανγκόλα θα έχει πολύ δύσκολο έργο και δεν βλέπω τον τρόπο να σταματήσει τους ταλαντούχους Σέρβους. Η Σέρβοι σκοράρουν πολύ και μάλιστα με πολλούς τρόπους. Εκεί θα ποντάρουμε στο OVER 92 συνολικών πόντων της ομάδας του Τζόρτζεβιτς καθώς ο χειρότερος παίκτης της Σερβίας είναι δύο επίπεδα πάνω από τον καλύτερο της Ανγκόλας!!!

Από τα ειδικά παικτών ενδιαφέρον έχει το OVER 5.5 ασίστ του Ρούμπιο της Ισπανίας απέναντι στην αδύναμη Τυνησία. Και μου αρέσει το OVER 5.5 ριμπάουντ του Ούντοχ της Νιγηρίας με αντίπαλο την Ρωσία στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου τους.

 

Οι προτάσεις μου για σήμερα είναι

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: OVER 144.5 συνολικούς πόντους

ΑΝΓΚΟΛΑ – ΣΕΡΒΙΑ: OVER 92.5 συνολικούς πόντους η Σερβία

 

Από ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει το

OVER 5.5 ασίστ του R. Rubio της Ισπανίας

OVER 5.5 ριμπάουντ του E. Udoh της Νιγηρίας

 

Η πρόταση για ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ είναι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: OVER 161.5 συνολικούς πόντους

ΙΡΑΝ – ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ: OVER 142.5 συνολικούς πόντους

 

ΥΓ. “ Η τύχη φοβάται και τρέμει τους γενναίους, αλλά τρομοκρατεί και ποδοπατεί τους δειλούς ” Σενέκας

 

ALEX