Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι μπάσκετ, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να βρίσκεται στα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Τουρκίας και την εκκίνηση των πλέι οφ στην Ιταλία. Από την Serie A προκύπτει η μοναδική στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr από το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/05), πάμε να τη δούμε αναλυτικά.

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι αυτή ανάμεσα στην Τρέντο και την Ντιναμό Σάσαρι. Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου οι δύο σημερινές αντίπαλοι, μαζί με την Εμίλια “μονομάχησαν” για την 4άδα. Η Τρέντο, αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε της Αβελίνο με 77-75, κάνοντας ανατροπή εννέα πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με της ήττες των Σάσαρι και Εμίλια από Καζέρτα και Κρεμόνα αντίστοιχα, την έφεραν στην θέση. Η Ντιναμό, από την πλευρά της, αν και κρατούσε την τύχη στα χέρια της, ηττήθηκε, όπως προαναφέρθηκε, από την αδιάφορη Καζέρτα με 77-70 και κατέληξε στην θέση.

Το συγκεκριμένο “ζευγάρι” είναι, θεωρητικά, το πιο αμφίρροπο των προημιτελικών. Να σημειωθεί ότι η Τρέντο έχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ όλα κρίνονται στις 3 νίκες. Κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, η Σάσαρι κέρδισε δύο φορές τη σημερινή αντίπαλό της, 69-66 εντός έδρας και 57-66 εκτός και απόψε θα επιδιώξει να κάνει το μπρέικ. Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες της λίγκας, καθώς η Τρέντο δέχεται 73,3 πόντους ανά αγώνα και η Σάσαρι 73,8, ενώ και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια εμφανίστηκαν χαμηλά σκορ. Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στα πλέι οφ, όπου περιμένουμε αρκετά “κλειστά” ματς. Δύσκολα θα ξαναχάσει τρίτη φορά φέτος η Τρέντο από τη Σάσσαρι, αξίζει ποντάρισμα στη νίκη της σε αποδόσεις πάνω από 1.65 και δευτερευόντως το -2.5 της γηπεδούχου Τρέντο σε απόδοση 1.86.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku