Ξεκίνησε χθες και μάλιστα μπήκαμε με το δεξί στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με την άσο της Βοστώνης που προτείναμε επί της Φιλαδέλφεια. Σήμερα (μετά τις 02:00 ξημερώματα δηλαδή αύριο) έχουμε δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μάλιστα με 11 αναμετρήσεις. Το ΝΒΑ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, έχει πλούσιο θέαμα και κάθε αγώνας είναι γιορτή. Όμως έχει τεράστιες διαφορές από την Ευρώπη και στοιχηματικά, καθώς οι ομάδες στην αρχή αντιμετωπίζουν πιο χαλαρά τα παιχνίδια και όσο περνάει ο καιρός πατάνε το πόδι στο γκάζι για να φορτσάρουν. Επίσης είναι διαφορετική και η προσέγγιση με τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια κάτι που δεν ισχύει στην Ευρώπη. Το ΝΒΑ θέλει προσοχή και μάλιστα διπλάσια για να μην βρεθούμε εκτεθειμένοι και χάσουμε ότι κερδίσαμε έως τώρα. Παρακολουθούμε τις ομάδες, ενημερωνόμαστε όσο γίνεται καλύτερα για τους τραυματισμούς που αλλάζουν όλα τα δεδομένα για κάθε παιχνίδι, μελετούμε το πρόγραμμα και τα ζευγάρια και μετά ποντάρουμε εκεί που θεωρούμε πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.

Για σήμερα με μεγάλη προσοχή έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια και κυρίως κάποια ειδικά στοιχήματα παικτών που κυρίως για το ΝΒΑ τα βρίσκει κανείς πολύ εύκολα και με εξαιρετική απόδοση που πληρώνει δυνατά.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις για το ΝΒΑ είναι

ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ – ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ: Ντιτρόιτ Πίστονς -4.5

ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ: Φόινιξ Σανς ΝΙΚΗΤΗΣ

 

Στα ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει τα

OVER 5.5 ασίστ ο G. Andetokounmpo των Μιλγουόκι Μπακς

OVER 14.5 συνολικούς πόντους ο E. Kanter της Νέας Υόρκης

 

Η πρόταση για ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ είναι

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ: Ιντιάνα Πέισερς -1.5

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ: Τορόντο Ράπτορς -6.5

 

ΥΓ 1. Λόγω έλλειψης χρόνου με την διπλή αγωνιστική σε Ευρωλίγκα και με τα παιχνίδια σε Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ, η λεπτομερής ανάλυση των παιχνιδιών δεν ήταν εύκολο να γίνει. Αρχή μου είναι ότι προτείνω να το αιτιολογώ και αυτό θα κάνω από την επόμενη φορά καθώς εκτιμώ θα έχω περισσότερο χρόνο. Οι προτάσεις όμως είναι ψαγμένες και για πρεμιέρα αρκετά δυνατές κυρίως τα ειδικά των παικτών.

ΥΓ 2. “Η κοινωνία μας αφήνει τον άνθρωπο να εκφράζεται ελεύθερα, αφού προηγουμένως του έχει αφαιρέσει το δικαίωμα να σκέπτεται ελεύθερα” Paul Valery

 

ALEX