4 / 4  100% επιτυχία και ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. Τελικά η Ευρωλίγκα όχι μόνο προσφέρει θέαμα, χαρές και συγκινήσεις για εμάς που αγαπάμε το μπάσκετ, αλλά προσφέρει μεγάλα κέρδη και γεμίζει πορτοφόλια !!!  Χθες και πάλι ήταν εξαιρετική ημέρα και χωρίς κανένα λάθος πιάσαμε ταβάνι με 100% επιτυχία σε όλες τις προτάσεις. Αρχικά πλήρωσε το OVER στην παιχνιδάρα της Μόσχας όπου η Φενέρ στην παράταση με καλάθι στο τελευταίο δέκατο πήρε τη νίκη και υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη ήττα της στην διοργάνωση. Γρήγορος ρυθμός, πολλά σουτ από την περιφέρεια και μεγάλο σκορ. Αυτό ποντάραμε και αυτό πληρωθήκαμε. Αμέσως επόμενο παιχνίδι και ευκολάκι θα έλεγα ήταν το UNDER 69 πόντων του Ερυθρού Αστέρα μέσα στο ΣΕΦ με τον πολύ καλό Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή δεν δώσανε το παραμικρό δικαίωμα και με σωστή τακτική και πολύ καλή αμυντική λειτουργία σβήσανε τα ατού των Σέρβων που ήταν και πάλι μέτριοι και όπως έχω γράψει δεν είναι για πολλά πολλά φέτος.  Στην Ιταλία τώρα και συγκεκριμένο στο Μιλάνο η γηπεδούχος ομάδα για 32’ ήταν όλο πίσω από την Μπάμπεργκ που μέχρι τότε έδειχνε πως θα φύγει νικήτρια της αναμέτρησης. Με ένα εκπληκτικό σερί 19-0 των Ιταλών η Μιλάνο γύρισε τούμπα το παιχνίδι και με δικαίωσε πανηγυρικά που την εμπιστεύθηκα και την πόνταρα. Τέλος στη Βαρκελώνη ευκολάκι ο άσος της Μπαρτσελόνα με την σκασμένη και χωρίς δυνάμεις Βαλένθια. Έγραψα χθες πως οι Καταλανοί χρωστάνε ένα καλό παιχνίδι και το κάνανε βγάζοντας με ασπροπρόσωπο. Άσος δώρο θα έλεγα αν και πολλοί μου λέγανε και με γράφανε πως η Βαλένθια θα κάνει την έκπληξη. Παλικάρια αυτά τα διαβάζετε αλλού όχι εδώ που το ψάχνουμε το πράγμα! ! !

Τέλος καλό όλα καλά και σήμερα Σάββατο πάμε να δούμε τι ξεχώρισα για μια συντήρηση κερδών θα έλεγα, καθώς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως οι ομάδες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κουβαλάνε και κούραση και τραυματισμούς και οι προπονητές τους θα κάνουν ένα μικρό rotation. Ιδιαίτερη προσοχή σε ένα περίεργο κουπόνι.

Από την Ελλάδα και την Stoiximan.gr Basket League θα ποντάρω στο OVER 149 πόντων στην αναμέτρηση του Κόροιβου Αμαλιάδας με το Λαύριο. Στην αγαπημένη μου Αμαλιάδα η αναμέτρηση, που ο Κόροιβος μπροστά στο κοινό του βρίσκει ρυθμό και παίζει όμορφο μπάσκετ. Και το Λαύριο όμως έχει επιθετικές αρετές και παίζει ελεύθερα χωρίς να ταμπουρώνεται. Ενδιαφέρον αναμέτρηση, αμφίρροπη και περιμένω αρκετά μεγάλο σκορ.

Επόμενη επιλογή από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το παιχνίδι Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ. Το Ρέθυμνο αν και έχει καλό ρόστερ και έμπειρο προπονητή έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα καθώς έπαιξε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας. Είναι αθλητική ομάδα που πιστεύω θα πάρει μπροστά και στην έδρα της πάντα παίζει καλύτερα. Στον ΠΑΟΚ όλο γκρίνια, μουρμούρα και αποτελέσματα ΟΧΙ. Υπάρχουν σοβαρές απουσίες με τραυματισμούς αλλά ο πολύ κακός σχεδιασμός από τον νέο προπονητή φέτος δημιουργεί προβλήματα που βγαίνουν εντός και εκτός παρκέ. Η αλήθεια είναι πως ο Σούλης λείπει και λείπει πολύ αν και δεν το παραδέχονται ή ΔΕΝ θέλουν να το παραδεχτούν οι διοικούντες. Ρισκάρω να πω πως αν συνεχίζει έτσι αρνητικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχουμε εξελίξεις…. Θα ποντάρω στην έδρα και στη δίψα που έχουν οι Κρητικοί να γυρίσουν στις επιτυχίες. Ο ΠΑΟΚ είναι κουρασμένος, έχει πολλούς αμφίβολους στο ρόστερ του λόγω τραυματισμών και βασικότερα δεν παίζει καλά. Άσος.

Από την Liga Endesa της Ισπανίας η επόμενη αναμέτρηση και συγκεκριμένα το παιχνίδι Φουενλαμπράδα-Σαραγόσα. Ιδιαίτερα φορμαρισμένες οι δύο ομάδες και κυρίως η Σαραγόσα που έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η Φουεναλαμπράδα είναι ομάδα που κάθε χρόνο κάνει αλλαγές στο ρόστερ της και στηρίζεται στα λεγόμενα “λαβράκια” που ψάχνει και παίρνει από την αγορά. Φέτος πραγματοποιεί τρομερή πορεία έως τώρα με έξι νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Η Σαραγόσα ενώ ξεκίνησε νωθρά βρήκε ρυθμό, απέκτησε χημεία και παίζοντας όμορφο μπάσκετ έφτασε τις τέσσερις νίκες και μάλιστα σερί. Στα μεταξύ τους παιχνίδια παραδοσιακά βλέπουμε όμορφο μπάσκετ και το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα μεγάλα σκορ. Εδώ βλέπω μεγάλο OVER 154 συνολικών πόντων και θα το τιμήσω.

Τέλος στην Γερμανία και στην Sparkassen Arena η Γκέτινγκεν φιλοξενεί την Μπράουνσβαϊγκ. Η Γκέτινγκεν είναι ομάδα έδρας και αρέσκεται στο γρήγορο μπάσκετ και στις πολλές κατοχές. Έχει καλούς αμερικάνους σκόρερ και γενικά είναι από τις μικρομεσαίες ομάδες της ΒΒL που είναι οργανωμένη και χωρίς προβλήματα. Η Μπράουνσβαϊγκ είναι και αυτή μέτρια ομάδα έχει μια ήττα περισσότερη από την αντίπαλό της και γενικά εκτός έδρας είναι σοφτ και με αρκετές αδυναμίες. Εδώ στηρίζω έδρα και ο άσος είναι το ποντάρισμά μου.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις είναι

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΛΑΥΡΙΟ: OVER 149.5 συνολικών πόντων στην STOIXIMAN.GR

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΟΚ: Ρέθυμνο -2.5 στην STOIXIMAN.GR

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ: OVER 154.5 συνολικών πόντων στην STOIXIMAN.GR

ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Γκέτινγκεν – 4.5 στην STOIXIMAN.GR

 

ΥΓ 1. Όπως καταλάβατε το στοίχημα δεν έχει χρώμα και οπαδισμούς. ΠΟΤΕ δεν ποντάρουμε σύμφωνα με τις οπαδικές μας προτιμήσεις γιατί το μόνο που θα κάνουμε είναι μία τρύπα στο νερό. Θέλει υπομονή, καλή ενημέρωση, σωστή τακτική, τύχη και το ταμείο γεμίζει.

ΥΓ 2. Συγχαρητήρια και ότι καλύτερο να ευχηθώ και από εδώ στον καλό φίλο-αδερφό Μάριο Μπουλή. Φιλαράκι σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και είμαι σίγουρος για την πάρτι σου καθώς έχεις αρχές και ήθος που ξεχωρίζουν την σήμερον ημέρα.

ΥΓ 3. Όλη η Ελλάδα μια παρέα εδώ και πραγματικά με χαροποιεί το γεγονός που από κάθε γωνιά της Ελλάδας δέχομαι ευχάριστα μηνύματα και πρσκλήσεις φιλοξενίας. ΕΥΧΑΡΙΧΤΩ ΠΟΛΥ για την ανταπόκριση και την καλά σας λόγια ,και εύχομαι με την σειρά μου να είναι η σεζόν τόσο δημιουργική και τυχερή όσο δυνατά ξεκίνησε με τόσες επιτυχίες και μεγάλες χαρές.

 

ALEX