Κυριακή σήμερα και εδώ είμαστε καθώς όλη η Ευρώπη παίζει μπάσκετ και το κουπόνι έχει γεμίσει. Πολλά παιχνίδια σημαίνει και πολλές παγίδες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές για να οδηγηθούμε με ασφάλεια στο ταμείο.

Χρονικά λοιπόν έχω ξεχωρίσει τον άσο της Βίρτους Μπολόνια επί της Κρεμόνα στην Serie A της Ιταλίας, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ρίξει αρκετά χρήματα και κάνουν μια νέα προσπάθεια να ανακτήσουν την χαμένη τους αίγλη. Η Κρεμόνα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και εκτός έδρας έχει αδυναμίες.

Στην Ισπανία το μεσημέρι έχω στοχεύσει στο παιχνίδι Μπασκόνια-Ομπραντόριο. Η Μπασκόνια είναι φορμαρισμένη και παίζει όμορφο μπάσκετ. Έχει ποιότητα το ρόστερ της και κυρίως εντός είναι πολύ δυνατή. Η Ομπραντόριο έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα με επτά νίκες και μόλις δύο ήττες αλλά η αλήθεια είναι πως βοήθησε και το εύκολο πρόγραμμα που είχε. Δεν θα αντέξει στην Βιτόρια και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

Στην Ελλάδα και την Stoiximan.gr Basket League ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι ανάμεσα στο Λαύριο και την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες παίζουν καλά και βρίσκονται στην ίδια θέση της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Το Λαύριο έχει κάνει καλές κινήσεις το καλοκαίρι θέλει την υπέρβαση και αγωνιστικά βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση. Σκοράρει πολύ και το κρατάμε αυτό. Η ΑΕΚ αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα έχοντας καλή χημεία και εξαιρετικό κλίμα. Φαβορί η ομάδα του κόουτς Μανωλόπουλου αλλά το Λαύριο θα παλέψει για την έκπληξη. Θα ποντάρω στο OVER 154 συνολικών πόντων καθώς και οι δύο ομάδες επιθετικά είναι πολύ καλές και περιμένω υψηλό σκορ.

Στη Γαλλία και στην Pro A η Βιλερμπάν υποδέχεται την Λε Μαν σε ένα παιχνίδι που δείχνει ισορροπημένο καθώς πάνω-κάτω  οι δύο ομάδες έχουν την ίδια δυναμική και τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα. Η Βιλερμπάν ξεκίνησε νωθρά αλλά τελευταία έχει ρυθμό και ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Από την άλλη η Λε Μαν είναι αθλητική ομάδα αλλά εκτός έδρας έχει σκαμπανεβάσματα και παρουσιάζεται αρκετά σοφτ. Ντέρμπι αλλά η Βιλερμπάν έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της. Άσος.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις είναι

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΑΝΟΛΙ ΚΡΕΜΟΝΑ: Βίρτους Μπολόνια -7.5 στην STOIXIMAN.GR

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΡΙΟ: Μπασκόνια -8.5 στην STOIXIMAN.GR

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΕΚ: OVER 154.5 συνολικούς πόντους στην STOIXIMAN.GR

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΛΕ ΜΑΝ: Βιλερμπάν -4.5 στην STOIXIMAN.GR

 

ALEX