Η αγωνιστική στη Γερμανία με έξι ματς δημιουργεί ένα σχετικά ενδιαφέρον κουπόνι κόντρα στις συνήθως… νεκρές Δευτέρες.

Υπάρχει φυσικά δράση και στην Ελλάδα με το σημαντικό ματς του Αρη με τον Ολυμπιακό που είναι το τελευταίο δύσκολο εμπόδιο του Ολυμπιακού για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Το κίνητρο κάνει λογικό το ποντάρισμα στο διπλό του 1,38, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το όβερ στους 8,5 πόντους του Παπανικολάου που έχει βρει ρόλο και ρυθμό και πληρώνει 2,00.

Στην Ισπανία υπάρχει το ματς της Μπανταλόνα με τη Μανρέσα που μας δίνει έναν μικρό άσο του 1,22 και ένα καλύτερο όβερ στους 153,5 πόντους με απόδοση 1,983 το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζητούμενα.

Ένα ματς έχει και η Γαλλία, το Λιμόζ – Ορτέζ το οποίο επίσης είναι ένας μικρός άσος του 1,25, αλλά αρκετά ισχυρός και αξίζει της εμπιστοσύνης μας για να αυξήσεις τις αποδόσεις των υπόλοιπων αγώνων που θα επιλέξουμε.

Στην Τουρκία Εφές και Φενέρ παίζουν γηπεδούχοι λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα. Αμφότεροι είναι ακλόνητα φαβορί, εξ ου και οι μηδαμινές αποδόσεις των νικών τους. Η Εφές με την Ιστανμπούλ και η Φενέρ με τη Μπεσίκτας με τα χάντικαπ των 15,5 και των 13,5 πόντων αντίστοιχα να είναι εφικτά και στη βούληση του καθενός αν θα εμπιστευτεί τις… ορέξεις τους.

Στην Βαλτική το Χίμκι – Ζενίτ έρχεται λίγες μέρες πριν τον «τελικό» των γηπεδούχων με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Σωσττά είναι φαβορί του 1,22, λογικά θα θέλουν μια εμφάνιση και νίκη αυτοπεποίθησης που μας οδηγεί και προς τον άσος με το χάντικαπ των 7,5 πόντων στο 1,80, εφικτό με τα όποια ρίσκα και το όβερ στους 169,5 πόντους.

Φινάλε με τη Γερμανία με το «γεμάτο» πρόγραμμα. Το Ολιβερ – Τούμπινγκεν είναι ξεκάθαρος άσος του 1,20 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στήριγμα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το διπλό της Ολντενμπουργκ στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ. Δύσκολοι οι γηπεδούχοι στα εντός, πολύ καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, αξίζει το 1,40.

Η Μπάγερν μπορεί να μας δώσει διπλό καλύπτοντας και τους 10,5 πόντους στην έδρα της Βόννης με απόδοση 1,93, ενώ στο Ουλμ – Κραϊλσχάιμ λογικά θα έχουμε επιθετικό ρεσιτάλ των γηπεδούχων που μπορεί να φέρει το όβερ 163,5 πόντους.