Ενα πολύ μεγάλο κουπόνι υπάρχει σήμερα, με Ισπανία και Ιταλία να κυριαρχούν παραδοσιακά τις Κυριακές και αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για ποντάρισμα.

Στα δικά μας υπάρχει μόνο το ματς του Παναθηναϊκού με τον Κόροιβο με το χάντικαπ στους 31,5 πόντους. Στα μέτρα του Παναθηναϊκού σίγουρα, αλλά όχι και στις… ανάγκες. Ηρθε από τη Μόσχα, φεύγει για το Μπάμπεργκ, να κάτσει να σκοτωθεί γιατί; Πιο πολύ στο όβερ πάμε, αφού ο Κόροιβος παίζει ανοιχτά και το 154,5 στο 1,87 δείχνει καλό.

Ισπανία με μεσημερινά δράση και το Μπαρτσελόνα – Μπέτις είναι ισορροπημένο στους 16,5 πόντους. Ασο λέμε και με χάντικαπ στο 1,90, χάνει πολύ εκτός η Μπέτις, θέλει ξέσπασμα η Μπαρτσελόνα, μπορεί να το κάνει με άνεση.

Ομπραντόιρο – Βαλένθια πιθανότατο το διπλό και σωστό το 1,26 μπορεί λογικά να αποτελέσει μία επιλογή μας.

Μπανταλόνα – Μπασκόνια επίσης πιθανότατο το διπλό, αλλά οι Βάσκοι ακόμα δεν έχουν πείσει και τόσο για να παίζονται εκτός στο 1,33. Οχι ότι τους κοντράρουμε, αλλά επιφυλάξεις σε δυνατή στήριξη.

Γκραν Κανάρια – Φουενλαμπράδα σε άλλον ένα μικρό άσος της ημέρας στο 1,14 και να μας συγχωρούν οι νησιώτες, αλλά εμείς λεφτά πάνω τους στο 1,14 περιμένοντας πότε θα κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, δε βάζουμε.

Τενερίφη – Μάλαγα σε μεγάλο ματς στο οποίο είναι εκτός λογικής το 2,15 του άσου. Μιλάμε για την πρωτοπόρο και αήττητη σε 4 ματς Τενερίφη, απέναντι στην Μάλαγα που μπορεί να έχει καλύτερες μονάδες, αλλά είναι στο 2-2. Στοιχηματική αξίζα έχει ο άσος και μπαίνει σε ζητούμενα.

Εστουδιάντες – Ρεάλ για το φινάλε και παίζεται και το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο διπλό και σε απόδοση 1,88 για το ντέρμπι τς Μαδρίτης που όμως δεν είναι και ντέρμπι βάσει δυναμικής.

Η Ιταλία έχει γεμάτη αγωνιστική όπως συνήθως τις Κυριακές και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στο Μπρέσια – Μιλάνο έχοντας στο μυαλό τον μαραθώνιο των φιλοξενούμενων όπως και όλων των ομάδων της Ευωλίγκας αυτό το δεκαήμερο, δεν μπορούμε να μην πάουμε το διπλό του 1,22 που το λες και καλοπληρωμένο.

Εμίλια – Βενέτσια σε επίσης καλοπληρωμένο άσο του 1,36 αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αποδώσει ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Τρέντο – Κάπο Ντ’ Ορλάντο σε μικρό άσο του 1,18 και χάντικαπ – παγίδα στους 9,5 πόντους, καλύτερα να προσπεράσουμε.

Βαρέζε – Μπρίντιζι με άσςχμη εκκίνηση και για τους δύο, δεν έχει σημείο αναφοράς και σίγουρα δεν έχει νόημα να παίξεις 1,44 στον άσο.

Πέζαρο – Αβελίνο σε καλό διπλό του 1,57, πείθουν οι φιλοξενούμενοι, αξίζει η εμπιστοσύνη.

Τορίνο – Βανόλι με δυνατή επιλογή του άσου στο 1,47 για μια από τις πλέον αξιόπιστες έδρες της κατηγορίας δεδομένης της μικρής δυναμικής της ομάδας που όμως εκεί μεταμορφώνεται.

Καντού – Σάσαρι τέλος σε απόλυτα ισοροοπημένο ντέρμπι στο οποίο έχει νόημα η αναζήτηση του όβερ στους 161,5 πόντους με 1,95.

Η Γερμανία έμεινε με δύο ματς για σήμερα. Το Μπάμπεργκ – Ολντενμπουργκ που είναι λίγο… πιο ντέρμπι από το 1,13 αλλά δεν παύει ο άσος να έχει αποκλειστική τύχη και η κουβέντα γίνεται για το χάντικαπ των 12,5 πόντων.

Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι και στο Βόννη – Χάγκεν και οι 17,5 πόντοι του χάντικαπ μας ωθούν στη γνωστή… αναζήτηση κεφιών και κινήτρου του ισχυρού. Κανονικά πάντως, το ματς είναι και για παραπάνω.

Μεγάλη δράση έχει και η Τουρκία σήμερα. Ουσάκ – Κολετζλιλέρ με χάντικαπ 25,5 πόντων για τους γηπεδούχους και κανέναν λόγο να ασχοληθούμε.

Γαλατά – Μπάνβιτ σε καλό άσο του 1,36. Ασταθέστατη ακόμα η Γαλατά, αλλά πολύ καλύτερη ομάδα και θα την εμπιστευτούμε.

Μπαλικεσίρ – Εφές σε διπλό του 1,13 με χάντικαπ 11,5 πόντων που παίζεται σε ζητούμενα επειδή είναι αουτσάιντερ στο 1,97.

Γεσλιγκίρεσουν – Φενέρ τέλος, μία από τα ίδια με 1,14 και 11,5 πόντους, επίσης στο 1,97 για ένα ακόμα διπλό αφού η απρόβλεπτη Φενέρ έχει καιρό για ένα γερό ξέσπασμα.

Δράση έχει και η VTB με πονηρά ματς. Χίμκι – Κουπάν λογικός ο άσος του 1,40 με όσα δείχνουν οι δύο ομάδες μέχρι τώρα, το ματς είναι λίγο πιο αμφίρροπο αλλά ο άσος είναι η σωστή επιλογή.

Μινσκ – Κάλεβ με ίδιο άσο του 1,40 και αυτόν θα τον λέγαμε πιο δυνατό από τον προηγούμενο και άξιο επιλογής μας.

Σάρατοφ – Ζενίτ τέλος, με το 1,40 τέλος να είναι για τον φιλοξενούμενο και σωστά να είναι έτσι, πάντως καλύτερα να το αποφύγουμε λόγω του παράγοντα έδρα.

Ενα ματς αλλά μεγάλο ντέρμπι έχει και η Γαλλία. Ορτέζ – Στρασβούργο και το 1,75 του άσου είναι πολύ τίμιο και δελεαστικό για την ασταμάτητη φετινή Ορτ΄ζε που εμπνέει εμπιστοσύνη.