Ισπανία και Ιταλία κυριαρχούν και πάλι στο Κυριακάτικο κουπόνι, με “ζόρικα” ματς αλλά και κάποιες ασφαλείες επιλογές.

Το Ανδόρρα – Μούθρια είναι ένα ματς με λογικό φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά με τη Μούρθια του Κατσικάρη αρκετά φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό. Θα πάμε μαζί της “ανοίγοντας” λίγο το πλεονέκτημά της στους 7,5 πόντους με το διπλό στο 1,53.

Το Λαμποράλ – Σαραγόσα παραμονές έναρξης των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, δεν προσφέρεται. Λογική η νίκη των γηπεδούχων αλλά λογικό θα είναι και να κάνουν συντήρηση, οπότς προσπερνάμε.
Το ίδιο ισχύει και για το Ρεάλ – Μπιλπμάο, για να μην… πλατιάζουμε.

Εστουδιάντες – Μάλαγα είναι περίεργο παιχνίδι. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θα θέλαμε κάτι παραπάνω από το 1,47. Δεν αλλάζει η προτίμηση στο διπλό, δύσκολα θα κάνουν τη έκπληξη οι απρόβλεπτοι πάντως γηπεδούχοι.

Το Μπανταλόνα – Ομπραντόιρο είναι ένας καλό άσος στο 1,30, χωρίς να μπλέκουμε με χάντικαπ, στηρίζουμε την απλή νίκη των γηπεδούχων.

Με τη φόρα που έχει πάρει η Σεβίλλη θα την εμπιστευτούμε όχι μόνο για τη νίκη της εντός έδρας επί της Χιπουσκόα, αλλά για να καλύψει και το χάντικαπ των 9,5 πόντων και να μας δώσει το… χορταστικό 1,95.

Μανρέσα – Τενερίφη με φαβορί τους φιλοξενούμενους, αδύναμους τους γηπεδούχους, αλλά το 1,53 του διπλού να κρίνεται… τσιγγούνικο. Αυτό λέει η λογική, όποιος ξεπεράσει τις επιφυλάξεις του, το βάζει.

Φινάλε με μεγάλο ντέρμπι το Γκραν Κανάρια – Βαλένθια. Θα αφήσουμε στο πλάι το σημείο και θα πάμε στο όβερ του 160,5 για δύο φύσει επιθετικές ομάδες.

Στην Ιταλία το μεσημεριανό ματς είναι το Αβελίνο – Βανόλι και το 1,40 του άσου είναι ένα ισχυρό σημείο που μπορεί να πονταριστεί με… θέρμη.

Καζέρτα – Εμίλια είναι μια επικίνδυνη έξοδος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάντως στο 1,50 του διπλού ποντάρονται, όπως με μεγαλύτερη άνεση οντάρεται το όβερ στους 151,5 πόντους.

Μεγάλο ντέρμπι το Βαρέζε – Βενέτσια το οποίο προσφέρεται για παρακολούθηση, αλλά όχι για στοιχηματισμό.

Τρέντο – Καντού με τον άσο του 1,33 να μπορούσε να είναι το στήριγμα της ημέρας και να… υποβαθμίζεται απλά σε ένα καλό σημείο λόγω της πιθανής απογοήτευσης των γηπεδούχων από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Στο Πιστόια – Μπολόνια θα δώσουμε λίγο μεγαλύτερο αέρα στους φιλοξενούμενους και θα πάρουμε το διπλό με 9,5 πόντους και απόδοση 1,57.

Σάσαρι – Τορίνο και θα ποντάρουμε για μια ακόμα φορά στο σκληρό πρόσωπο των φιλοξενούμενωνπου μάχονται πάντα με αυταπάρνηση. Οχι για να νικήσουν, αλλά για ένα διπλό με πλεονέκτημα 11,5 και απόδοση 1,50.

Τελευταίο χρονικά ματς το Μπρίντιζι – Μιλάνο με το διπλό του 1,40 έστω και σε μια δύσκολη έδρα να αξίζει της προσοχής μας και του πονταρίσματός μας.

Στη Γερμανία και στα τρία παιχνίδια υπάρχουν ακλόνητα φαβορί και το ζητούμενο είναι τα χάντικαπ.
Στο Γκέτιγκεν – Ολντενμπουργκ οι 10,5 πόντοι είναι οριακοί για τους φιλοενούμενους που λογικά θα νικήσουν εύκολα, αλλά το αποφεύγουμε.

Το Μπάμπεργκ – Ουλμ μας δίνει χάντικαπ 15,5 πόντων το οποίο σαφώς και είναι στις δυνατότητες των γηπεδούχων, όμως, πιο σίγουρο μπορούμε να θεωρήσουμε το όβερ στους 161,5 πόντους από δύο φύσει επιθετικές ομάδες.

Στο Μπάγερν – Τούμπιγκεν τέλος, οι 24,5 πόντοι είναι εντός δυνατοτήτων των Βαυαρών, μπορούν να παιχτούν σε άσο ζητούμενο, αλλά τέτοιες διαφορές πάντα είναι και θέμα κεφιού του ισχυρού.

Στην Τουρκία, το Γαλατά – Μπάνβιτ είναι ντέρμπι, αλλά θα εμπιστευτύμε τους δυνατούς γηπεδούχους για τον άσο του 1,40 που είναι ένα από τα ισχυρά σημερινά μας σημεία.

Στο Εφές – Γεσλιγκίρεσουν οι γηπεδούχοι έχουν να καλύψουν 13,5 πόντοι και… επιφυλακτικά θα τους εμπιστευτούμε για τον άσο του 1,87 θεωρώντας ότι θα πατήσουν γκάζι για να κερδίσουν πρωτάθλημα και εντυπώσεις.

Διπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων και απόδοση 1,65 θα επιλέξουμε στο αμφίρροπο ματς της Ουσάκ – Τουρκ Τέλεκομ.

Προς αποφυγή είναι τα παιχνίδια της Κολετζλιλέρ με τη Μπεσίκτας, που μόνο για ρισκαδόρους θα άξιζε μια προσπάθεια στο διπλό του 2,22 και της Κόνιασπορ με τη Μπουγιουκστεκμετζέ.