Η Ισπανία μονοπωλεί σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού η Ιταλία έπαιξε χθες και έτσι… έσπασε το συνηθισμένο Κυριακάτικο δίδυμο.

Στην Α1 υπάρχει το Καβάλα – Παναθηναϊκός με προιαγεγραμμένο νικητή και με το 23,5 του χάντικαπ να είναι απολύτως στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Το 1,95 είναι άκρως θελκτικό και οι μόνες ενστάσεις αφορούν στο πόσο “κράτει” θα κάνει ο Τζόρτζεβιτς εν όψει της ευρωπαϊκής συνέχειας.

Η Ισπανία πιάνει… δουλειά από πολύ νωρίς, αφού η αλλαγή της ώρας φέρνει τζάμπολ στις 12.30 ώρα Ελλάδας. Εστουδιάντες – Τενερίφη είναι άκερως αμφίρροπο ματς, με τον άσο να χρήζει προσοχής, στο 1,75 αλλά σίγουρα όχι να αποτελεί στήριγμα. Καλό και το όβερ 155,5 με την Εστουδιάντες να ανοίγει τα περισσότερα ματς.

Ομπραντόιρο – Βαλένθια και η λογική λέει ότι δε σπάει το διπλό του 1,33 για τη Βαλένθια που έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και ξαναβρίσκει ρυθμό σταδιακά.

Το Χιπουσκόα – Μπαρτσελόνα μας αφήνει αδιάφορο, αφού θα το πάρει η Μπαρτσελόνα αλλά το 1,08 θα μας οδηγούσε στο χάντικαπ και ενόψει Ευρώπης δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά θα ασχοληθούν οι Καταλανοί.

Ντερμπάκι το Γκραν Κανάρια – Λαμποράλ και με 1,80-2,05 το μόνο που αξίζει, πέραν του… προσπεράσματος, είναι το διπλό σε ζητούμενα. Καλύτερα να προσπεράσουμε πάντως.

Το Ρεάλ – Σαραγόσα… εμπίπτει σε όσα λέγαμε και για τη Μπαρτσελόνα. Ασος του 1,02 με χάντικαπ στους 18,5 πόντους, απολύτως εφικτό βάσει δυναμικότητας και ίσως είναι πιο προσβάσιμο με την έννοια ότι οι Μαδριλένοι θα θέλουν ξέσπασμα από την βαριά ήττα στο ΣΕΦ.

Το Μούρθια – Σεβίλλη φέρνει απέναντι δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες. Το 1,30 δεν είναι αντιπροσωπευτικό, όσο καλά κι αν πάει εσχάτως η ομάδα του Κατσικάρη. Η Σεβίλλη ρίχνει βόμβες εντός, αλλά επειδή εκτός χάνει δυνάμεις, θα πάμε στον άσο.

Αλλος ένας μικρός άσος για το φινάλε στο Μάλαγα- Μπιλμπάο με 1,25. Παίζεται και μοιάζει δυνατός, όπως καλό είναι και το όβερ στους 152,5.

Στη Γερμανία και τα δύο ματς είναι με ξεκάθαρα φαβορί και μεγάλα χάντικαπ. Πιο ισχυρό είναι να κάνει άσο με 16 πόντους η Αλμπα επί της Χάγκεν, αφού η Μπάμπεργκ παίζει στην έδρα της Μπαϊρόιτ έχοντας στο νου της τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα.

Τέλος με ένα ματς από την Τουρκία και ίσως το ισχυρότερο σημείο της ημέρας που είναι ο άσος της Νταρουσάφακα επί της Μπάμπεργκ στην ικανοποιητική τιμή του 1,40.