Με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας να προσφέρεται μόνο για στοιχηματικούς… πειραματισμούς, το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται σε Ισπανία και Ιταλία.

Γκραν Κανάρια – Ρεάλ είναι ένα ντέρμπι ανοιχτό σε όλα. Το 1,53 του διπλού δεν δικαιολογείται, είναι πολύ χαμηλό, πάντως η Ρεάλ είναι η προτίμησή μας για νικητή του αγώνα.

Στο Φουενλαμπράδα- Βαλένθια θα πάμε με μεγαλύτερη θέρμη στο διπλό, αφού έστω και σε κακό φεγγάρι η Βαλένθια είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να πάρει το ματς και να μας δώσει το 1,47.

Μπανταλόνα – Σεβίλλη είναι τίμιος ο άσος του 1,40 και μπορεί άφοβα να αποτελέσει μία από τις σημερινές επιλογές μας.

Το Μούρθια – Χιπουσκόα είναι ένας άσος του 1,08 που μας οδηγεί σε άλλες αναζητήσεις. Θα πάμε στο όβερ 156,5 για το 1,90 αφού η Μούρθια βρήκε ρυθμό νικών μέσα από την καλή της επίθεση εσχάτως.

Μπαρτσελόνα – Μάλαγα και θα πάρουμε τον άσο με χάντικαπ στους 14,5 πόντους και απόδοση 1,93 αφού η Μάλαγα σέρνεται καιρό τώρα και λογικά θα γίνει έρμαιο στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα, έστω κι αν κι αυτή δεν εντυπωσιάζει.

Μανρέσα – Ομπραντόιρο είναι πονηρό παιχνίδι, επ’ ουδενί μας… ψήνει ο άσος τους 1,,55 και μάλλον αξίζει να δώσι ένα πλοενέκτημα της τάξης των 7,5 πόντων στους φιλοξενούμενους και να πάμε στο δπλό τυ 1,47.

Το Λαμποράλ – Μπιλμπάο τέλος, θα το προσπεράσουμε αφού και ιδιαιτερότητες έχει σαν το μεγάλο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων αλλά και οι καλύτεροι γηπεδούχοι έχουν την Ευρώπη σε πρώτο πλάνο και δείχνουν να θέλουν φρεσκάρισμα.

Περνάμε στην Ιταλία με το μεσημεριανό Αβελίνο – Καντού να μας δίνει έναν αρκετά δυνατό άσο του 1,30 που μπορεί να αποτελέσει επιλογή μας.

Μιλάνο – Τορίνο με δεδομένο τον άσο στο 1,03 πάμε προς ο χάντικαπ που το βρίσκουμε στους 17,5 πόντους και το κρίνουμε άκρως ρεαλιστικό να καλυφθεί και να μας δώσει το 1,90 αφού οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά.

Το Βαρέζε – Τρέντο είναι ντέρμπι, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι, το 1,75 της νίκης τους όμως κρίνεται χαμηλότερο από τον… ρεαλισμό.

Σάσαρι – Μπολόνια είναι σωστό το 1,10 του άσου, αλλά το χάντιαπ των 12,5 πόντων κρίνεται οριακό. Μπορεί να το παλέψει λίγο η Μπολόνια αν παίζαμε θα πηγαίναμε προς το διπλό χάντικαπ αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε. 

Στο Καζέρτα – Πιστόια με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, θα πάρουμε τον απλό άσο στην άκρως ικανοποιηιή τιμή του 1,97.

Βανόλι – Κάπο Ντ’ Ορλάντο είναι ένας άσος του 1,18 και α τον εμπιστευτούμε για να καλυφθεί και το χάντικαπ των 8,5 πόντων και να πάμε στο 1,85.

Μπρίντιζι – Πέζαρο τέλος, ισχυρό φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά όχι για 1,20 που δεν παίζεται γι’ αυτή την ομάδα.

Περνάμε στη Γερμανία με αρχή από το Χάγκεν – Μπάμπεργκ. Δε συζητιέται το διπλό, παίζεται άνετα και με χάντικαπ των 14,5 πόντων για να πάμε στο 1,93.

Στο Φρανκφούρτη – Ουλμ η επιλογή μας θα είναι από το σύνολο πόντων με το όβερ στους 152,5 πόντους και απόδοση το 1,87.

Βόννη – Τούμπινγκεν είναι ένας συμπαθητικό άσος με το 1,36 να μπορεί να χρησμιπποιηθεί για δυνατό σημείο στις επιλογές μας.

Μπαϊρόιτ – Γκίσεν είναι τίμιο το 1,62 το άσου και θα ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας της Μπαϊρόιτ.

Τέλος στο Μιντελντόιτσερ- Μπάγερν πάμε άφοβα στο διπλό με χάντικαπ των 18,5 πόντων και απόδοση στο 1,97.

Φινάλε με την Τουρκία και το Γεσλιγκίρεσουν – Νταρουσάφακα είναι ένα άφοβο διπλό στην πολύ καλή τιμή του 1,40.

Κόνιασπορ – Κολετζλιλέρ είναι αφερέγγυες ομάδες και δεν θα μας απασχολήσουν.

Καρσίγιακα – Εφές η λογική λέει άσο του 1,93. Αν κάποιος πιστέψει στην ανάσταση της Εφές έχει καλώς, αλλά τίποτα δεν την προμηνύει αυτή.